Facebook-bejegyzésben gratulált Magyarországnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek Victor Ponta volt román kormányfő, miután az Európai Bizottság is hozzájárult a paksi atomerőmű orosz finanszírozással történő bővítéséhez.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ez a hatalomról szól. A pénz, a megszerezhető vagyon fontos része, de nem ez a fő cél. A cél a mindenhatóság. Minden egyes lépés ehhez viszi közelebb. Ha az fogja az érdekeit szolgálni, szemrebbenés nélkül ki fogja vinni az országot az Unióból és Putyinnal létrehoznak egy új Szovjetuniót. Oroszország, Putyin érdeke a hatalmi pozícióinak megerősítése a térségben és az Európai Unió meggyengítése, vagy szétverése. Orbán ebben partner, mert a személyes érdekei ezt diktálják. Ebbe rángatja bele az egész országot. Évek óta ez zajlik. Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy hülye, vagy maga is hasonló módon akar felkapaszkodni az ország trónjára, mert éppen olyan elvtelen, pszichésen terhelt manipulátor, mint az, akit csodál. Orbán nem jó politikus. Orbán egy kártevő, a legveszélyesebb fajtából."
Kétes értékű dicséret: Ponta volt az egyik, aki páros lábbal belénk szállt a migránsok elleni kerítésépítéskor. A másik az, hogy a románok Ceausescu idején Paksra irányították a rakétáikat. Esélyes, hogy ez még mindig így van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.