Németországba kerülhet a franciaországi Calais menekülttáborának párszáz lakója – írta kedden a Rheinische Post című német lap.

A düsseldorfi lap értesülése szerit a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalnál (BAMF) azzal számolnak, hogy a francia hatóságok a rögtönzött sátortábor felszámolása nyomán több száz menedékkérő átvételét kérik majd, mivel Németországban vették nyilvántartásba őket.

A francia fél a menedékkérők visszaküldését a menekültügyet európai uniós szinten szabályozó úgynevezett dublini rendelet alapján kérheti, amely főszabályként előírja, hogy abban a tagállamban kell lefolytatni a menekültügyi eljárást, amelyben regisztrálták a kérelmező belépését az EU területére. A Rheinische Post forrásai szerint a német fél nyitott az esetleges francia megkeresésekre. Ugyanakkor arra is rámutatnak, hogy az érintett menedékkérők Franciaországban bíróságon megtámadhatják a Németországba küldésükről rendelkező menekültügyi hatósági határozatot.

A Calais-ből érkező menedékkérők jelentős részét minden bizonnyal Észak-Rajna-Vesztfáliában kellene elhelyezni – írta a tartományi lap. Az Észak-Rajna-Vesztfáliában ellenzékben lévő Kereszténydemokrata Unió (CDU) egy szakpolitikusa szerint nem kellene átvenni Franciaországtól menedékkérőket. Németország "éppen elég menekültet fogad be, és Franciaországnak is hozzá kell járulnia" a menekültkérdés rendezéséhez – mondta a lapnak Gregor Golland.

A tartományi gyűlés (Landtag) képviselője hozzátette: azért is ellenzi a Calais-ből esetlegesen érkezők befogadását, mert "a franciák nem voltak hajlandóak befogadni menekülteket Németországból".

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Minek passzolgatnátok őket, hiszen mindannyiatoknak szüksége van a kiváló képesítésű munkát szerető, nyelvet jól beszélő beilleszkedni vágyó toleráns agresszorokra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Minek passzolgatnátok őket, hiszen mindannyiatoknak szüksége van a kiváló képesítésű munkát szerető, nyelvet jól beszélő beilleszkedni vágyó toleráns agresszorokra.
perfekt
Kiderült már korábban mire jó a Merkel mama bábáskodása.Szétszórják a betolakodókat.Európában-öt-hat év alatt "kitermelődik"-egy használható csoport-azok nyilván nem maradnak itt-mennek hozzájuk-és ingyen hozzájutnak tovább fejleszthető-emberekhez--folyamatos utánpótlással-más pénzén.
De Merkel nem tudja,hogy nálunk-milyen hatalmas rejtett erőforrás létezik-a minisztere is az! Legalább 500 éve is van már-hogy nem hívtuk őket Indiából-és jelét nem látni-hogy dolgoznának.
varrólány
@perfekt: Ismerősöm Németországban él nem régóta és együtt tanulja a németet a bevándorlókkal. Igen, vannak tanulásra képesek de kiválogatták a jobbakat a többieket osztanák szét humánusan a többi ország közt. Csak persze az a kérdés mennyi az annyi !Vagy később fognak -e termelni, mert ha azt látják mások a segélyből ellátásból megélnek akkor nem biztos hogy ők is beállnak a munkasorba.
Persze ki tudja lehet elveszik a németek munkáját vagy túlszárnyalják őket.
Ahogy írtad nekünk is megvan az erőforrásunk és lelkesen keresik az erejüket a munkához csak nem találják!
Peller Anikó
@varrólány: "elveszik a németek munkáját" :)

meg a vastyúk is talál szeget.
Főlökött
Megy a pingpong rendesen, de édesek :) A szomorú az, hogy ezen játék, emberi életekről szól. A másik tény, hogy ezen személyek, mocskosul illegálisan, papírok, engedélyek, vízum, stb. nélkül, betipegtek az EU.-ba, csak úgy és hagyták is. Az EU.-neves és jólfizetett képviselői pedig, néztek-néznek most, mint maci a málnásban és semmit sem tettek-tesznek. Most pedig próbálnak szabadulni, a másik tagállam kárára, széthinteni azt, amiért sikitozva eddig harcoltak, mert rájöttek, nem ilyen 'lovat' szerettek volna.
Na tsokolom, most is lesznek olyan cikkek szentjeimről remélhetőleg, mint amilyeneket rólunk születtek anno ? Nem vagyok fidesznyik-közel sem, de ezen egyben nagyot léptek ! Nem csak nagyot, jót is!
Nem fokozom, jó ez így.
perfekt
@varrólány: Igen Így van ez ahogyan írod-írjátok a @Peller Anikó: is.De mondja már meg valaki, meddig kell várni közös lépésre-ami megállítja-és felszámolja ezt a vészjósló állapotot.Pénzt mégsem ehetnek a nagy okosok--vagy tényleg csak ennyi, mit a nép nevével takarózva ,szerte Európában hülyére vesznek mindenkit a mogulok.?
Peller Anikó
@perfekt: a feszültség szépen felszaporodik az emberekben. Nincs itt semmiféle közös lépés, aki hülye az az is marad. Először csak elveszítik a választásokat ezek a barmok és szélsőségesek kerülnek hatalomra. Azt meg már láttuk mire képesek, az nem túl vicces. Aus.
Bringás
Győz a nemzeti oldal. Összefogdossák a vadakat és vissza a feladónak! Aztán fal és szögesdrót!
Takarodjon mind haza!
perfekt
@Peller Anikó: Schade-schade---ellenzék nélkül olyan az ország, mint egy hajó balansz nélkül.A szélsőségeket ,pedig bal-és jobb -belülről bomlasztják-ha az nem sikeres, jönnek a pénzügyi manipulációk választásokkor.Egy biztos az emberek presszió alatt vannak- erkölcsileg-anyagilag--hogy sokáig nem mehet ez-azt ki lehet jelenteni-Nem értem Orbánt-ez nem ismeri milyen a nép az Isten adta nép? egy héten belül két csúfos vélemény, nem szimatol a levegőbe, pedig puskaporos!
Eriksson
Azért meg lehet nézni, hogy a bevándorlók csupán kizsákmányoló uraikat (talán jogosan?)látogatják meg a saját szülőföldjükön. A térképeket elnézve felmerül a kérdés, hogy a kelet-európai népeknek ehhez mi közük? Miért kell rájuk lőcsölni saját gyarmatosításuk ódiumát?
www.google.hu/search?q=afrikai+gyarmatok&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiN7Nr3ufbPAhUKI8AKHTcBD8cQ_AUICCgB&biw=1366&bih=608
teuton
Szerintem senki nem olvassa a hivatalos közlemenyeket, csak gondol valamit (drotszamar a maga primitiv modjan), mintha nem is lennenek törvenyek a rendezesre. Szoval miota szamit az, mit ir egy ujsag? Ja, aki erre hivatkozik mint hiteles, hivatalos forras, az a youtube kamuvideokat is annak veszi. Na akkor nezzük a VALOS tenyeket:
1. GB atveszi az ÖSSZES kiskorut Calais- bol, akinek rokona van Angliaban. Plusz adnak meg 40 millio euro tamogatas az emberi körülmenyek közötti elhelyezesre a franciaknak.
2. A franciak rendezett körülmenyek köze, kölönbözö kisebb taborokba helyezi elöket, a csaladokat lakasokba.
3. A kb.9000 emberböl 2-3000 mar magatol elment, mielött az attelepites megkezdödött volam.
4. A nemetek minden naluk regisztralt menekültet atvesznek a dublini egyezmeny alapjan, ill. kivizsgaljak a jogosultsagukat. Ez a tabor lakoinak kb. 5%-a...
Magyarorszagon milyen megoldasok születnek ami megegyezik az ENSZ alapszerzödesben es Genfi Egyezmenyben rögzitetteknek???
Egyebkent akik mindenfele hülye kifigasokkal jönnek (a volt gyarmattartok fogadjak be a menekülteteket) azok bele kellene lapozzanak a törtenelemkönyvbe es a terkepre kellene nezzenek. Szoval Afganisztan nem gyarmat volt, de ott most haboru van, valamint at USA-ba 1,8 millio (!!!) magyar ment megelhetesi migranskent, haboru nelkül!
gulyasgyula
@teuton: CSAk hogy az USA-ban jól fel szerelt íratokkal ellátott emberekkel állnak szóba amit már a repülőn ki kell tölteni ,amin még olyan kérdés is van ""BŐRE SZINE ""
Szókrakész
@teuton: Már megint a magad értelmi szintjén hatalmasat alkottál.

ÉKÉ nincsen???
Ész közeli élmény???
teuton
@gulyasgyula: Sajat tapasztalatbol tudod??? Nem engedtek be a böröd szine miatt? Vagy mert alacsony volt az IQ??? Mert olvasni nem tudsz? Obama ujabb 30ezer szir menekültet kesz befogadni. Kanada szinten. Ja, ezt nem irja a Pesti Sracok, hanem egy jamaikai diszkovideot ad el nemetnek...
teuton
@Szókrakész: Nem vitatkozom olyanokkal, aikiknek az IQ-ja kisebb, mint a cipömeretem. Evek ota külföldiek/menekültek között elek es velük foglalkozom. Te meg eletedben sem beszeltel eggyel, mert csak magyarul tudsz, ök meg 2-3 nyelven...
Szókrakész
@teuton: Igazad van.
Jó emberismerő vagy.
És nagyon okos.
Ráadásul hatalmas memóriatárral rendelkezel ott fenn nyak felett.

Légyszi ne is vitatkozz velem!!!
Peller Anikó
@teuton: De nem 30 ezret kell befogadni hanem 1000 milliót te marha. Ha szűken számolom.

De 3000 millió jönne ha tehetné.
gulyasgyula
@teuton: ..Légyszives ne személyeskedj én se teszem ..Ha nem hiszed járj utána. hogy juthatsz be az USA egyes részébe ..Nem Obama hanem Pl a "szilicium völgy " korlátlanuk fogad be informatikusokat , mérnököket stb ..Ja most jött meg egy ismerősöm Kanadából ..A hőmérséklet volt hogy -26 C" volt ..Nem nagyon vágynak oda bevándorlók ..
teuton
@gulyasgyula: Az szemelyeskedes, ha megkerdezem, sajat tapasztalatrol beszelsz vagy innen-onnan internetröl szarmazik a "hiteles infod"? Mi az, hogy "az USA egyes reszeibe" maskent lehet bejutni? Ekkora baromsagot! Kanadaban pedig most -26 fok van, egy ismerösöd meselte... Ha ranezel az idöjarasterkepre, akkor azt lathatod, hogy Vancouverben +14, Reginaban +19 fok van!!! Nekem pedig egy ismerösöm azt meselte, hogy a magyarok 2/3-a birka. Tök hiteles informacio! Csak ra kell nezni a parlamentre!! Azt mar csak mellekesen emlitem meg, hogy te bevandorlokrol beszelsz, en meg menekültekröl, de te nem tudhatod, mi a különbseg, mert nem meselte senki ismerösöd... Na akkor elarulom, hogy orosz allampolgarsagu menekültböl több 1000 el az USA-an, orosz szarmazu bevandorlobol pedig több 10ezer! Green Cardot pedig a bevandorloknak evente 50ezeret sorsolnak ki lotton, amit barki megkaphat!!!
teuton
@Peller Anikó: A stilus maga az ember... De abban nem vagyok biztos, hogy te a homo sapiens sapiensek közö tartozol. Egyebkent meg ajanlom, hogy szedd ismet a gyogyszered, mert különben mar 10 milliard "bevandorlot" fogsz latni remalmaidban az ufokrol, mint jobaratod a nemzet csotanya...
gulyasgyula
@teuton: Nem tudom hogyan de te eljutottál egy USA -ban a repülőgépen kötelezően kitöltendő kérdőívtől a "" 2/3-ig a birkázásig ..Ezért a további beszédnek nem látom értelmét ..Jobb ha vissza mész a helyedre a bevándorlók seggét törölgetni , nyalogatni akár több nyelven is teheted ..Anikónak van igaza "" szedd a gyógyszered ""míg jobban el nem hatalmasodik a problémád ..Disznóknak disznó között a helye ...
Eriksson
Nem szép dolog se a franciáktól, se a németektől, hogy ide - oda passzolgatják a potenciális vendégmunkásokat, hiszen közösen tették tönkre azok ősi földjét. Ehelyett mehetnének rehabilitálni a régi természetes élőhelyüket, hogy ott minél előbb megkezdhessék új életüket, új lehetőségeket biztosítsanak nekik az értelmes jövőhöz.
teuton
@gulyasgyula: Csak az utolso mondatodra reagalok, mert a nivom alatt nem adom le magam ilyen primitiv mocsokkal. Tehat menj vissza a disznokhoz!
gulyasgyula
@teuton: ..Na még a végén megsértődsz pedig Te vagy rá büszke hogy évek óta bevándorlók között élsz és szolgálod őket több nyelven ..Ahelyett hogy valami tiszteséges ADÓZÓ munkát végeznél és a befizetett adóddal támogatnád őket ..
teuton
@gulyasgyula: Na a mocsok csak ugy döl a pofadbol. Nem csodalkozom, mert egy ilyen primitiv vegleny masra nem is kepes. Miert gondolod, hogy öket "szolgalom"? Rendes fizetest kapok erte! Ami utan termeszetesen adozni is kell, es egyeb mas adokat is fizet egy normal polgar. Hogy te szivesen fizetsz Orbancod hobbijaira es az EUs büntetesekre is adot, az a te dolgod... Egyebkent elarulom neked, hogy egy rendes europai demokraciaban a minimalberre nem kell adot fizetni, valamint a megelhetesi minimumbol nem lehet letilteani vagy vegrahajtani. A megelhetesi minimum pedig megegyezik kb. a minimalberrel, ami valamivel több, mint 460ezer ft. A csaladipotlek pedig 156ezer ft gyerekenkent! Mindkettö termeszetesen havonta ertendö. Na akkor hasonlitsd össze a demokraciat a te Orbaniaddal. Ja meg 1-2 összehasonlitas: 1 orai atlagberböl ma 8 kilo csirkecombot vettem, vagy szük 4 kilo szeletelt gouda sajt kerül ugyanannyiba. Napraforgolajbol 17 litert lehet venni belöle. Na??? Te csak szolgald Orbancot tovabb, biztosan többet kapsz erte!
cikicakk55
@teuton: Az az 1 millió "magyar migráns" aki Amerikába ment megélhetésért,és nem háború elől,azok mind a határon mentek át,papírokkal,nyelvtudással,szakmával rendelkeztek.nekem is van kinn ismerősöm,17 éve él Amerikában.A József Attila Tudomány Egyetemen végzett kiváló eredménnyel,Francia és Angol középfogú vizsgával, Jogász diplomával. 2 évig mosogatott Floridában egy étteremben,majd a jó nyelvtudása miatt kiemelték felszolgálónak.Ott ismerte meg a mostani férjét,akivel a kiérkezése után 5 évvel összeházasodtak.Most közös vállalkozásuk van,Ingatlan értékesítők.Nem milliomosok,de nem is mélyszegények.Ezzel azt szerettem volna a tudomásodra hozni,hogy a Mostani migránsok egész más viselkedési formát mutatnak,mint a magyarok,mikor szerinted 1,8 millióan kimentek migránsként.Azért ha Ők is ilyen tiszteletet mutatnának országunk éséeltmódunk,életfelfogásunk iránt,talán őket is szívesebben fogadnák Európába.
cikicakk55
@teuton: Szerinted a háború elől menekültek így viselkednek,ahogy ezek viselkednek? Nekem is személyes tapasztalat amit írok.Úgy viselkednek mint az állatok.Mórahalmon az ott lakók életét tették tönkre egy életre.Kerteket,kerítéseket törtek össze,gyerekektől akartak pénzt elvenni.Egy idős néni pogácsával akarta kínálni őket és kiverték a tálat a kezéből.Letarolták a kertekben a termést.Kutyákat öltek meg,csak azért,mert ugattak.Aki szólni mert,azoknak mutatták az elég érthető jelet,hogy elvágják a nyakukat.hetekig rettegtek az ott élők.Féltették gyermekeiket és családjaikat. Borzasztó volt.Számomra a menekült annyit jelent,hogy amint nem lőnek rá,nem kell félnie a bombázástól,megnyugszik az első békés országban.Nyugodtan kivárja,még döntenek a sorsáról.Nem követelőzik,hogy Ő melyik országba akar menni,ad ujjlenyomatot ha kérnek. Na ezek közül egy sem volt ilyen,pedig hidd el több ezer vonult át ezen a kis városon.Nem,hogy 3 nyelven beszéltek volna,de még a sajátjukon is csak makogtak.Szegény menekültek Adidas hátizsákokkal,és cipőkkel,márkás farmerekkel,márkás telefonokkal érkeztek id a háború elől.Szóval nem kell a rizsa.Ne hogy azt hidd,azért mert te velük élsz,köztük dolgozol,akkor már mi azonnal elhisszük,hogy ezek csupa jó emberek.Add meg a címedet nekik,biztos szívesen felkeresnének pár százezren
cikicakk55
@teuton: Jól eltértél a cikk tartalmától.A szókincsed Az önimádatodhoz képest nagyon kevés.Káromkodni,mocskolódni tudsz.Itt senki nem beszélt veled úgy,ahogy te Például gulyasgyula is rendesen beszélt,írt neked.te egyből nekünk támadtál és most már szídod az országunkat,amiben mi élünk.Elég baj az nekünk,hogy ilyen miniszterünk van,de erről nem az itt hozzászólók tehetnek.Örülj,hogy neked biztos a megélhetésed és te megteheted,hogy olyan országban élj,ahol jól jönnek az ilyen barbár gibbonok akik nálunk csak tetéznék a bajt.Tényleg vedd be a gyógyszered és higgadj le.Hát ha felébredsz és észre veszed,hogy bele lőg a kezed a bilibe.
teuton
@cikicakk55: Ilyen primitiv hsz-ekre mit valaszoljak? Hany menekültet ismersz szemelyesen, hannyal beszeltel mar, voltal a lakasukban latogatoban? En olyan orszagban elek, ahol több mint 1,1 millio van, az ismeröseim között pedig több tucat, napi szinten talalkozom velük, a lanyomnak iskolatarsai. Nem a szomszedom sogoranak az unokatestverenek a szomszedja meselt valamit roluk es nem is szelsöjobb media. Egyebkent meg azt sem tudtad ertelmezni, hogy milyen magyar gazdasagi menekültekröl beszeltem, NEM az 1990 utan elmentekröl, mert abboö nem volt 1 millio! Tovaba figyelmedbe ajanlanam a nemet hivatalos statisztikai adatot, miszerint 5 ev utan a menekültek 60%-a mar dolgozik es adot fizet... Ja, ilyen hireket ugye nem hoz a kurucinfo?
gulyasgyula
@teuton: Na elég volt belőled . Jegyezd meg vagy tiszteséges hangot használsz , vagy halgatsz ..A jó tetves , vérbajos kurva anyáddal beszélj ilyen hangon aki szemedbe fingotta pudert meg rászoktatott a tejre ..Kis mocskos buzi migráns simogató ..
teuton
@gulyasgyula: Eltevesztetted a cimet kulturmagyar, az edesanyad helyett nekem irtal...
gulyasgyula
@teuton: Nem vesztettem el ..Ilyen tetü, buzi , kotonszökevény csak te vagy az egész brancsba ..Meg a puder fingó kurva anyád ...
Peller Anikó
@gulyasgyula: Gyulus mondd meg ennek a baromnak, hogy itt mi nem azokról beszélünk akik dolgozni mentek németbe, főleg törökök de más nációk is akár, akik már régebben vándoroltak ki. Dolgozni.

Itt mi azon iszlámtudatú arabok hordájáról beszélünk akik tavaly tízezrével törték ránk a határt. Nem 5 éve baromagyú. Mert akkor még senki nem törte ránk a határt és nem rontottak ránk milliószámra.
teuton
@gulyasgyula: Mar megint eltevesztetted a cimet kulturmagyar! Edesanyad üdvözöld igy, aki erre a szep nyelvre megtanitott! Az altalad hordanak tartottak nem igy beszelnek, de ha akarnak is, legalabb 3 nyelven tennek...
teuton
@Peller Anikó: Hat sem olvasnim sem ertelmezni nem tudsz, de fökepp az ujkori törtenelmet nem ismered! A törökök nem menekültekm hanem a nemetek (franciak, svajciak, egyebek) hivtak be öket mar 50 evvel ezelött, munkavallalasra. Menekültek Afganisztanbol, Lengyelorszagbol, Pakisztanbol, Sziriabol, Tunetiabol, marokkobol mar 10-15 eve erkeztek. Ezekhez a rokonokhoz akarnak a mostaniak menni, ezert IS nem maradnak MO-on. Nyugat-Europaban 2015ig több mint 100ezer elismert szir menekült elt... Mocskolodas helyett inkabb tenyeket es adatokat kellene közölnöd, te ti ott jobbszelen ilyesmi aprosagokra nem adtok. Nem is ertem mit keresnek ilyen mocskosszaju szarkeverök ezen az oldalon? Bizonyara fieti öket valaki ezert...
gulyasgyula
@Peller Anikó:.. Kedves Anikó ezzel a barommal csak nagyon durva hangon lehet beszélni .--.teuton -- a beltenyészet tipikus példája ..Mikor a nemi beteg családtagok egymás között szaporodnak ,meg kecskékkel ,tevékkel szekszelnek ,,abból születnek ilyen szellemi fogyatékos egyedek ..Ez ezeknél a migránsoknál természetes ..Irni se tud rendesen nem hogy szöveget értelmezni ..
gulyasgyula
@teuton: ..Ezen a szép nyelven tiz oldalon keresztül tudlak dicsőiteni ..Nem tehetsz rólla hogy ilyen vagy ..Egy tripperes apa meg egy vérbajos vén ringyó gyerekeként természetes a szellemi fogyaték ezért érzed jól magad a rokonaid között ..A három nyelvről csak hogy tud :: Mikor Francia és Angol gyarmat volt a gyerekek egymástól megtanulták a 2 nyelvet csak az a baj hogy eggyik szót Angolul modja a másikat saját nyelvén a harmadikat Franci ezért csak az érti őket aki köztük él ..A MÜSZAKI NYELVRŐL ami kel a munkához meg fogalmuk sincs .A Te írásod is ezt a nyelvi tudást tükrözi ..
teuton
@gulyasgyula: Na akkor vegyük a TE irasodat sorra, büszke de primitiv melymagyar! Mert a mocsok folyik a vegbelnyilassa atalakul pofadbol, de a helyesirast Fülig Jimmytöl tanulhattad! Szoval te meg ,magyarul sem tudsz... "rólla" "tud" "eggyik" "Franci" "kel" Arrol mar nem is beszelek, hogy a vesszöket nem hasznalod reszmondatok között es a nagybetüket sem tudod helyesen alkalmazni...Ugyhogy mehetsz vissza az altalanos 3.-4. osztalyaba! Azt mar meg sem emlitem, hogy törtenelemböl es földrajzbol is megbuktal... Szoval miota volt Pakisztan francia gyarmat, Afganisztan vagy Tunezia pedig angol? Ha helyesen ertelmezem amit összefröcsögsz az elvakult butasagodban, akkor neked törökül es nemetül is kellene tudnod, hiszen evszazadokig ilen "gyarmat" volt MO, de te meg magyarul sem tudsz helyesen irni es fogalmazni... Tehat a jobbszel büszkeseg lehetsz! Primitiv es gyülölködö...
gulyasgyula
@teuton: ..Na mai van te teveszaros fasznyalogató buzi te élvezed ha elküldenek a a vérbajos kurva anyád picsájába ..Nem veszed észre hogy a többség utál migráns barátaiddal együtt , takarodj az oldalról ..Ott ugass ahol szivesen halgatnak ...Nem veszed észre hogy nem vesznek észre ..Ostoba buzi ..Jobban járt volna apád ha görbe botot csinált volna helyetted , most lenne mire támaszkodjon ..
teuton
@gulyasgyula: Majd ha megtanulsz helyesen magyarul irni, akkor allok legközelebb szoba veled. Ilyen primitivekhez, kilometerekkel a nivom alatt, nem ereszkedem le, akinek csak a mocsok folyik ki a vegbelnyilassa atalakitott pofajabol. Nem a Köver testvere vagy? Valami ilyesmit mondtak mar rola...
gulyasgyula
@teuton: ..Örülök hogy meg jött az eszed és magadhoz méltó levelező társat keresel ,akinek olyan magas az IQ-ja mint neked és nem kell a mocskolódást olvasni amit Te kezdtél 26-án 11.32-kor ..Te a migránsok között érzed jól magad levelez velük ..Ha meg valami bérenc vagy akkor arról jobb ha halgatsz ..
teuton
@gulyasgyula: Utolso megjegyzes: A te IQ-d az en cipömeretemet sem eri el: nehany pelda az utolso vakarmanyodbol: "meg jött" "levelez" "halgatsz" Szoval az en ismeröseim nem migransok, hanem menekültek, akik min. 3 nyelven beszelnek. Te persze nem tudod, mi a különbseg es meg magyarul sem tudsz rendesen. Na ennyi a különbseg... Egyebkent meg nyeljel mar horogkeresztet, hogy vegre elduguljon a fosasod a szadon keresztül!
gulyasgyula
@teuton: ..Azt hittem megjött az eszed és eltünsz az oldalról de Te nem csak itt keversz hogy bazd szájba azt a teteves , rühös vérbajos ringyó anyádat amiért ilyen hülyét ,világszégyenét szart a világra ..Menj és szopogasd tovább a migrásaid szaros farkát ..Jössz az IQ-dal még se egy tisztességes munkát végzel hanem lébecolsz a migránsok között mert ott csurran csöppen valami amiért nem kell dolgozni ..Ócska senki vagy Te ha 10nyelven nyalod a seggét a hozzád hasonló migránsoknak akkor is ...HARCOLJANAK a hazájukért mint apáink , nagyapáink tették ne jöjjenek élősködni a világ másik szélére ..De jönnek mert hozzád hasonló senkik biztatják őket ..
cikicakk55
@teuton: Az 1956-ban menekültek sem voltak ilyen barbárok ,mint akik most jönnek.Azok is papírokkal mentek,elfogadták azt amit kaptak szó nélkül és volt aki évekig várt a számukra kijelölt táborban,hogy eldöntsék melyik ország fogadja majd be Őket. Tudod nekem pont elég volt látnom mit csináltak Mórahalmon.A lakásukban nem voltam,de láttam,hogy mit hagytak maguk után.Azok a menekültek akikkel te élsz,egész biztos a normálisabbak közül való.Akik most csordában jönnek épp ezért veszélyesek számunkra.Ezek már nem dolgozni jöttek.Külföldön sem a régi migránsokkal van a baj,hanem azok unokáival,esetleg gyerekeikkel.Pillanatok alatt képesek a mostani migráns fiatalokat Iszlamizálni. Tehát mivel te nem itt élsz,neked a normálisabb menekültek jutottak.Mi itt Magyarországon nem találkoztunk olyanokkal,pedig hidd le rengeteg videó, élő adás, és egyéb média cikk jelent meg róluk.Nem Fideszes újságok sem tudtak róluk jót írni.Ha bele olvasnál a hírekbe,Ausztriában és Németországban háromszorosára nőtt az erőszakos bűncselekmények száma a tavaly év elejéhez képest.Igaz,hogy megpróbálják főleg a Németek ezt elhallgatni,de van amit kénytelenek megírni
cikicakk55
@Peller Anikó: Anikó! Ennek a teutonnak hiába is mondanánk bár mit,csak szajkózza a magáét.Meglátszik,hogy nem élt ebben az országban tavaly,mikor a sáskahad ellepett bennünket.Azt írja,hogy 3 nyelven beszélnek! Akik itt voltak,azok nem beszéltek még a saját nyelvüket sem nagyon.Néha a tolmácsnak is komoly fejtörést okozott,hogy lefordítsa amit mondanak,vagy megértsék amit Ő mond.Nem érti,hogy a 10-15 vagy régebb óta Európában élő migránsok meg sem közelítik tudásban és beilleszkedni akarásban a régieket.Szerintem a legtöbbnek rokona sincs a célországba,csak hivatkozásnak jó,elvégre a saját nevükről sincs konkrét adat.Teuton hős migránsai is biztos papírok nélkül,adataik megadása nélkül törtek rá az országra ahol él,csak ott okosan megszelídítették őket.Szerinte ez van.
cikicakk55
@teuton: Na ez a jellemző a hozzád hasonló,szerencsére kevés itt komentelőkre.Ha már nem tudnak mibe belekötni,akkor jön a helyesírás cseszegetése.Képzeld el,mi így is értjük mit írnak.Azért,mert esetleg eltér a véleményünk,még nem keresünk hibát az írásában.Bár neked is csak ennyi lenne a rovásodon.Egyébként milyen jogon akarod megszabni,hogy mi itt miért és mit írunk? Ez egy Magyar nyelvű online újság és főleg a magyaroknak van kitalálva.Ha nem tetszik amit itt olvasol,akkor annak az országnak a nyelvén és annak az országnak a honlapján pörögj,ahol laksz.Persze ott nem mersz,mert megtudják milyen kretén vagy. A másik,hogy a te írásaid is hemzsegnek a hibáktól és ezt senki nem vetette a szemedre.itt nem szokás.
teuton
@gulyasgyula: Azt hittem vegre eldugulsz, de a mocsok es a szar csak folyik tovabb a pofadbol. Na azert hogy elrontsam a jokedved, ajanlom olvasd el a felhasznaloi szabalyokat. Mivel ott te regisztraltal, a valodi adataid rögzitve vannak, hiaba bujkalsz itt nevtelenül. A feljelentes mar gyülöletbeszed es becsületsertesek sorozata miatt megtörtent. Nem holnap, de hamarosan megbanod, illetve a penztarcad...
gulyasgyula
@teuton: ..Én nem bujkálok , bátran válalom a nevem amit Te nem teszel ..Ugyan így válalta az 3.3 millió ember aki a bevándorlók ellen szavazott ..Ha a moderátor úgy dönt már régen le tilthatott volnal , de úgy látszik végig olvassa hogy ki kezdte a személyeskedést és úgy látta mehet tovább ..Az ilyen hangulat keltő migráns simogatókat Ő is utálja ..Mehetsz a jó ringyó anyádba a feljelentéseddel ..
teuton
@gulyasgyula: Na akkor mielött valaszolsz, tanulj meg nem csak helyesen irni, hanem olvasni is! Tudod ott fentebb lehet nevvel es keppel irni, nem csak kamu regisztracioval! Aztan en nem moderatorrol irtam, hanem feljelentesröl... Akkor valaszolj legközelebb, ha le tudsz vakarni 2 sort hibatlanul...
Lepényleső
Legalább világot látnak,ha nem egy útvonalon járnak?
gulyasgyula
@teuton: ..Te meg akkor írj ha tudsz sértegetés , személyeskedés nélkül írni ..Jó pár embert megsértettél az oldalon , engem is azért kaptál tőlem ilyen számomra se kellemes alpári sorokat ..Ha nem tudnád M.ország nem akar bevándorlókat , migránsokat éljenek otthon ..Harcoljanak a jövőjükért MINT AZ ŐSEINK TETTÉK AKÁR ÉLETÜK ÁRÁN IS .. Jön hozzánk elég rászoruló a környezetünkből is akit az állam a lakosság ott segít ahol tud ..Most is segít a migránsokon is de maradjanak otthon ..Te azt csinálsz az életeddel amit akarsz , de ne akard hogy helyeseljünk neked ..Mivel szerintem a modorod nem változott és ezt a hangot nem ismered jobban teszed ha nem válaszolsz ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.