Míg az Egyesült Államokban a muszlim terrortámadások túlélőit hősként kezelik, és a média elkíséri őket a kórházba, otthonukba, az újságokban, híradókban láthatjuk művégtagjaikkal megtett első lépéseiket, addig az európai terrortámadások túlélői egyszerűen eltűntek. Nem csak szégyellik őket,…

Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
normális és kontervatív, ez a portál??? Ne már egyikhez sincs közötök, csak simán bugyuta vakhitűek, Orbán-alfelében lefetyelők!
onlinepecs
@RonaGyuri: Kicsit több higgadtsággal csökkenthető a gépelési hibák száma. Magyarázza el legyen szíves, hogy Orbán Viktornak mi köze van a párizsi és brüsszeli tragédiák áldozataihoz!
RonaGyuri
@onlinepecs: egy kicsit figyelmesebb olvasással akár rá is jöhettél volna, hogy: én a portállal foglalkoztam!
Eriksson
Az európai áldozatok valóban szégyen számba mennek. Szégyen, hogy ez megtörténhet Európában. Ha nagyobb nyilvánosságokat kapnának az iszlám mártírjai, akkor esetleg megvilágosodnának azok is, akik eddig csak a hasznosat, a szépet és jót, és az emberiességet látják a megszállásban.
Csizmás Kond
...marhák...az áldozatok szenvedéseiből is sarcot akarnak húzni...vágóhídra velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.