A Bőnyről, vagyis Györkös István falujából keltezett hosszú tudósításban a New York Times arról számol be, hogy Oroszország destabilizálni igyekszik Európát, és ehhez a szélsőjobbról toboroz talpas katonákat – számol be a Klubrádió.

A riporter ellátogatott a településre, ahol a szélsőjobbos Magyar Nemzeti Front vezére agyonlőtt egy rendőrt. A magyar titkosszolgálat azt közölte a Nemzetbiztonsági Bizottságban, hogy Györköst éveken át figyelték, mivel szerepe volt egy olyan szélsőséges hálózatban, amelyet Oroszország segített. Az is elhangzott: orosz hírszerzők évente ötször is leutaztak Budapestről Bőnybe airsoftozni.

Rácz András, a Nemzetközi Ügyek Finn Intézetétől azt mondja, Moszkva azért tart kapcsolatot ilyen maroknyi, antiszemita szervezetekkel, mert próbálja elbizonytalanítani, megzavarni Európát. Sokszor ugyan teljesen hiábavaló, de nem kerül sokba, és időnként bejön, mint például a Jobbik esetében.

Győri Lóránt a Political Capitaltől azt állapította meg, hogy a Kreml manapság utánozza a szovjet korszak módszereit a nyugat elleni ideológiai hadviselésben, a dezinformálásban és a felforgatásban. Orbán Viktort viszont az vonzotta, hogy Putyin ellenséges a liberális demokráciával szemben, hogy az oroszok készek kp-ban fizetni, lásd Paksot.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

huKKK
Vlagyimir nekifutásból sem tudna akkora kárt tenni Európában, mint amilyet Angela helyböl tett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Annyira látszik, hjogy egy szolgalelkű ország vagyunk. Az nem lehet, hogy egyik szarházi kamugép csicskája sem leszünk?:) Ez főleg a nagymagyaroknak szól, nem lehet, hogy egy fűggetlen Magyarország jobban passzolna a nagy nemzeti identitáshoz..? Vagy megéri egy paksért és némi gáz tranzit vámért eladni az országot. Persze csak azt csinálják, amit menekülteknél is, miközben azt kommunikáljuk, hogy soros-amerika ide küldi őket azért közben pénzért el is adjuk az elveinket, mármint a fidesz a rogán kötvényeket.. Rá kéne már jönni, hogy sem az amcsik sem az oroszok nem lesznek hazánk jó tündérei. Amint paksot felmondanánk Putsin úgy szopatná Viktort mint még soha, pedig sokat szopott már ott viktor..:)
Rutymorgó
Putyin és Viktor az évszázad legnagyobb politikusa . Merkel és Obama megcsókolhatná a lábuk nyomát.
Nessy
Putyin Sziriában is a kikötőjét, és a támaszpontjait védte! Meg legalább elfogyott egy csomó raktáron lévő hadieszköz, lehet újat gyártani.
Ja, hogy ők voltak azok, akik a kórházakat, iskolákat is bombázták? Hátha egyszer ott voltak azok is Alappóban, a civilekkel együtt.
Tényleg az oroszoknak a H betű, meg a vöröskereszt 56-ban is ismeretlen fogalom volt. Itt is sikeresen sorozta meg egy agyament tank egy kórház felső szintjét.
Yoda69
Es ehhez a korrupt, hazarulo geci teljes mellszelesseggel asszisztal.
Ördögvadász
Jó megállapítás!-(((
Tényleg? Az oroszok ennyire gonoszak?
Itt meg a buták csámcsognak rajta. Az oroszok..hehe.

Nem Rotschild uralom alatt élünk? Több mint egy évszázada! Ember! Hol élsz?
Nem éppen a Rotschild indított két világháborút Oroszország ellen?
Nem a Rotschild uralja a világot? Nem a Rotschild tör az orosz vérére?
Vagy talán Te is közüllük való vagy? Szégyeld magad!
huKKK
@ziziplanet: maga nem érti az idõk szavát. Szolgalelkûek tegnap elõtt voltunk.
Ma már fellázadtunk, forradalmárok lettünk, végvári vitézek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.