Tucatjával tüntetik el a melegeket Csecsenföld utcáiról a helyi hatóságok, erősítette meg az ellenzéki orosz napilap, a Novaja Gazeta.

A 16-65 év közti férfiakat, köztük két televíziós riportert is "nem tradicionális szexuális orientációjuk miatt" hurcolták el.

Az áldozatok közül legalább hármat kivégeztek, és gyanítható, hogy lehetnek még halálos áldozatok. A lap értesülései szerint mostanáig több mint száz meleg férfit hurcoltak el.

Gyilkolják a csecsenek a melegeket, miközben tagadják a létezésüket

Ramzan Kadirov csecsen elnök szóvivője tagadta ezt az Interfax hírügynökségnek, "totális hazugságnak és félretájékoztatásnak" nevezte a cikket, mondván:

nem lehet letartóztatni és elnyomni olyanokat, akik nem is léteznek a köztársaságban. Ha ilyen emberek léteznének Csecsenföldön, a hatóságoknak nem kéne aggódni miattuk, mert saját családjuk küldené oda őket, ahonnan soha se tudnának visszatérni

- mondta Alvi Karimov szóvivő.

A csecsen hatóságok azután kezdték elrabolni a melegeket, hogy a GayRussia.ru meleg jogvédő szervezet több észak-kaukázusi városban is melegfelvonulást jelentett be.

(New York Times)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Oda kellene exportalni az europai homokhuszarokat. lol
Azonnal megoldanak a buzivonulasok problemajat. xd
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Ördögvadász: és ha- sors ne adja - a Te gyereked lenne?
36
És az összes muszlim országban, szintén ugyanez történik.

Nem megy le a sok neműséget támogató- ugyanakkor népesség számban egyre fogyó- nyugat torkán, hogy a több milliárd muszlimot számláló nemzetek, csak férfit és nőt tartanak kívánatosnak. Pedig ez így természetes.
wpym
Oda kellene exportalni az europai homokhuszarokat. lol
Azonnal megoldanak a buzivonulasok problemajat. xd
Peller Anikó
'A Gayru meleg jogvédő szervezet melegfelvonulást jelentett be"

Helyes, helyes, akkor csak vonulgassatok minél többet, vagytok elegen.
coni
Sok (férfi)homofób emberrel találkoztam már, mindre jellemző volt, hogy férfiatlanok. Magukról se tudták eldönteni, hogy gőzzel vagy gázzal szeretnének közlekedni és mint tudjuk másokban a saját rossz tulajdonságainkat utáljuk a legjobban.
A társadalom mindig jobban jár azzal ha az emberek felvállalják a másságot (minden értelemben) mert a rejtözködő indulat bármire képes. Magyarország elszigeteltsége az oka, hogy a többség fertőző betegségnek tartja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.