Egy fotóra hivatkozik, melyen Chuck Schumer és Vlagyimir Putyin együtt szerepelnek. Donald Trump amerikai elnök „azonnali vizsgálatot” szorgalmazott pénteken Chuck Schumer demokrata párti szenátor Oroszországhoz és Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz fűződő kapcsolatainak ügyében egy fotóra hivatkozva, amelyen Schumer és Putyin együtt szerepelnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lássuk be a hasonlítgatások nem alaptalanok

persze az alapvető tényeken ez sem változtat

Bár a kormány-propaganda ezerrel nyomatja és az ellenzők is szeretnek mutogatni, de akkor is tény, hogy a Trump Orbán borogatás erős túlzás. Még akkor is ha az ilyen hírek sokat dobnak a latba: „Donald Trump amerikai elnök "azonnali vizsgálatot" szorgalmazott pénteken Chuck Schumer demokrata párti szenátor Oroszországhoz és Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz fűződő kapcsolatainak ügyében egy fotóra hivatkozva, amelyen Schumer és Putyin együtt szerepelnek.”
Ami kivételesen nem ferdítés: twitter.com/realDonaldTrump/status/837722869106880517/photo/1
Ha apró lenne a szöveg: „We should start an immediate investigation into @SenSchumer and his ties to Russia and Putin. A total hypocrite!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.