Szlovénia "műszaki akadályt" emel Horvátországgal közös határán. A műszaki akadály drótkerítést is tartalmaz majd – jelentette be Miro Cerar szlovén miniszterelnök kedden rendkívüli sajtótájékoztatóján.

 A kormány hétfőn megtartott ülésén úgy döntött, hogy Szlovénia schengeni határán ideiglenes műszaki akadályt épít, beleértve a kerítést is, amelynek az lesz a célja, hogy bizonyos pontokra terelje a migránsokat.

A határt teljesen nem zárjuk le

- mondta miniszterelnök.

Hozzátette: annyi migránst fogadnak, amennyit el tudnak látni. A szomszédos országokat már értesítették az intézkedésről.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Egy bolond százat csinál!
Szép, új világ! Drónok, drótok, kémek, gyűlölködés, 21. szd. Hurrá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
@Papuska1:Ugye nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új,mint szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott FideSSjobbikuSS mantrát fújnád,elkerülhetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi mihígmélymagyar birkával együtt.
Köszönöm a beszélgetést szép nap volt,szép este ,csupa móka kacagás ,gyere máskor is ,jó röhögni az ilyen butákon...brhüü úgy tartják inkább szidjanak ,mint kiröhögjenek,,brhüü...
Papuska1
@troppauerhumer: Elég sok hírt olvasok, és próbálok mindkét oldalról tájékozódni. (Szerencsére Németországgal és társaival szemben ez nálunk még lehetséges.) Sehol nem sikerült érthető választ találni erre a kérdésre, illetve a válasz, hogy saját sajnos háborúval sújtott hazájuk közelében, abban a kultúrkörben is képesek lennének elfogadható életet biztosítani maguknak. Egyetlen céljuk, hogy az Európai Unió vezető gazdaságában, könnyen szeretnének jól élni. Ezt bizonyítja, hogy más, alacsonyabb életszínvonalon élő országokban eszükben sincs maradni, sőt leszólják azokat. Ráadásul természetesnek tekintik, hogy vallási és kulturális szokásaikat is "magukkal viszik" és érvényesítik új hazájukban. Ezt szerintem alapból inváziónak lehet és kell tekinteni! Az unió gazdaságának lényege, hogy az Uniós országok között vannak sokkal gazdagabbak és szegényebbek. A szövetkezés célja, hogy azon a földrajzi területen segítsen a szegényebbeknek felzárkózni, közös gazdaságot kialakítani. Legyünk önzők, ha a németek otthon tudnak munkaerőt biztosítani az autóiparba, nem adja át a haszon jelentős részét nekünk (a lengyeleknek, szlovákoknak, cseheknek, majd később a Balkánnak) hanem megoldja otthon. Ritkán hangoztatott, de fontos szempont! Mégis sokkal fontosabb, hogy az ideérkezők kulturális sajátosságai újabb feszültségeket gerjesztenek. Így is talán az EU legnagyobb problémái közé tartozik a keresztény és egyéb világnézetek ütközése. Ezt segíti majd a bevándorlás? Ráadásul továbbra is állítom, hogy jelentős érdekkörök tudatos behatásának is köszönhető ez a népvándorlás. Ez az érdekkör megnyugszik, ha céljainak fele teljesül? Tudjuk, hogy a világ hatalmi súlypontjai újra szerveződnek. Mennyi esélye van ebben pozíciót fogni a belső feszültségektől szétfeszített Európának? Ezen kívül is vannak kérdések, amik elgondolkodtatók és messze túlmutatnak a Marxi, Weberi őrült utópia álom társadalmi megvalósítási kísérlet játékain! Most már tétje van a dolgoknak, a játéknak, utópiának vége!
troppauerhumer
@Papuska1: Höhöhööö kedves olvasók Önök -ti-az ECHO trévé szarosszájúbayer válogatásból olvashatnak részletet...aki röhögni akar olvassa...
troppauerhumer
@Papuska1: Summa summarum a legrosszabb,mikor a hülyeség szorgalommal párosul, a hülyeségnek nincs határa...
Szinte tökéletes azonosság:

"Böcskei Balázs: Európa unalma a menekültek félelme ...
mandiner.hu/.../20150901_bocskei_balazs_europa_unalma_a_menekult...
2015. szept. 1. - Európa unalma a menekültek félelme − Migráció és mi X. ... indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, ... Vépig, a VIII. kerülettől Újpestig, és könnyen ezt tapasztalhatjuk a nyelvi és ... "Én akarok jól élni, MOST." ... Ha úgy nézed, hogy az EU célja a politikai unió, az európai ...
Feljegyzések egy új népvándorlás hajnalán - Mandiner
mandiner.hu/.../20150926_rajcsanyi_gellert_feljegyzesek_egy_uj_nepva...
2015. szept. 26. - Hogy ha már Európa szívébe menekültek a hazai viszonyaik elől, ... Ezért is fontos, hogy mostanra az EU vezetői is legalább eljutottak ... A bevándorlók tönkretették Amerikában is az őslakosok gazdaságát, kultúráját, életét. ... Túdtommal Svájc is elég liberális, de ott azért egészen jól müködnek a dolgok."
troppauerhumer
@Papuska1: Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki...
Ez elől menekülnek
MNO,
-A hazánkba érkező menekültek többsége a háborútól szenvedő Szíriából, Afganisztánból és Irakból érkezik. Képösszeállításunk a három ország mindennapjait jeleníti meg katonákkal, civilekkel, robbantásokkal, romokkal.
mno.hu/f22/ez-elol-menekulnek-1300805

-Ezért fél mindenki beavatkozni Szíriában Válasz.hu

valasz.hu/vilag/ezert-fel-mindenki-beavatkozni-sziriaban-114809

De van ilyen is,ők a gazdasági bevándorlók:

valasz.hu/vilag/ok-is-gazdasagi-bevandorlok-miert-menekulnek-koszovobol-113396

Hány éves vagy, mi a legmagasabb befejezett iskolai végzettséged?
Ezt muszáj megkérdeznem, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy az ifjonti hév miatt vagy képtelen megkülönböztetni a könyöködet a seggedtől, vagy épp az olvasatlanság okozta szűk keresztmetszet, vagy akár a bigott pártvallás (nyugdíjas CÖF-ös szindróma) vezet téged ennyire félre.
troppauerhumer
@Papuska1: Höhööhööö...

orbanviktor.tumblr.com/

Belőled sem lesz már gyermekorvos,se mérnök,de tanár mégúgyse...hacsak a KLIKK...nem heheee...
Egy ilyen grammatikai készséggel megáldott "hülyegyerek", ne vegye már azt a bátorságot, hogy minősítse az országot!
Ha majd tanult, művelt, hasznos polgára leszel a társadalomnak, akkor talán lehet jogod a bírálatra...
"Si tacuisses, philosophus mansisses."

Ha még erre sem vagy képes, akkor mire megy veled az ország?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.