Letartóztattak egy 22 éves holland lányt Katarban, miután megerőszakolták, és ezt bejelentette a rendőrségen – írja az Origo

A fiatal nő még márciusban, barátjával érkezett az országba, és miután elmentek iszogatni egy dohai hotel bárjába, emlékezetkiesése lett, és mikor felébredt, rájött, hogy megerőszakolták. A lány úgy véli, italába kábítószert keverhettek.

Amikor az esetet jelentette a rendőrségnek, letartóztatták, mert a katari törvények – a körülményektől függetlenül – tiltják a házasságon kívüli szexuális kapcsolatot. A lány feltételezett támadója szintén rács mögé került.

A nő eddig három alkalommal jelent meg a bíróság előtt, a holland nagykövetség konzuli segítséget nyújt neki.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Ezekhez nem szabad utazni.
Nem ereznem jol magam ilyen lepedosok koszt!Me'g jo onan nem jott a vilagba!
Jozefina
Vétett a helyi törvények szerint!!?? Itt Európában hányan vétenek az EU törvényei ellen??!! És mi történik velük??? Semmi!!! Már akkor vétenek, amikor az EU területére érkeznek!!! Az EU mindezt tehetetlenül "emberbaráti szeretetből" tűri??? Az EU ba érkezőknek már a belépéskor alá kellene írniuk, hogy tiszteletben tartják az EU törvényeit és szokásait, s amennyiben ez ellen vétenek azonnali kitoloncolásvár az egész családra!!! A csador viseletet meg egyértelműen tiltani kellene !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.