A Fehér Ház környékén már az alkalmazottak is nyíltan beszélnek arról, hogy Trump nem érzékeli a valóságot, paranoid téveszmékben él. Amikor egy pillanat alatt kirúgatt Comey FBI-igazgatót, beszámíthatatlannak látszott. Ijesztő, hogy letagadja, mi történt egy perccel korábban, összeesküvés-elméletekben él, és nincs tisztában a tettei súlyával. Egyszerűen beszámíthatatlan. A republikánusok már a demokratákkal együtt beszélnek azokról a félelmekről, amelyek a Fehér Házból szivárognak ki, ahogy a Trumphoz közelállók az elnök mentális és pszichikai állapotát érzékelik. Szabályosan félnek, mert logikátlan, excentrikus és ijesztő tartalmúak Trump elgondolásai, utasításai és parancsai. Egyre jobban értik, miért igyekezett a Fehér Házba bekerülni Trump lánya és veje, akik nyilván ismerik apjuk mentális állapotát. De ők sem tudnak segíteni.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Trump úgy látom bukik, és vele zuhan a dollár is. Sz@rban a világ!...
colibri
No, ez szép. Vajon miért történik a 21. században, több országban is az, hogy sérült mentális állapotú politikusnak mondott vezetőket választanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.