Isten nem ver bottal. Furcsán imbolygó autót szúrt ki egy seriffhelyettes egy floridai úton, hogy melléérve azt lássa, a sofőr segítségért integet. A 31 éves nőt valaki meglőtte, de az kocsiban rajta kívül csak a négyéves kisfia utazott a hátsó ülésen, ha az utánfutóban álló lovat nem számítjuk. Mint kiderült, a gyerek megtalálta az anya őrizetlenül hagyott pisztolyát, majd a vezetőülés felé tartva azt elsütötte a fegyvert. A támlán áthatoló lövedék teljesen átütötte az anyja testét, akinek akkora mázlija volt, hogy a kórház jelentése szerint most már stabil állapotban van. A sztorit azért vette át a világ rengeteg hírforrása, mert az anya, Jamie Gilt, ismert, az interneten is aktív fegyvertartáspárti aktivista, aki előszeretettel posztolt a korlátozáspártiakat heccelő képeket és szövegeket. A privát Facebook-oldalán pedig a kisfiával és egy puskával hármasban pózolt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egy kollégám airsoft pisztolyát mutogatta és hanyagul a csövét felém fordította párszor. Megfogtam a kezét és azt mondtam neki, hogy ilyet soha ne csináljon.
- De hisz nincs is töltve. - mondta határozottan.
Kivettem a kezéből a pisztolyt és a levegőbe lőttem. Hát töltve volt. Remélem egy életre megjegyezte, hogy töltetlen fegyver NINCS.
Hiheti bárki magáról, hogy ő Rambo jártasságával rendelkezik, de soha nincs garancia, hogy baj történik.
Egy másik ismerősöm meg gázpisztoly beszerzésén gondolkodott. Lebeszéltem róla, mert volt egy kis gyerekük. Mi van, ha megtalálja a fegyvert? Ha pedig jön egy betörő akkor vajon lesz idő észhez térni, kulcsot keresni, kinyitni a széfet, és betölteni a pisztolyt? Akkor más sokkal egyszerűbb egy baseball ütőt tartani.
Ha pedig ne adj Isten Semjénék liberalizálnák a fegyverpiacot (ha már úgyis azt akarnak gyártani), akkor ne feledjük, hogy a betörők is jobban fel lesznek fegyverkezve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.