Az alábbi cikk arról szól, hogy döntötte romba az erőszakos kulturális feldúsítás a világ egyik legbékésebb, legnyugodtabb helyét, a norvég főváros Grønland nevű kerületét. Grønland csupán két metrómegállóra van a parlamenttől és a központi pályaudvartól. A városrész úgy néz ki mint a Mogadishu vagy Bászra. Ez nem Norvégia vagy Európa többé. A rendőrség jórészt feladta a városrészt. Sharia rendőrök ellenőrzik a kerületet. A homoszexuálisokat megverték és elüldözték Grønlandból. A helyiek azt mondják itt több a muszlim, mint Marokkóban. 4000 lakást raboltak ki az elmúlt 10 évben. A rendőrök azt mondják Grønland egy bevándorló gettóvá vállt, ahol javarészt fiatal férfiak élnek. A nőket megerőszakolják a férfiakat kirabolják az utcán. Egy Norvég férfi lakásába betörtek, pisztollyal fejbe verték és túszként tartották fogva amíg kirabolták a lakását. Sturla Nøstvik a 351. áldozat volt, akit hasonló támadás ért 2015-ben. Mikor a rendőrség kiment az áldozathoz azt...

Forrás: meteon.org
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Vajon mit mond a mekergel most, hogy betolakodók ezrei randalíroznak a német városokban?

Jaj, hát sajnos elveszítettük Németországot mert a kedves munkautáló betolakodó vip vendégek nagyon kanosak. A hírek meg kínosak, jobb lett volna elhallgatni a hordalék vigadozását (ha tehetné)
levarosbukta
Nem is értem hogy nem lehet azt megcsinálni hogy felpakolják őket egy repcsire azt visszatoloncolni a pichába ahonnan jöttek az összeset? Láttam egy videót hogy a ruszkiknál a menekültek olyan szép sorokban vonultak hogy öröm volt nézni. Nem volt ám ott kilengés se jobbra se balra. De nem is engedték hogy olyan mocskot hagyjanak maguk után mint nálunk. Azt azért nem tudtam meg mégis hova terelték őket. Biztos vagyok benne ha onnan kijutottak többet a lábukat be nem teszik oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.