Szlovénia "műszaki akadályt" emel Horvátországgal közös határán. A műszaki akadály drótkerítést is tartalmaz majd – jelentette be Miro Cerar szlovén miniszterelnök kedden rendkívüli sajtótájékoztatóján.

 A kormány hétfőn megtartott ülésén úgy döntött, hogy Szlovénia schengeni határán ideiglenes műszaki akadályt épít, beleértve a kerítést is, amelynek az lesz a célja, hogy bizonyos pontokra terelje a migránsokat.

A határt teljesen nem zárjuk le

- mondta miniszterelnök.

Hozzátette: annyi migránst fogadnak, amennyit el tudnak látni. A szomszédos országokat már értesítették az intézkedésről.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Egy bolond százat csinál!
Szép, új világ! Drónok, drótok, kémek, gyűlölködés, 21. szd. Hurrá!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
Egy bolond százat csinál!
Szép, új világ! Drónok, drótok, kémek, gyűlölködés, 21. szd. Hurrá!
krumpli
@troppauerhumer: Tudsz jobbat !? Mondj jobbat, ha nem akkor ezt minek is nyögted ide ?!
verőce21
A probléma ott keresendő hogy sokan nem értik hogy kiktől akarunk elszigetelődni.
Nem a migránsoktól hanem az iszlámtól!
Japán be sem engedi őket 2015 ben... Az iszlám nem ismer el demokráciát, egyenlő jogokat, szabadgondolkodást. Az iszlám nem más mint vallási köntösbe bujtatott Mein Kampf(Mohamedé)
36
És tovább, a többi ország a balkánon.
Pedig, csak a komp közlekedést kellene leállítania Görögországnak.
Erdogan nem fogja vissza a migránsokat, hisz ő is egy iszlám vallású Törökországot valósít meg napjainkban a korábbi Attatürki, világi állammal szemben.
Szókrakész
Már építhetjük is a román határon a kerítést.
Mert most arra fog indulni a sok orvos, mérnök.
Remélem a kormány már raktáron tartja a drótkerítést és csak fel kell húzni.
36
@Szókrakész: Lehet. De akkor, azt tudod, hogy vonulunk befelé határőr katonának.
wagabund
..."A határt teljesen nem zárjuk le"...

még,... most,.. de később? asszem ha elkészül a drótakadály végig, akkor "..véletlenül mégis lezáródik"...
Szókrakész
@36:
Attól ne félj!
Van elég drót, penge, hivatalos katona és rendőr.
És akkor egy újabb útvonal lesz kijelölve, úgy mint eddig.
Peller Anikó
@trapper: nem tropper, te már nem csinálsz százat, belőletek már ennyi is sok.
troppauerhumer
@Peller Anikó: @krumpli: Istenem micsoda egó ennél a sötét földigiliszta szempontjából, aki azt se tudja, melyik vége melyik, biztos!
Te sem áltatok sorban amikor az észt osztották, ha ezt így le bírtátok írni.
Már csak, hogy tudjuk, miről is beszélünk,nem old meg semmit, kivéve Orbán belpolitikai helyzetét.A netadó,a korrupciós ügyek-Vida ,USA,Rogán,Lázár miatt ,stb ...nem sorolom ,az elvesztett népszerűséget visszaszerezni,és magévá tenni a neonáci Jobbikot.
Sikerült is ,egy bizonyos bizonytalan,megvezethető rétegnél és persze magáévá tette a ribancává vált jobbikuSSokat.
Az ő szempontjából ez a lehető legjobb, az ország szempontjából pedig rossz, ezer oknál fogva.
Nem plakátolni kellett volna, hanem többnyelvű tájékoztatók, használható térképek osztogatásával felkészíteni a kimerült embertömeget arra, hogy hol léphet be az országba, milyen feltételeket kell teljesítenie, ha tovább akar utazni, mi a szankciója, ha a határátkelő megkerülésével akar belépni az országba.
Egy félmondattal elég lett volna arra utalni, hogy aki a zöldhatáron át kísérli megsérteni a magyar államhatárt, azt a magyar állam azonnal becsukdázza, majd két – három évre kitiltja az országból, ha menedéket kér, ha nem.
Ehhez persze együtt kellett volna működni az érintett országokkal, nemutolsósorban az Unióval is, de a mi kis nemzetmegvezető(nyilas)testvér nem akar senkivel együttműködni, nehogy belelássanak az ügyeibe.
Jogilag és gyakorlatilag is, a határsértő már akkor is magyar területen van, ha leül a kerítés tövébe.
A határvonalra nem építhető ugyanis semmi, így kerítés sem, így aztán mindegy, hogy kerítés, botlódrót vagy elektromos jelzőrendszer van a határon, ezek határvonaltól számított távolsága (nemzetközi szerződés rögzíti…) mindenképpen meghaladja egy ember méretét.
A határt természetesen őrizni kell, védeni meg a hazát kell, de azt momentán nem támadja senki, a zöldhatáron érkező határsértők olyan gyorsan rohannának innen tovább, ahogy csak tudnak.
A zöldhatár nem átjáróház,...
troppauerhumer
@Peller Anikó: @krumpli: de határátkelők vannak nyitva a határátlépésre, itt lehet belépni annak, aki szabályos útiokmányokkal rendelkezik.
Hogy miért nem ezeket veszik igénybe a határsértők?
Leginkább azért, mert a mai gyakorlat szerint nem kapják meg az átutazó vízumot, hanem kiutasítják őket, így aztán ha el akarnak jutni célországukba, akkor neki kell menniük a zöldhatárnak, reménykedve, hogy átjutnak az országon.
Persze nem jutnak át, mint ahogy akkor sem jutottak át, amikor nem létezett a kerítés, talán azért, mert szolgál még a Rendőrség kötelékében néhány volt határőr, akik tudják, hogy hogyan kell őrizni az államhatárt.
Az tény, hogy ahol kerítés van, azt a határszakaszt kikerülik a határsértők, esetleg más útvonalat választanak más állam határán át, de ez természetes is, hiszen hülye ember az, aki kerítésre mászik, ha van egyszerűbb módja is az átjutásnak.
De ha nincs, akkor majd megkeresi a legrövidebb és legbiztonságosabbnak vélt útvonalat, és ha az a mi imádott kerítésünket keresztezi, akkor bizony azt el fogja takarítani az útból.
a kerités nem fogott nem segített semmit,.még többen jöttek mint előtte ,..találtak más csapást
A helyzet az, hogy a schengeni határországoknak nem az a feladatuk, hogy pengés dtróttal körbekerítsék magukat, hanem az, hogy a menedékkérőket nyilvántartásba vegyék, elbírálják kérelmük jogalapját, majd eljuttassák őket az általuk választott országba.
Erre kellett volna az Unió többi országával egyeztetve intézményrendszert kiépíteni, aztán szorgalmasan dolgozni, nem pedig a géppuska csövébe kapaszkodva unott pofáfal szemlélni a gyerekeket, tíz kilómétereket gyalogoltatni a terhes és kisgyerekeket vonszoló anyákat, a szabad ég alatt aszalni ezreket - nem folytatnám.
Csak azt kívánom, hogy legyen csőtörés a lakásodban és azt Orbán módszerével javítsa meg a szerelő...
Azt, hogy kivel szolidáris valaki, nem a saját döntésén múlik, hanem az élethelyzeten, melyben a szembejövő leledzik, persze itt az is megy, hogy szavakban...
troppauerhumer
@Peller Anikó: @krumpli: A kerítésépítés egyébként jó üzlet, akkor is, ha az építést katonák meg rabok végzik, az alapanyagokat ugyanis be kell valahonnan szerezni - nagy valószínűséggel nem Gyurcsány cégétől.
Egyre inkább azt kívánom, hogy az EU megvonja a támogatást, akkor valószínű, magától eltakarodna ez a maffia kormány, mert nem lenne értelme a maradásuknak. Más módon nem fogunk megszabadulni tőlük.
Peller Anikó
@wagabund: "A határt teljesen nem zárjuk le." Jó ég, ezek is szárnyakat építenek.

Csak mi voltunk a marhák, hogy kerítést építettünk (jó, a kormányzó építtette), de legközelebb (itt van mondjuk Románia vagy nemsokára Ausztria) nekünk is szögesdrótos vaskaput kell telepítenünk jó hosszú elaknásított nagyfeszültségű toldalék szárnyakkal.
troppauerhumer
@Peller Anikó: Úgy ,úgy :"Csak mi voltunk a marhák, hogy kerítést építettünk"...kis módosítás:
TI VOLTATOK?VAGYTOK A MARHÁK AKIK TAPSOLNAK hozzá,ára lesz ennek ,nem is kicsi.
Orbán a hívei körében "sikeresen" teljesítette feladatát! Gyűlölet és idegenellenes politikája megtalálta híveit!
Orbánnak külföldön várt siker és nemzetközi személyes megerősödés helyett csak megvetést sikerült kiharcolnia...najó a német nácik üdvözölték,800 díszpolgári címet adna Orbánnak a német szélsőjobb?...hja a náci zsák a nemzetvezető nyilastestvér foltját.
Az áradatot Orbán okozta a hülyeségével, és ezt mindenki tudja Európában.
Orbánból nem vált elismert Európai szintű politikussá (mint ahogyan tervezte ezzel a menekültek eszkalálásával), sőt, aki teheti rajta feni a nyelvét röhögve.
Eközben az ország és népének kifosztása szavartalanul folyik,a szemünk előtt!
A gyerekek szentek, és ennyi nyomort 50-60 év béke után!?
Ingyenes óvodai étkeztetés?Na ne...azt is én,te,ők,mi,ti,ők fizetjük az adónkból,ahogy mi tartjuk el az élősködő FideSS bandát,munka,biztos munka kell, tisztességes megélhetést biztosító bérrel ,hogy a családok tudják fizetni,s a gyerek és a maguk jövőjére gondolva félretenni.
Éhező gyerekek,családok ! Az álkeresztény Harrach,Révész mártíriusz aki látta az ATV-n az idomított pojácát ?!Röhejesen rettenetes !Volt ápolási díj, lakhatási hozzájárulás, szociális segély, temetési segély, gyermeknevelési támogatás és esetenkénti krízis- segély. Hosszabb ideig járt a munkanélküli támogatás, méltányos rokkantnyugdíj és a közmunkabér egyenlő volt a minimálbérrel.
Aki nem talált munkahelyet, az öt évvel a nyugdíj előtt kaphatott átmeneti támogatást,- amit a kincstár fizetett és munkaviszonynak számított- vagy előrehozott nyugdíjat is lehetett kérni alacsonyabb összeggel. Ezeket mind eltörölték Orbánék.
Igen, aki tud elmenekül, mert belefáradt a sok éhezésbe, nyomorba,kilátástalanságba Elindul külföldnek. Amint lehet viszi a családot is, de tuti többet nem ker a magyar életből.
wagabund
@Peller Anikó: asszem félreérthetően írtam...lezárják.
...nem voltunk mi marhák, hogy ilyent épített a hatalom, mert ha birkamód rettengnénk merkeltől, akkor most nekünk annyi lenne..
egyébként a horvát részen még akad taposóakna...nem is járnak arra gyalog.
troppauerhumer
@wagabund: Heheheee...Merkel most sem bukott meg, mert nincs aki a helyére álljon. Ebből is erősebben fog kijönni és akkor Vekker Viktor ismét mehet kanosszát járni.
Hülye bajorok: hamár olyannyira csípik Orbánt, akkor emlékezhetnének arra, hogy ez a "72 óra" meg ultimátum dolog nagyon nem jött be neki sem anno.
Nem vesz 180 fokos fordulatot. Az eddigi szabályozást fogják továbbra is alkalmazni, egy kisebb finomhangolással. Csak idő kell, mire utolérik magukat.
"A nemzeti szintű intézkedések közül az első a tranzitzónák létrehozása a határellenőrzés javítása céljából. A határ térségében kialakítandó övezetekben gyorsított eljárással kell dönteni"
Pontosan ugyanez lett volna a feladat Magyarország déli határán, ahol bejöttek, nem pedig az, hogy a gyűlöletkampány részeként északra telepítsék a menekülttábort, Vámosszabadiba és az országon, fővárosán át küldjék őrizetlenül, térképpel a migránsokat.
Merkel következetes ,már fél éve is megmondta,az életüket mentő szírek jöhetnek, a balkániak,albánok,bosnyákok mehetnek haza. A menekültek meg maradhatnak. Ez nem fog változni.
Nekem úgy tűnik, hogy Németország koaliciós kormánya az ottani-elég nagy tartományi jogkörökre figyelemmel - több dolgot volt kénytelen volt egyidejűleg mérlegelni.Lehet, a teljesség igénye nélkül: a német gazdaságának szüksége van munkaerőre (betöltetlen állások) lehetőség szerint minél ocsóbb munkaerőre (profit szempont,meg lehetőség az érkezőkhöz képest esetleg drágább meglévő európaiak /magyarok, lengyelek, spanyolok/ lecserélésére is) .Az érkezők sem mennyiségben, sem minőségben nem igazán felelnek meg az NSZK részéről a munkaerővel szemben megfogalmazott követelményeknek.Egy kormányválság talán új váasztások kiírását követelné, amitől a kormánykoalíció pártjai húzódoznak. A CDU-CSU pártszövetség bomlása az NSZK-ban országos és tartományi szinten is beláthatatlan folyamatokat indíthatna be, amitől minden politikai erő húzódozik.Hogy mit szólnak a választók az igazából csak választások esetén...
troppauerhumer
@wagabund: A német munkaügyi miniszter, aki Angela Merkel pártjából való, de nem egészen értett korábban vele egyet, most védelmébe veszi.
1) Nem Angela Merkel hívta meg a menekülteket, jöttek azok már korábban is.
2) Kritizálja a magyar kormányt, amiért kiutasították, vagy csak "átintették" (német kifejezés arra, amikor a rendőr csak továbbot int) a menekülteket Ausztriába.
3) Büszke Németországra és büszke Angela Merkelre. Joggal. A kerítésre büszkének lenni nem lehet. Arra, hogy meg tudják oldani 1 millió bevándorló befogadását, arra igen (még ha ebből vissza is fogják küldeni a nem menekülteket).
4) A német alaptörvény úgy kezdődik, hogy az emberek méltósága elidegeníthetetlen, és nem úgy, hogy a németek méltósága elidegeníthetetlenek (persze azoké is).
5) Orbánt szégyelli, mert cinikus és utal arra, hogy 89-ben Magyarország nyitotta meg először a vasfüggönyt.
www.faz.net/.../fluechtlinge-norbert-bluem-stolz...

"közvéleménykutatás szerint a megkérdezett németek 79 százaléka, az olaszok 77, a spanyolok 67 százaléka támogatja a migránsok befogadását"

mandiner.hu/.../20151027_a_nemetek_tamogatjak...

Magyarországnak szüksége lenne a külföldre vándoroltak visszacsalogatására és bevándorlók befogadására. Orbán mindkettő ellen van.
Orbán hülye.Deméghúgy ő,de hülyét csinál a mihígmélymagyar söpredékéből is.
Peller Anikó
@wagabund: á nem, ne aggódj, nem írtál félreérthetően, úgy értettem marhák voltunk, hogy kerítésnek hívtuk a kerítést amikor nevezhettük volna szárnyaknak is, mint az okos sógorok dehát ennyi eszük nem volt a helytartó uraknak.
Papuska1
@troppauerhumer: Persze, mert ezek a mi kultúránkat elfogadó, és szabályainkat betartó emberkék, akik menekülnek a háború elől! Félő, hogy ugyanabba a hibába estél, mint a tájékozatlan Uniós testvéreid. Nem ismered ezeket az embereket, a szokásaikat, céljaikat, alkalmazkodó képességüket. Ha valóban menekültek lennének, és volna annyi pénzük, amennyi van, saját kultúrkörükben, nem messze a remélhetőleg előbb-utóbb békés "hazától" átmenetileg le lehetett volna telepedni. Kis alkalmi vállalkozásra is tellett volna. De nem! Irány a mesés nyugat, amiről nem ok nélkül hallottak teljesen irreális történeteket. Utópisztikus elképzeléseik, és nagyon nagyon mély vallásos hitük, és a hitbéli parancs a terjeszkedésre egyaránt motiválta őket. Biztos, van közöttük szerencsétlen sorsú áldozat (bár az ilyennek honnan van kb. 20 millió forintnyi Eurója az útra. Mert akinek nincs, az otthon marad! Ki adott nekik hitelt és mi a hitel feltétele? Mert ennyi ilyen anyagi helyzetben lévő ember ott sincs, a többség szegényebb és vannak dúsgazdagok. Ha beengedjük őket, az egyet jelent hitük, szabályaik, világuk elfogadásával! Ha ismered a törvényeiket, rögtön megérted! Európában elveszett a veszélyérzet, mert felnőtt egy nemzedék egy prekommunista világban! Amit Európa évszázadok alatt összegyűjtött, az ezekben az időkben virágzott. De az igazi világ nem ilyen! Ez a világ az embereket jámbor jótét lélekké, a világról kevésbé, saját magukról inkább gondolkodó lénnyé tette. Közben egy szűk elit formálta, alakította a világot. Ez az elitista világ szerintem a kommunizmus egy válfaja. "Élhetsz jól, csak ne gondolkodj a világ dolgain!" "Egyedül a mi eszmerendszerünk az üdvözítő!" "Tedd a dolgod, érezd jól magad, és az elit majd elkormányozza a világot feletted!" Hát nem ez a kommunizmus, csak nem Szovjet, hanem nyugat-Európai módra? Azután, már nem leszel képes érezni a veszélyt, és mi az elit, mindenkiben a jót látjuk (vagy van a háttérben más érdekünk?) És jöjjön az Iszlám állam!
troppauerhumer
@Papuska1: Atyavilág ,ezt megtiszteltetést hová kerültem,hol vagyok most? tessen mondani ez már az adás?élesben?de miért nem látom Nógrádi Gyuribá't és hűséges világmegmentőjét Szaniszló Ferencet a vállán a turullal?..
Derág Baro,...kicsit olvasni kéne ,többet,sokat,tudod az az amiben betűk vannak,sok-sok betű,azok alkotják a szavakat,a szavak a mondatokat amik értelmesek számára a tudást közvetítik ,ezek már százszor megindokolt ,hozzáértők által bizonyítottan cáfoltak,a legtöbbet felhasznált Merkel és Schaube aki a kezdeti ellenkezés után mellállt..
Vegyük akkor sorba:
Irán - nemzetközi embargó alatt álló teokrácia. Területén mintegy 1,5 millió ember él menenekülttáborokban. Mivel Irán 20 éve átmeneti táborként kezeli ezeket a helyeket, a normál életkezdéshez a menekültnek jogilag sincs esélye.
Törökország - az országban 3 millió menekült érkezett az elmúlt két évben. A törökök igyekeznek ellátást biztosítani, sátortáborokban, de életkezdésre csak töredéknek van esélye. Egyszerűen ezt a menekült-tömeget még a török gazdaság is csak sok évtized alatt tudná felszívni. Ráadásul a török határvidék biztonságilag egyre veszélyesebbé válik, egyre több a fegyveres összecsapás a török hadsereg, a kurd PKK, és az ISIS erői között .(mindenki mindenki ellen alapon). Magyarul az ország nem biztonságos, és nincs esély az életkezdésre.
Görögország - éppen gazdasági összeomlás van, a menekültrendszer összeomlott, a görög hatóságok sorra zárják be a táborokat és küdik tovább a menekülteket
Macedonia - államilag szervezett járatok szállítják a menekülteket az északi határhoz, menekülteket hivatalosan nem fogadnak be
Koszovó - ugyanaz a helyzet, mint Macedoniában
Szerbia - szintén nem üzemeltet menekültrendszert, az elmúlt évben összesen 7 (azaz hét) ember menekültkérelmét fogadták el
Magyarország - a magyar miniszterelnök kijelentette, hogy Magyarország nem fogad be menedékkérőket, a meglévő táborokat pedig be akarja zárni
... no szóval... a menekült EZÉRT megy nyugatra.
troppauerhumer
@Papuska1: Höhöhöö jót röhögtem rajtad,nem vagy túlfizetve értelemmel, ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs...ez az igazságtalanság ,vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:
Csak címszavakban ,gugli:honnan van pénze a menekülteknek.
Íme:Honnan van a menekülteknek ennyi pénzük?
www.gyakorikerdesek.hu › Politika › Egyéb kérdések
Nem akarok elméletekbe bonyolódni, hogy ki honnan pénzeli őket, hallani több mindent, de tényleg foglalkoztat, hogy honnan van ennyi pénzük? Eleve az ...
Honnan van a menekülteknek pénze Air Maxre meg ...
www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__7073842-honna...
Honnan van a menekülteknek pénze Air Maxre meg iPhone6ra? Ma végigmentem a Keleti aluljárón és Kb. minden 2. okostelefont szorongatott és olyan ...
DélHír portál - Honnan szedik a menekültek a dollár és euró ...
delhir.info/cimlap/friss-hireink/42525-2015-07-03-01-17-21
2015. júl. 5. - Honnan szedik a szerencsétlen menekültek a dollár és euró ezreket a ... Ott senkinek nincs pénze , ha már zavargások vannak náluk , ki venne ...
Ezek a menekültek fenyegetik Magyarországot - Index.hu
index.hu/belfold/2015/03/09/menekultek1/
2015. márc. 9. - Ha újra elkapjuk, kiszabunk valami pénzbüntetést. De sok értelme nincs az ... „Honnan tudják az emberek, hogy erre a mezőre kell jönni?
Miért jönnek a menekültek? euronews, világ
hu.euronews.com/2015/08/08/miert-jonnek-a-menekultek/
2015. aug. 8. - világ - ...és honnan van egy köteg pénz, olykor több ezer euró a zsebükben? Ezt kell megértenie a magyaroknak, az európaiaknak és a nyugati ...
A menekültek nem jókedvükben érkeznek hozzánk Közélet ...
www.bama.hu › Baranya › Közélet
2015. júl. 10. - Honnan jönnek hozzánk a menekültek Afrikából? ... Összefog a család, a közösség, összedobják a pénzt, akár 1500-2000 eurót is fejenként, ...
troppauerhumer
@Papuska1:Ugye nem ismered-az általam nagyra becsült-Hofi Géza művész mondását a tájékozódási futásról?Van az vicc :egy újszülöttnek minden vicc új,mint szellemi pelenkásnak idézem:"előbb tájékozódni ,s aztán futni"Ha tájékozódtál volna és nem a csontig szopogatott FideSSjobbikuSS mantrát fújnád,elkerülhetted volna,hogy hülyének nézesd önmagad,a többi mihígmélymagyar birkával együtt.
Köszönöm a beszélgetést szép nap volt,szép este ,csupa móka kacagás ,gyere máskor is ,jó röhögni az ilyen butákon...brhüü úgy tartják inkább szidjanak ,mint kiröhögjenek,,brhüü...
Papuska1
@troppauerhumer: Elég sok hírt olvasok, és próbálok mindkét oldalról tájékozódni. (Szerencsére Németországgal és társaival szemben ez nálunk még lehetséges.) Sehol nem sikerült érthető választ találni erre a kérdésre, illetve a válasz, hogy saját sajnos háborúval sújtott hazájuk közelében, abban a kultúrkörben is képesek lennének elfogadható életet biztosítani maguknak. Egyetlen céljuk, hogy az Európai Unió vezető gazdaságában, könnyen szeretnének jól élni. Ezt bizonyítja, hogy más, alacsonyabb életszínvonalon élő országokban eszükben sincs maradni, sőt leszólják azokat. Ráadásul természetesnek tekintik, hogy vallási és kulturális szokásaikat is "magukkal viszik" és érvényesítik új hazájukban. Ezt szerintem alapból inváziónak lehet és kell tekinteni! Az unió gazdaságának lényege, hogy az Uniós országok között vannak sokkal gazdagabbak és szegényebbek. A szövetkezés célja, hogy azon a földrajzi területen segítsen a szegényebbeknek felzárkózni, közös gazdaságot kialakítani. Legyünk önzők, ha a németek otthon tudnak munkaerőt biztosítani az autóiparba, nem adja át a haszon jelentős részét nekünk (a lengyeleknek, szlovákoknak, cseheknek, majd később a Balkánnak) hanem megoldja otthon. Ritkán hangoztatott, de fontos szempont! Mégis sokkal fontosabb, hogy az ideérkezők kulturális sajátosságai újabb feszültségeket gerjesztenek. Így is talán az EU legnagyobb problémái közé tartozik a keresztény és egyéb világnézetek ütközése. Ezt segíti majd a bevándorlás? Ráadásul továbbra is állítom, hogy jelentős érdekkörök tudatos behatásának is köszönhető ez a népvándorlás. Ez az érdekkör megnyugszik, ha céljainak fele teljesül? Tudjuk, hogy a világ hatalmi súlypontjai újra szerveződnek. Mennyi esélye van ebben pozíciót fogni a belső feszültségektől szétfeszített Európának? Ezen kívül is vannak kérdések, amik elgondolkodtatók és messze túlmutatnak a Marxi, Weberi őrült utópia álom társadalmi megvalósítási kísérlet játékain! Most már tétje van a dolgoknak, a játéknak, utópiának vége!
troppauerhumer
@Papuska1: Höhöhööö kedves olvasók Önök -ti-az ECHO trévé szarosszájúbayer válogatásból olvashatnak részletet...aki röhögni akar olvassa...
troppauerhumer
@Papuska1: Summa summarum a legrosszabb,mikor a hülyeség szorgalommal párosul, a hülyeségnek nincs határa...
Szinte tökéletes azonosság:

"Böcskei Balázs: Európa unalma a menekültek félelme ...
mandiner.hu/.../20150901_bocskei_balazs_europa_unalma_a_menekult...
2015. szept. 1. - Európa unalma a menekültek félelme − Migráció és mi X. ... indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, ... Vépig, a VIII. kerülettől Újpestig, és könnyen ezt tapasztalhatjuk a nyelvi és ... "Én akarok jól élni, MOST." ... Ha úgy nézed, hogy az EU célja a politikai unió, az európai ...
Feljegyzések egy új népvándorlás hajnalán - Mandiner
mandiner.hu/.../20150926_rajcsanyi_gellert_feljegyzesek_egy_uj_nepva...
2015. szept. 26. - Hogy ha már Európa szívébe menekültek a hazai viszonyaik elől, ... Ezért is fontos, hogy mostanra az EU vezetői is legalább eljutottak ... A bevándorlók tönkretették Amerikában is az őslakosok gazdaságát, kultúráját, életét. ... Túdtommal Svájc is elég liberális, de ott azért egészen jól müködnek a dolgok."
troppauerhumer
@Papuska1: Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki...
Ez elől menekülnek
MNO,
-A hazánkba érkező menekültek többsége a háborútól szenvedő Szíriából, Afganisztánból és Irakból érkezik. Képösszeállításunk a három ország mindennapjait jeleníti meg katonákkal, civilekkel, robbantásokkal, romokkal.
mno.hu/f22/ez-elol-menekulnek-1300805

-Ezért fél mindenki beavatkozni Szíriában Válasz.hu

valasz.hu/vilag/ezert-fel-mindenki-beavatkozni-sziriaban-114809

De van ilyen is,ők a gazdasági bevándorlók:

valasz.hu/vilag/ok-is-gazdasagi-bevandorlok-miert-menekulnek-koszovobol-113396

Hány éves vagy, mi a legmagasabb befejezett iskolai végzettséged?
Ezt muszáj megkérdeznem, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy az ifjonti hév miatt vagy képtelen megkülönböztetni a könyöködet a seggedtől, vagy épp az olvasatlanság okozta szűk keresztmetszet, vagy akár a bigott pártvallás (nyugdíjas CÖF-ös szindróma) vezet téged ennyire félre.
troppauerhumer
@Papuska1: Höhööhööö...

orbanviktor.tumblr.com/

Belőled sem lesz már gyermekorvos,se mérnök,de tanár mégúgyse...hacsak a KLIKK...nem heheee...
Egy ilyen grammatikai készséggel megáldott "hülyegyerek", ne vegye már azt a bátorságot, hogy minősítse az országot!
Ha majd tanult, művelt, hasznos polgára leszel a társadalomnak, akkor talán lehet jogod a bírálatra...
"Si tacuisses, philosophus mansisses."

Ha még erre sem vagy képes, akkor mire megy veled az ország?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.