A Bild am Sonntag című német vasárnapi lap Megmenthető még Európa? címmel közölt összeállítást, amelyben nyolc országról olvasható rövid összefoglaló. Sebastian Pfeifer az írásának Magyarországról szóló, "Orbán Magyarországa Európa legnagyobb szégyene és veszélye" című alfejezetében kiemelte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök "váltotta ki a humanitárius válságot, amely cselekvésre kényszerítette Angela Merkelt", a német kancellárt, aki "megnyitotta a német határokat, és azóta nem tudja bezárni".

A szerző szerint Orbán Viktor Angela Merkel "leggonoszabb és immár legerősebb ellenfele", és a magyar kormányfő "szétrombolhatja az EU-t".

A Welt am Sonntag című vasárnapi lap a Döntés az Égei-tengeren című összeállításában egyebek között kiemelte, hogy a jövő heti brüsszeli uniós csúcs előtt nemcsak a "Merkel-terv" támogatói tartanak külön találkozót, hanem azok az országok is, amelyek nem bíznak abban: a visegrádi négyek, amelyek inkább Macedónia támogatása révén le akarják zárni a balkáni migrációs útvonalat. Ugyanakkor Merkel számára "az +ellencsászár+ Orbán Viktor körül csoportosuló kelet-európaiaknál veszélyesebbek a pártütők saját soraiban" – tette hozzá írásában Robin Alexander és Manuel Bewarder.

A Der Spiegel című hírmagazin a szombaton megjelent számában A szakadás címmel közölt összeállításában egyebek között azt írta, hogy a jövő heti uniós csúcson "példátlan konfrontáció" alakulhat ki, és Orbán Viktor "már most nyíltan hangulatot kelt Merkel Törökországgal kötött paktuma ellen, és néhány kelet-európai szövetségesével megpróbálja puszta erőszakkal feltartóztatni a menekültáradatot".

Hozzátették, hogy a Merkel vezette jobboldali CDU/CSU pártszövetség egyes részei, és néhányan még a CDU/CSU-val kormányzó szociáldemokraták (SPD) között is "titokban drukkolnak neki".

A "Merkel-ellenesek" Orbán Viktor körül gyülekeznek, aki kezdettől fogva hibásnak tartotta a német kancellár politikáját és "+morális imperializmusnak+" nevezte azt. Orbán, de még Miro Cerar szlovén kormányfő sem akar "bonyolult tárgyalásokat Törökországgal", egy olyan megoldást pedig végképp nem akarnak támogatni, amelynek részeként muzulmán menekülteket kellene befogadniuk – olvasható Horand Knaup, Peter Müller, René Pfister és Christiph Schult írásában.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Merkel mostanra minden szövetségesét elvesztette .Senki sincs a kvóták mellett ,senki sem akar migránsokat az országába . Manuel Walls francia miniszterelnök szerint Franciaország nem támogatja a kötelező kvótát .A kelet-európai országok is elutasítják . John Kerry szerint a menekültválság Európa létét fenyegeti ,Dmitríj Medvegyev orosz kormányfő szerint " értetlenül szemléljük a német politikát " .A kölni -és a nap mint nap folyamatosan történő többi - botrány még az esetleges elfogadókat is megingatta .A CDU népszerűsége lecsökkent és márciusban választás jön .Egy a kölnihez hasonló botrány Merkel azonnali bukását jelentheti .Márpedig előbb-utóbb újabb fog bekövetkezni .( Mert mitől változnának meg akiknek lételeme ,kulturális valója a nemi erőszak ,a rombolás ,a követelőzés ,az élősködés )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
Merkel mostanra minden szövetségesét elvesztette .Senki sincs a kvóták mellett ,senki sem akar migránsokat az országába . Manuel Walls francia miniszterelnök szerint Franciaország nem támogatja a kötelező kvótát .A kelet-európai országok is elutasítják . John Kerry szerint a menekültválság Európa létét fenyegeti ,Dmitríj Medvegyev orosz kormányfő szerint " értetlenül szemléljük a német politikát " .A kölni -és a nap mint nap folyamatosan történő többi - botrány még az esetleges elfogadókat is megingatta .A CDU népszerűsége lecsökkent és márciusban választás jön .Egy a kölnihez hasonló botrány Merkel azonnali bukását jelentheti .Márpedig előbb-utóbb újabb fog bekövetkezni .( Mert mitől változnának meg akiknek lételeme ,kulturális valója a nemi erőszak ,a rombolás ,a követelőzés ,az élősködés )
Csizmás Kond
Sajnos a fejetlen liberalizmus ide vezetett, hogy egy senkiházi bérenc országokat népeket tehet tönkre hatalomvágyból.
A banya az amerikai támogatóival egy olyan hontalan európát akart létrehozni ahol mindenki menekült, ahol nincs haza csak állampolgár, ahol a gazdasági érdek határozza meg az emberi értéket.
...remélem még idejében felébredtek azok a vezetők akiknek nem a betanított segélyezett emberi lény a tét.
Dr. Felipe
A németekkel kekeckedni nem túl kifizetődő ám elvtársak mert nagyot lehet pofára esni. Hallani hogy az osztrákok is szigorítanak a magyar munkavállalókkal szemben akik Ausztriába járnak át dolgozni.
Ez is csak a Gyurcsány aknamunkájának az eredménye mi elvtársak? Szerintem inkább a g..ié.
Peller Anikó
Látom a Bildben is jó nagy marhák ülnek. Kedves Képmutatók, nem a zorbán váltotta ki a bevándorlást hanem a mergel banya. Egyes egyedül ő.

Meghatározó személy (volt) Európában, elég volt egyetlen mondat és két nap alatt megnégyszereződött az áradat. A többi talpnyaló seggnyaló bérenc meg csak utánozta, vakkantani sem mertek, büszkén hirdették, ők a mergel után mennek.

Ha mergel nem ilyen csökkentagyú és a határok lezárása mellett voksol, akkor már rég megoldódott volna a betolakodó kérdés, de ez a féleszű tyúk csak tömi a pénct a görögbe meg a törökbe, meg azon agyal a csökkent agyával, hogy majd kitoloncolja őket aki nem kell neki.

Azóta is toloncolja, már hazament önként vagy kétezer. Tízezren meg jönnek naponta.

Egyedül a geki volt aki minden tőle telhetőt megtett az Eu határainak megvédéséért barmok.

A zorbánnak nem ez a bűne képmutatókák, mert ezért csak kitüntetést érdemelne.
bakegya
IGAZUK VAN-@jancsipapa: KLREM VEGYE FIGYELEMBE,ORBÁN TEKNŐS AZ EURÓPAI NÉPPÁRT TAGJA ÉS MÉG KERESZTÉNYNEK IS HAZUDTA BE MAGÁT ÉS A FITYISS PÁRTJÁT IS...ENNEK ÉS A MAGYAR NACIONALIZMUS NEVÉBEN LOP,CSAL-HAZUDIK-nem énmondtam,csakkk ez a valóság.
Ha diagnózis kell-nálam ezt hívják skrizofén viselkedésnek-mivel a politika nem isameri a becsület szó fogalmát-ANGELA MERKEL túlságosan türelmes és toleráns volt-ÉRDEMTELENÜL.
AZT GONDOLOM-MINKET MAGYAROKAT E MIATT A TEKNŐS MIATT KÉT LÁBBAL RÚGNAK KI AZ EU-BÓL IS NEM CSAKKK A ZORBÁNT ÉS MAFFIÁJÁT A NÉPPÁRTBÓL
véleményem egyébként filoszát tekintve sohasem volt semmi helye ott-de máshol sem...terrorista hajlamai miatt. A többi szinészkedés.
Rockxy
Az unió szétesik magától is, nem kell hozzá orbán.
silber13
@Csizmás Kond: Azért a " senkiházi bérenc" kifejezés meglehetősen durva! Nem gondolod? Vagy nem Merkelre értetted, hanem a csúti, pávatáncot lejtő vízilóra?:-))
Csizmás Kond
@silber13: Az..viszont az ilyen esetben csak az jó aki végig jó, Aki így elcseszi az le van szarva.
...valamiért sosem fért a bögyömbe a banya de ezzel a tettével végképp leírta magát. Amit tett felér egy háborúval.
jancsipapa
@bakegya: Amit írtam nem a focista védelmére írtam ,hanem a Merkel helyzetéről. Naivan vagy tudatosan ,de teljesen félreértékelte migráns-áradat által előálló helyzetet .Ettől még Orbán mehetne a levesbe sok más bűnéért ,de nem ezért ...
egyvandor
Mondjuk erre azért nem ártott volna előbb rájönni és pár néppárti szavazatért elnézni ennek a rablóbandának az ámokfutását.
bakegya
@jancsipapa: nézd én a humánum oldalán-és az emberi élet védelmét szolgáló-csakkk azt tudom mondani a Keleti PU-on történteket nem lehet meghamisítani-ugyanezt tudom mondani a nem tévesen Bicskére vagonírozott embertömegről,akik azután iszonyatos tartásról tanúságtételt téve gyalogoltak az Osztrák főváros irányába-és ugyanakkor hol volt a Magyarok miniszterelnöke???-sehol.A kancellár asszony ezt látva -DÖNTÖTT-
A MI KURMÁNYUNK VISZONT AZÓTA IS HIRDETÉSEKET FUTTAT ELLENE-az M1 folyamatosan hozza a precedens értékű bűnbakkereső utalásait a kancellár asszony infantilitásáról-tipikus cigánykodás-a putyinolgatás játszmái-na hagyjuk,mert megalázó és gusztustalan-Most keleti csiki csuki után jön a déliáramlat a szerbekhez a horvátokon át- ez még büdösebb -de mint a mellékelt ábra mutatja csakkk nálam-90-es évek délszláv népirtás idején oda se szagolt a fidess maffia-prdig akkor már fölkapaszkodott az orbán az uborka fára-emlékszem a Krassó Gyurit használta ugródeszkának...ismerjük a szaros multját...a jelene még világosabban SÖTÉT,azt nem mondom Beteg,nem volna jó fölmenteni.
kamazuka
Tisztelt Pfeifer úr
Remélem olvasott már régebbi írásokat.
Nagyon régieket
Nagyon, nagyon régieket.

Hadd emlékeztessem,hogy lesszives elzarándokolni kis hazájában azon német családokhoz,melyek leszármazottai azon német zsoldoskatonáknak,ki mondjuk Nándorfehérvárnál szolgáltak anno.
Ha ez nem volna elég,esetleg azon honfitársaihoz is,kiknek éppen zsoldoskatona volt egyik másik ősük,mondjuk Buda elesténél,azután vesse bele magát a levéltári adatállományba,és vesse össze,hogy hány német zsoldost fejezett le a török anno.csak Budánál.

Önöknél egy szimpla újévi mulattságon erőszakoskodó muszlimok jártak,nálunk lefejezések voltak.
Igaz időrendbeni eltéréssel,ám a közel 150 éves török megszálláskor a lakosság közel 80 %-át kiírtották.
Baszki európát védtük,és mi lett a köszönet?
De tuod mit!
Legyen igazad.
wagabund
Mivel a cikket mergel diktálta, persze hogy nem saját magát íratta európa szégyenének...próbálja menteni a menthetetlent, ezért egy igencsak függő, belső viharoktól sem mentes országot próbál feláldozni a (maradék)népszerűsége oltárán...

Lehet Orbánra sarat, és miegyebet dobálni onnan a főhadiszállásról, de valmit csak jól csinál, ha csípi merkel szemét...
...ugyanis a kárt már nem tudja jóvátenni...főleg, hogy a törököket is magáraharagította azzal, hogy csak hárommiliárd eurót adott a nép pénzéből táborokra, és a vándorlás megállítására, addg a görögöknek nyolcszáz milliárdot eltapsolni...

Nos ez marhára nem tetszik a törököknek...ennek eredménye, hogy újra továbbengedik a menekülőket, válogatás nélkül...Orbán erre dupla kerítést akar, ami a német nőnek nem tetszik...
Butautáló
@Peller Anikó: Fuss neki még egyszer a történteknek! A válságot a háború váltotta ki!
Butautáló
A cím szóról-szóra úgy igaz, ahogy le vagyon írva!
coni
Merkel valóban hibázott amikor néppárti és német multik érdeke mentén sok mindent elnézett a Fidesznek, többek között amikor az amerikai kitiltás kapcsán úgy tettek mintha nem tudnák, hogy a német multik is érintettek az áfázásban, De az EU-nak és s németeknek még mindig jobb egy Merkel, mint egy kevésbé kompromisszum képes utód.
Vosztok
@Szeparepa2: Höhhö! :-))) Ugassátok csak, mint kutya a Holdat. Másra nem futja...
alterego56
Orbán nálam egy szinten van nagyjából a fekáliával, de az ő nyakába varrni azt "hogy Orbán Viktor miniszterelnök váltotta ki a humanitárius válságot" ez finoman szólva is hazugság. Nem más ez mint Merkel mosdatása. Rájöttek hogy hülyeséget csináltak Orbán meg vigye a el balhét. Felőlem elviheti de nem emiatt.
szép új világ
"leggonoszabb és immár legerősebb ellenfele", és a magyar kormányfő "szétrombolhatja az EU-t". No lám drága bogárkáim, hát felébredtetek? Már éppen ideje volt!
libellle
@jancsipapa: Merkel nem veszitette el a támogatóit. Egy hülye seehoferre senkinek nincs szüksége. Merkel nem fog megbukni .Ellenben egy kis szar 120cm medwegyev kiál a sajtó elé és elmondja mocsakos szaros pofával az okkoságaet. A szar ruskikra kellene tolni az összes menekültet Németországnak. A gyilkos mocskos gazember szemét russki miatt menekülnek Syriábol.Tegnapelött SZINTÈN ! sikeresen lebombáztak egy iskolát és két kórházat. Ezenkivül a zivileket bombázzák harom napja hatalmas erövel Aleppoban és Homsban. Vagy mit gondolsz mit kellene nekik tenniük azoknak a szerencsétleneknek amikor a fejükre hollanak a bombák TE MIT TENNÈL!??? Menekülnél Ide hozzánk . Remélem a diszno orbán robbantja az EU-t és Németország is lezárja a határait. De, akkor mit gondolsz mi lessz a sok Austriába, Németországban és Angliában , Hollandiában és überhaupt az egész nyugai országokban dolgozó Magyarokkal. El mennek haza. Mert el kell menniük. Igy az kis jó élet amit ezek teremtettek ugy, hogy támogatták az othon maradt rokonaikat az is meg fog szünni. Es mit gondolsz mi fog akkor ott Magyarországon történni, amikor orbán és szemét mocskos bandája eltünik még a megmaradt " ezüstel" ? A magyarok gyilkolni fogják egymást. Nem lessz nyugdij, az orvosi ellátás teljesen öszzeomlik. Ki fog segiteni, mi nem. A volt keleti ruski protektorát alatt levö országok nagyon nyujtogatták egész idö alatt a pénzünkért a kezeiket. Ez meg fog szünni. Ellenben amikor szolidaritásról van szó akkor elfelejtitek, hogy az EU-ban vagytok. Egyszerüen felháborito. Ellenben szomoru is , hogy mennyire müködik viktor és maffiozi bandájának az agymosása. A Kölni témához csupán annyit, hogy ott azok voltak ( észak-afrikaiak) akiket kontroll nélkül a miniszterelnököd az a szemét átbuszoztatott az országotokon. A pénz ugyan allopta amit a menekültek után kapott. Vagyis kiknek is köszönthetjük ezt az egész káost. Van egy legetöséged a válaszra. Az Internet világában nem ártana egy kicsit csupán egy kicsit jobban...
libellle
@libellle: lemaradt, Informálódnod. A legégetöbb téma, hogy zavard el az orbán élösködö rákosdaganatot. Mert a damokles kardja az ország felett lóg és mint nyomoruság rászakad. Ez egy égetö téma evvel kellene olyan vehement foglalkozni.
libellle
@wagabund: Merkel nem diktál semmit ö nem egy szar orbán, az csak a te minisztered teszi, hogy mindent diktál és kontrolál.
libellle
@Csizmás Kond: nagyszerü, választottátok az ILLIBERALIZMUST egy rákdaganattal ami a végeteket okozza.
libellle
@Peller Anikó: te semmit nem látsz mert vak vagy és agyamputált. hülye román
libellle
@kamazuka: oja ugy hogy áthajtott, buszosztatott drecksau orbán 5-600 000 ezer menekültet az országotokan a mi irányunkba. NA BRAVO
eye
Ami történt, megtörtént.
Új év, új lehetőségek.
Európa fejlettebb államvezetőinek tűzet kell oltani, mert tavaly elba... ltázták.
DE!
Ettől még orbán csak az a kis ge*i maradt, mint volt.
orbán felhúzta a kerítést (megjegyezném jóóó sokára, mert előtte hagyta elmérgesedni a helyzetet, hogy legyen mire hivatkoznia), de a kerítéstől függetlenül mindenki továbbjutott, és senki... ismétlem senki nem akart itt letelepedni.
Vagyis orbán senkit nem védett meg semmitől!!!

Aki a saját országa népét próbálja szegénységben, betegségben, é bután tartani, arra nincs semmilyen jó szó, és nincs semmilyen mentség.
orbán egy vérge*i, undorító förmedvény!.
Csak kerülne az utamba face to face...
libellle
@eye: S U P E R !!! Köszönöm, hogy te is ott hasonlóan látod mint mi itt a rothadó nyugaton
krumpli
@libellle: Mit szedtek ti Fingós Ferivel, kőne nekem is... Hehe
libellle
@krumpli: Neked van anélkül is elég bajod. Már teljesen fealadott az orvostudomány!!! Egyébként nem tudom ki a feri, de miután te ismered kérdezd meg tölle , hogy van -e a részedre egy ziankalija
Desischado
@libellle: Akkor már hárman vagyunk leírtad a lényeget eye-el együtt. orbán egy parazita, egy rothadó fekély, amit sürgősen ki kellene vágni az ország testéből! Ha nem tesszük meg, végünk! Az lesz, amit felvázoltál!
baviki69
A hétvégi kép nem tudja, miről beszél... Orbán miatt van a valság? Ő tehet róla? Hisz a p...a merkel hívta be őket, akkor oldja meg! Jaaa? Nem tudja, mert olyan sokan vannak, hogy nem bír velük? Pedig vagy 600ezerről nem is kell gondoskodnia, mert úgy eltűntek, hogy senki sem tudja, hogy hol vannak!!! Majd előjönnek, mint Kölnben, meg másutt! Meglátogatják merkelt! Jaaa? Őt nem? Mert testőrei megvédik? Meddig?

Amúgy meg Orbán nyitotta fel az egyre szaporodó ellenvéleményt megfogalmazók szemét? Az is lehet! De tlán csak nem mertek (merkeltek) a nagy német demokráciában, ahol elvárták a sajtótól, hogy a bevándorlókról ne jelenjenek meg negatív cikket!

Megjegyzés: Fb-oldalamon is kifejtettem már sokszor véleményem, de itt a hajócsavaros észkombájnok oldalán nem akartam a hiénák áldozatává válni... :-(
karma1
@jancsipapa: Azert jo lenne, ha arra is emlekeznel, hogy Merkelnek azert kellett megnyitnia a kapuit, mert orban megepitette a keritest, es tarthatatlan helyzetet idezett ezzel elo!

A nemet alkotmanyban viszont benne van, hogy a mindenkori allamfonek segitenie , tamogatnia kell a haborus uldozotteket.

Merkel nem tett mast, csak amit az orszaganak alkotmanya torvenykent eloir...

Es amikor Merkel m,egnyitotta a nemet hatarokat, akkor mar tobb mint 2 millio menekult elhagyta a hazajat, uton volt Europa fele... NEM Merkel hivta oket, hanem a sziriai haboru uldozte el oket otthonrol...

Merkelt kizarolag egy dolog miatt kritizalom: nem kellett volna azt a hulye kijelentest tennie, hogy MINDENKIT befogadnak, mert ez gyakorlatilag lehetetlen, meg akkor is, ha az EU-s orszxagok elso szora bevallalnak kvotakat is... Nem kellett volna annyira lelkesnek, batoritonak lennie, hanem az elso perctol kezdve mindenkiben tudatositani, hogy kaphattok ATMENETILEG szallast, elelmet, egyeb ellatast, de amint a helyzet rendezodik otthon, vissza kell mennetek. Ennyi. Ehelyett igergetett, lelkesitett. Ha belebukik a valasztasokba, akkor senki nem lesz, aki olyan markansan meghatarozo lehetne a kancellari szekben, mint O volt.
karma1
@baviki69: Te Kedves Hiena-eledel! Nem fal Teged fel itt senki, mert amint latod, ignoraljak a bejegyzesedet, mert semmi mas az, csak idetlen frocsoges...

Szepen faradj vissza a Facebook oldaladra, fejtegesd tovabbra is az okos erveidet arrafele, amig a Facebook jol le nem tilt - mert a Facebooknak is van gyomra, amit Te valoszinuleg megfekszel...

Van egy olyan erzesem, hogy a fene sem fog hianyolni innen Teged... Eddig is valahogy eltengodtunk nelkuled, talan majd ezutan is elleszunk...:o)))

Bye for good...:o))))
fekete
A B. Sonntag hulyiteseit aligha eszi meg valaki is.Achtungeknak lejart! Meg erdemlik a sok
csavargot kikett Merkel oda lazitott!Ezek a Sajze'e'k mar most masodszor vagtak haza euro-
pat. Es Orbant hulyezik le.k a pofatlanok.mikor Merkel la'zitotta oda ezeket a szelhamos Moha-medekat.Ezek a szoknya pecerek majd fel emelik a German Economiat! Ha pedig nem
akor lopnak,csalnak epp ugy mint ahogy az auto gyaraik csinaltak. Hulyeve tettek az egesz vi-lagot.
bakegya
@baviki69: tiborc pusztán,vesd be magad a babaszobába!-onnan nézve minden rózsaszín.
DE ELTERÜLHETSZ FELCSUTKÁN IS A MŰFÜVÖN-TÉGED ODA IS BEENGEDNEK.ORBÁNBIRKA.
karma1
@fekete: Csereld ki a forditoprogramodat, pocsek es erthetetlen a magyarod... Abban megegyezunk, hogy mindketten kulfoldrol irunk, csak a nemzetisegunk mas egy picit... Fussal neki megegyszer ennek a hsz-nek... Bar ertelme akkor se lesz tobb...
Vosztok
@Csizmás Kond: Kártékonyabb mint Hitler volt. Az csak romba döntötte Európát. Ez megsemmisíti.
karma1
@Vosztok: Kiengedtek? Nem hianyoztal...:o(((
libellle
@baviki69: Te hülye!!! A "picsa" merkel mergtudja oldani azoknak a menekülteknek az életét akik itt vannak. De a te hazádbelieknek el kell menniük majd oda vissza Magyarországra. A "picsa" Merkel pedig azt mondja Okay mi nem fizetünk 20 Milliard € tovább az EU-ba. Mit gondolsz te a beszükült horizontoddal mi fog történni. Nincs pénze az EU-nak mert akkor a többi nyugati állam is megvonja a befizetését. Mi lessz veletek 2 héten belül összeomlik az egész system Magyarországon is!. Akkor majd örülni fogsz és istenidheted orbánt, hogy putintol kapott feladatát nagyon jól elvégezte. DE!!! Egyet tudni kell amikor nincs EU akkor a ti lehetöségetek a MENEKÜLÈSRE is absolut behatárolódott.Ugyanis mi is teljesen tisztában vagyunk a politikai, szolidaritásával azoknak akik orbánseggét nyalják. orbán az a tetü elkezdi majd a háborukat a szomszédokkal mert egy elmebeteg a hatalmáert elviszi az életeteket a vásárba és könnyü szivvel feláldoz benneteket. A szlávok akik szivböl utálnak benneteket most még jobban mint valaha szétcimbàlják azt a kis országot ugy hogy hazáttlanná váltok. Utánna jön a ruszki és bekebelezi az összes volt keleti államokat. Mint szolgák éltek a nagy ruski föderacioban. Na prima. A szabadságotokkal nem tudtatok értelemmel bánni hát akkor kell nektek a ruski. ITT EZT NEM MINDENKIRE ÈRTEM. Akinek nem cipöje ne bujjon bele. Mit gondolsz ki tolta ránk a HATSSÀZEZER menekültet orbán az a nyomorék elmebeteg. Ez az egész senzatiosan meg volt tölle putinnal együtt tervezve. Egy csomó bolond van ott abban az országban aki még mindig hisz ennek tetünek a hazugságaiban de azok orditanak a leghangossabban segitségért akik orbán seggét nyalják A TÖBBI MIND KIVÈTEL !!!
krumpli
@libellle: Má megen itt vagy. Te nem alszol ?! Hehe
libellle
@fekete: Majd ha kiviszi az autogyárit akkor mi lesz? mindannyian szolgamunkások lesztek TE IS, vagy már az is vagy. Ennyi értelemmel sajnos annak sem felelsz meg
jancsipapa
@karma1: Írod : háborús menekülteket . Vajon az érkezetteknek hány százaléka tényleg az . Annyival semmi gond nem lenne . Ez annak sokszorosa ,és bőven nincs vége .Azért ezt az egész -egyáltalán nem spontán - folyamatot generálták . Ezt nem lehet a focista nyakába varrni ,ellentétben az egészségügy ,az oktatás ,a rokkantak ,a sajtó ,a teljes ,szándékos rombolás ügyével ...
libellle
@jancsipapa: azokat akik nem háborus -övezetböl jöttek a focistád tolta ránk. Mert mit gondolsz honnét jött ránk 3 honap leforgása alatt 5-600 ezer "bevándorlo. Most amikor el kell hagyniuk Németországot és a többi államokat mind elmondja, hogy Magyarországon keresztül jutottak el hozzánk. Akkor miröl beszélsz. Ez az egész putin terve volt a tetü nyomorék orbán pedig putin jöbbkeze. Vaclav Havel 2002 -ben abszolut megjósolta, hogy ez a szemét elmebeteg egész europát felgyujtja. Miután nállatok nincsennek menekültek ennek az eltávolitásával kellene foglalkozni, de nagyon erösen mielött még robban EUROPA!!!
Julius62
@Peller Anikó: Egyetértek kedves hölgyem!! A Szocialista Hazáért érdemrend-et z Orbánnak.
kukac50
Magyarországon minden szegény ember tudja ezt biztató,hogy megerősítik külföldről is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.