Két újságírót már korábban letartóztattak, most pedig további négyet helyeztek vád alá azért, mert tudósítottak arról, hogy Trump beiktatása napján feketeruhás anarchisták zúztak Washington utcáin – közölte a Guardian.

Az utcai zavargások elleni törvényre hivatkozva vádolták meg őket bűncselekménnyel. Egy dokumentumfilmest, egy fotóriportert, egy netes élő adásban bejelentkező tudósítót és egy szabadúszó riportert helyeztek vád alá.

Jack Keller az internetes dokumentumfilm-sorozat, a „Story of America” producere közölte, őt 36 órára fogva is tartották. Ha bűnösnek találják őket 10 év börtönt és 25 ezer dollár bírságot is kaphatnak.

 A Trump ellenes tüntetésről tudósítottak – vád alá helyezték őket

(Fotó: Jewel SAMAD/AFP)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
nagyon helyes! Akik pedig ott voltak, látták, hallották, esetleg szenvedő alanyai voltak az eseményeknek, azonnal karanténba zárni, és a Léthé folyó vizével megitatni!
Az nagyon hatásos a feledésre, a politikusokon már tesztelték!
namihami
Ugye, hogy igaza lett a Mi Bölcs Világmegváltónknak és példát mutat a világnak.
A hazai újságírótársadalom ő kormányának csalásait, visszaéléseit feltáró szegmense már átélte, megszenvedhette ezt a mentalitást. Most hasonló célból, csak majd nagyobb léptékben a Trumplee-ellenes újságírók lesznek soron.
A Mi Bölcs Vezérünk ismét utat mutat lángpallosával és fényt gyújt a sötét éjszakában gigantikus tetteivel.
Ismét egy fénylő bizonyság, hogy nem lehetünk elég hálásak Istennek, hogy ezt a csodát a mi kis országunk földjére küldé. Bár nem biztos, hogy kellett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.