A német belső elhárítás, a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal helytelenül mérte fel az Iszlám Állam dzsihádista szervezet tevékenysége és a menekülthullám összefüggését - ismerte el a szolgálat vezetője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A belhárítás azt mérte fel amit a mekergel megengedett neki.

"Az teljesen biztos, hogy az Iszlám Állam Németországban is, illetve "német érdekek ellen" is végre akar hajtani támadásokat"

Köszönjétek meg a banyátoknak.
teuton
@Peller Anikó: Aha, kisokos... Es eddig miert nem sikerült tamadast vegrehajtani, ha az 1 millio menekült mind terrorista? Vagy hallottal mar merenyletröl? En hallok naponta gyilkossagokrol nemetorszagban, naponta több is törtenik, de egyikre sem lehet rafogni, hogy IS-terrorista lenne... Nem akarsz nehanyat beszervezni, hogy vegre igazad lehessen? Pinter is hiaba szallitotta öket tovabb ellenörizetlen Nyugatra, aztan hirdette hogy feltetelezesek szerint legalabb 1000 terrorista van köztük, de ha tudta, miert nem szürte ki öket??? Ja, ez nem tartozik egy EUs orszag kötelessegeihez?
Aztan miertis van Magyarorszagon olyan terroristaveszely amire a kormany hivatkozik? Hol vannak a terroristak? Es oda is merkel hivta öket? Egyebkent annyiszor hangoztattad mar, hogy Merkel hivta a szireket Europaba, mutatsd mar meg ezt valami linken! Nem hogy valaki azt mondta, hogy a Merkel mondta...
Mangu
@teuton: Vonulj vissza migráncskám, nem kell védeni új hazádat. Magyarországgal meg ne foglalkozz, te kapaszökevény.
Mangu
Ha jól értem, ez egy komoly üzenet - nem a politikusok dilettánsok, hanem a szakemberek, akiknek ki kell szolgálni a politikusokat. Most mitől lesznek okosabbak?
teuton
@Mangu: Megszolalt valaki a disznoolbol vagy csak röföges volt? Ugy latszik, neked csak ilyen stilusra telik. Büszke lehetsz erre a civilizalt magyarsagodra, csakhogy ilyenre Europaban nincs szükseg. Tehat irany Azsia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.