Az ENSZ szerbiai képviselete szerint a magyar hatóságok csak napi 30 menedékkérő kérelmét fogadják el, sok embert visszaküldenek Szerbiába várakozni. A nemzetközi jog szerint minden menedékkérőnek joga van ahhoz, hogy belépjen oda, ahol menedéket akar kérni, véli a képviselet. Az unió menekültügyi hivatala szerint 2016 első öt hónapjában többen adtak be menedékkérelmet, mint a 2015-ös rekordévben. A legtöbb menedékkérő Szíriából érkezett, és Németországban adott be kérelmet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hát nemis a szerbek akik ránkzúdítják a pitekantrópusz sisereget, nekik eszükbe sem jut a határvédelem, csak tolják ránk őket mert ők annyira filantrópok de gondolom nekik egy sem kell belőlük (amit megértek, nekünk sem kellenek) de a külső határokon illene nekik pattogni, nem a mienken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.