Egy ember meghalt, egy személy megsérült, aztán egy sofőrt őrizetbe vettek, miután egy autó Marseille-ben két buszmegállóba csapódott – jelentette gyorshírben a BBC. Egyelőre nincs hivatalos megerősítés arról, hogy a férfi szándékosan hajtott-e az emberek közé.

Egyelőre nem tisztázott, hogy a sofőr szándékosan hajtott-e a buszmegállóba.

Francia lapértesülésekra hivatkozva az index.hu azt írta, hogy egy 35 éves férfi vezette az egyébként lopott autót. A férfi ismert volt a rendőrség előtt és pszichés problémákkal küszködött – de ez utóbbi információt a rendőrség nem erősítette meg. 

Videó az egyik helyszínről

A gázolás hétfő reggel történt, utána fogták el a férfit a város Vieux-Port nevű részében, ahol további rendőri akció zajlik éppen.

A Le Parisien szerint egyértelmű, hogy a férfi szándékosan hajtott a megállókba, ugyanakkor azt egyelőre nem tudni, mi motiválta – írja az index.hu.

Autó csapódott a buszmegállókba Marseille-ben, egy halott

Fotó: MTI/AP/Claude Paris

Több hírportál, így a BBC is azt írja, hogy korábban hasonló incidens történt a város egy másik kerületében, amelyet ugyanaz a férfi követett el: a kora reggeli órákban megsebesített egy embert.

A brit hírszolgálat francia sajtóforrásokra hivatkozva azt írja, hogy az áldozat egy negyvenes nő.

Az egyelőre meg nem erősített hírek azért különösen aggasztóak, mert egy évvel ezelőtt júliusban hasonló módszerrel 80 embert öltek meg a városban.

Címlapkép: MTI/AP/Claude Paris

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: Esetleg drogos, vagy részeg, mint az itthoni balesetek okozói.
M.Richárd sem terrorista volt, csak marha!
Pálinkás Pál
@Nessy: Na ne röhögtess...valamivel több ilyet okoznak a banánevő kecskequró cimboráid mostanság!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Őket lelövik, aki meg több embert megöl és megsebesít, az szabadlábon védekezhet idehaza.
Tévedések elkerülése végett, nem vagyok terrorista barát.
csak úgy naponta hallgatom, olvasom, hogy gyorshajtás, áttér a szembejövő sávba, belerohan a többi kocsiba stb.okán hányan hallnak az utakon, és ez jobban elkeserít pillanatnyilag!
Biztos nem érted, de ha vétlen rokonodat veszíted el egy pancser román autós miatt, akkor kicsit más lesz a látásmódod. Bocs!
Pálinkás Pál
@Nessy: Te elolvastad a cikket??? "Több hírportál, így a BBC is azt írja, hogy korábban hasonló incidens történt a város egy másik kerületében, amelyet ugyanaz a férfi követett el: a kora reggeli órákban megsebesített egy embert."..ezek után te miért példázodsz balesetekkel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.