A hétvégén a Fidesz szóvivője, a mindig nagyon kimért, kellőképpen képmutató Halász János leplezte le a kormánypárt konzervatív politikusainak valódi arcát. Halász, aki, ha lenne ilyen, az egész földkerekségen megnyerné a mesterkélt udvariasság versenyét, a balatonfüredi Cocomo nevű éjszakai bárban múlatta idejét, a képeket elnézve, feltehetően már nem túl szomjasan. A fotókon a magát polgári pártnak tartó Fidesz politikusa egy, a felpakolt lábból ítélve, nem túl szégyenlős hölggyel csapatta az estét egy bizonyára kellően kényelmes és hívogató kanapén, hát hogyan is fogalmazzunk finoman: nem igazán félreérthető helyzetben. Halász János, ez a kényszeredett mosolyú, negédes, mindezek után persze számunkra már az eddigieknél is hiteltelenebb szóvivő remélhetőleg hamarosan a szokásos stílusában tart sajtótájékoztatót, és ha már ennyire „polgári” módon mulatott, akkor az sem elképzelhetetlen, hogy megosztja velünk az este folytatását. Hajrá Magyarország, hajrá Cocomo! Félreértés ne...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Milyen szerencse, hogy mindannyiunk kedvenc Fidesz szóvivője éjjel-nappal dolgozik a NER jegyében értünk, a magyar népért a keresztényi erkölcs jegyében. )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: @Hellcat: @magyarbakancs: @Horizont: Mindegyikotok egy kulon ertek, dragako nekem - igy Ti vagytok a fontosak, es nem ez a (hal)farok uszonyos idiota...:o)))
Koszi mindent mindenkinek - en is altalaban meg szoktam allni, hogy nem valaszolok vissza, de neha uz a kivancsisag , hogy mekkora balfuro az, aki ennyi baromsagot nyomat ide...?
Hat meg kell allapitanom: olyan sirnivaloan szanalmas a troll, mint amilyen a Gazdaallata...:o)))
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Ha valaki bánt téged szét tépem.Szétszedem ízekre .
karma1
@magyarbakancs: Nagyon koszonom, Draga Baratom, de durbincs egy fidiota (futyisz imado), es nem tud megbantani. Hasonlo szoveg Toled vagy a tobbi itt kommentelo jobarattol sokkal rosszabbul esne...
Jozefina
Keresztényi alapon bulizott. A fidesz-kdnp-ben ez nyilvánvaló. Eddig is hiteltelen volt, de ezután kétségtelenül az. orbán szégyen!! no meg semmi zsót se kivétel!!!
magyarbakancs
@durbincs: "maga meg ,nem itt lakó ,kinek a klónja ?ugrókódos debilsegéd ?"
Ezt a hülye dumát tudja nyomni?
Valami új nincs a Fidesz propaganda osztályon.?
Szemináriumon ennyire futja valami kreativitást kellene belevinni.
magyarbakancs
@durbincs: Te ezt a dumát kinek a @aszából szoptat veretes barom.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.