Kénytelen volt befejezni bloggerkedését az amerikai szélsőjobbos körökben igen népszerű Mike Enoch, miután riválisai kiszivárogtatták:

egy zsidó származású nőt vett feleségül.

A civilben honlapfejlesztéssel foglalkozó Enoch-ot a konkurencia szép lassan kicsinálta. Első csapásként nyilvánosságra hozták személyes adatait, amiből kiderült, hogy eredeti vezetékneve Pelnovich (az Enoch egy brit szélsőjobboldali politikusra, Enoch Powell-re utal). Majd jött a kegyelemdöfés, amit egy vállaltan antiszemita már nehezen tudna kimagyarázni: neje, Ames Freidman izraelita felmenőkkel rendelkezik.

Visszavonult a náci blogger, mert kiderült, hogy a felesége zsidó
Enoch és neje (btx3.wordpress.com)

A jta.org azt írja, a blogger egy átlagosan 100 ezer hallgatóval rendelkező heti podcast műsort is vezetett blogja mellett, ezekben olyan, szélsőséges körökben népszerű témákat vesézett ki, mint a zsidók meggyilkolása, a fehér felsőbbrendűség és a politikai korrektség elutasítása.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Méretes sopasch! Megérdemli a degenerális!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Méretes sopasch! Megérdemli a degenerális!
Csizmás Kond
...most akkor mi van, egy zsidó nem zsidózhat ?...nem lehet náci ?
nyanya001
Na kocsog ( Pákó után szabadon ) nem vagy te felsőbbrendű
csak egy szar fasiszta !
quadrocopter
@Csizmás Kond: Nem a veréb zsidó származású, bakker, hanem a felesége!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Akkor? "...most akkor mi van, egy zsidó nem zsidózhat ?...nem lehet náci ?" mintha nem értetted volna meg a pár soros cikkecskét - "akkor" ez van!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ember, ha valakinek valakiről van egy megállapítása az mondja el...ha zsidónak van zsidóról akkor is ...történetesen ha a feleség az akkor is...
Amúgy ez ez egész szerintem vallási szarakodás nem egyéb
quadrocopter
@Csizmás Kond: Egyáltalán nem arra reagáltál, amit jeleztem! Finoman a tudtodra adtam, hogy nem értetted meg, miszerint nem a veréb a zsidó, hanem a neje! Még a saját mondatodat is betettem, hogy észleld!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ..szóval azért ne zsidózhat mert a neje zsidó vallású ???
quadrocopter
@Csizmás Kond: Továbbra sem vagy képes érteni, nagy hiba van nálad! Leviszem 1 bitre: - NEM A MADÁR A ZSIDÓ! Továbbá a neje nem zsidó vallású, hanem zsidó származású! A kettő nem azonos!
Ennyit tudtam érted tenni!
kissé felnőttem
Két ember és minek belevakarni abba a vallást,
addig amig egyik az óvszeren a másik az orálon nem tud tullépni addig kussoljanak
van olyan hogy MAGÁN -ügy
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...szóval nálad az egy bit a süketséget jelenti...mi az, hogy zsidó származás vazzeee???
Az izraelita vallást jelet. Aki ennyit sem tud az ne röpködjön.
namihami
Ez egy rendesen méretes amerikai Jobbikos hülye. És még pluszban, házhoz ment a lóf@szért.
teuton
@Csizmás Kond: Dehogynem zsidozhat egy zsido, söt naci is lehet. Mint ahogy a gumicsizmas konder is lehet hülye, söt az is...
Csizmás Kond
@teuton: ...bolond lukból bolond szál fúj...
quadrocopter
@Csizmás Kond: Reménytelen vagy, az izraelita felmenő jelen esetben zsidó szülőket jelent és továbbra sem vallást, ezt jelöli az "izraelita" szó, valamint a "felmenők" összekapcsolása, írhatott volna a szerző zsidót is, de valamiért nem írta. A zsidó származás zsidó felmenők utóda, de ettől még nem biztos, hogy iraelita vallású is, mint ahogyan az izraelita felmenők zsidó származást jelent! A vallási hovatartozást nem jelöli konkrétan semmi, önmagában az izraelita szó még nem azonos az izraelita vallással, mert vallást nem jelöl a cikk sem.
Ennyit neked mára - tőlem!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...namégegyszer és utoljára, a zsidó nem etnikum hanem vallás a megnevezésük a judeai kifejezésből származik ...aki meg azt állítja, hogy zsidó származás de nem izraelita vallású az csupán annyit jelent hogy jelzi a felmenői milyen vallást gyakoroltak.
Amúgy ma az egész zsidó hovatartozás csak üzlet...sokan ebből élnek...és mégtöbben majmolnak róla égbekiáltó butaságokat...tudatlanságukban.
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Nem hiszem, hogy egy vallástól jellegzetességeket örökölhetnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.