Merkel szerint a menekültek feltorlódása lángra lobbanthatja a Balkánt. Óvatos lépések, csak szavakban létező európai összefogás, miközben úgy néz ki: a tél és a viharos tenger egyáltalán nem állítja meg a menekülteket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sajnos nem csak a németek, látnivaló, hogy eszkalálódik a probléma
gyökerénél kellett volna megállítani a menekült cunamit !
Európa sem egységes, Kadhafi jóslata beigazolódott – indul a migránspokol Európába!
A fokozódó migráns válság egyre jobban eléri Európát, amit Moammer Kadhafi meggyilkolt líbiai vezető megjósolt!

“Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai menekültek, s velük együtt az al-Kaida terroristái elinduljanak Európába. Ez a fal Líbia. Ti ledöntöttétek. Idióták vagytok, a pokol tüzében fogtok égni, ha majd afrikai migránsok ezrei érkeznek hozzátok és az al-Kaida terroristáival szembesültök. Ez fog történni. Én sohasem hazudok, most is igazat mondok” – írta Kadhafi még 2011-ben az orosz Zavtra lapnak nyílt levelében.
36
@nyanya001: Na, ennek semmi köze a Polgári Védelemhez.

Keszthely környékén is jártak hétfőn katonák. Azt, hogy a polgármestert megkeresték-e, nem tudom. Csak az volt a furcsa, hogy már egy évtizede nem láttak erre katonát.

Szerinted, mi történik?
nyanya001
@36: Ne legyen igazam, de zavargások lesznek
elsősorban a nyugati határszélen, aztán egyre beljebb ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.