A külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar kormány nem zsarolható kvótaügyben sem. Szijjártó Péter szerdán Prágában egy sajtótájékoztatón az Európai Bizottság azon javaslatára reagált, miszerint az uniós tagállamok fejenként negyedmillió euróért megtagadhatnák a migránsok befogadását.

"Ez egy olyan zsarolás, amely sehová sem vezet" – jelentette ki a magyar diplomácia vezetője a visegrádi négyek és a Keleti Partnerség országai külügyminisztereinek találkozója utáni sajtótájékoztatón.

"Timmermans elismerte, hogy Brüsszel kényszerbetelepítést akar. A kényszerbetelepítés elfogadhatatlan, Brüsszel nem, csak a magyarok dönthetnek arról, kit fogadunk be az országunkba" – válaszolta az MTI kérdésére Szijjártó Péter, az Európai Bizottság alelnökére utalva.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Teljesen osztom a véleményét! Amikor beléptünk senki nem mondta, hogy majd mindenféle muzulmánt be kell fogadnunk! Azt fogadjuk be, akiket a magyarok akarnak, nem azokat, akiket Merkel csődített ide!
teuton
@Bringás: Talan tanulj meg olvasni! Az EU-szerzödest pedig nem mindtak, hanem irasba van foglalva! Azonkivül a genfi egyezmeny is (1951böl!), tehat minden dokumentalva van. A menekültek befogadasa pedig hit, börszinm nemzetisegtöl függetlenül mindegyik alairo orszag kötelessege! Arrol nem hallottal valamit, hogy aki a jogokat elfogadja (EUs penzek), annak a kötelessegeket is teljesiteni kell? Mert egy szerzödes mindket alairo felre vonatkozik! Akinek pedig nem tetszik, az bontsa fel, es fizesse vissza az addig kapott penzeket! Biztosan ezt akarod, indits tehat nepszavazast a kilepesre, mint maganember is megteheted, nem a menekültek befogadasarol kell (csak) szavazni!
Bringás
@teuton: A hangsúly itt a menekülteken van, akik, mint tudjuk nem gazdasági menekültek, mint a mostaniak többsége!
Draba
@Bringás: A letelepedési kötvényt megvásárolókat akarják a Magyarok,vagy csak az Arrogánstóni és haveri köre?
Bringás
@Draba: Azokat sem akarjuk, de azok legalább fizetnek!
kamazuka
Kvóta kérdésben azért van egy érdekes momentum.

Szerbi uniós tagsága küszöbön áll.
Kérdés.

Ők autómatikusan fizetni fognak vagy lesz befogadó tábor Szrebrenyicában?

Ez nem a vicc helye.

A szerbek allíg várják,hogy befogadó tábort nyithassanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.