A szlovákiai EP-képviselő szerint illúziókat kerget a magyar kormány a V4-ekkel kapcsolatban. Magyarország a Balkánra sodródik, ha folytatja külön utas Európa-politikáját – mondta Csáky Pál szlovákiai magyar EP-képviselő, a Magyar Koalíció Pártjának volt elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában. Csáky szerencsétlennek nevezte, hogy a szlovák és a magyar kormány az Európai Bírósághoz fordult a menekültügyi kvóta miatt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Reálpolitika

sokan itthon is látjuk, de egy határon-túli magyar politikustól üdítően hat

Az mno.hu beszámol róla, hogy „Csáky Pál szlovákiai magyar EP-képviselő, a Magyar Koalíció Pártjának volt elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában” vendégeskedett. A politikus kifejtette, hogy „Magyarország a Balkánra sodródik, ha folytatja külön utas Európa-politikáját”, ami már magában is bölcs megállapítás, még akkor is, ha nem is kell akkor a sodródás, sőt nagyon sok vonatkozásban már balkánibbak (a szó pejoratív értelmében) vagyunk, a balkéni retardáltaknál, s ahol még nem ott nagyon igyekszünk. Kis túlzással némely kirohanásunkat a derék Milosevics is megirigyelhetné!
Csáky meglátása a V4-el kapcsolatban pedig egyenesen telitalálat: „szeptemberi parlamenti választások után Németország is (ahogy Macron is megtette – R.Gy.) felvázolja új Európa-politikáját, és Magyarország eddigi szövetségesei, a visegrádi négyek könnyen hátat fordíthatnak neki.”. Ráadásul „Az az álom, amiről Budapesten gyakran beszélnek, hogy van egy visegrádi négyek, amely az életünket és vérünket egymásért elven működik, ez soha nem volt és soha nem lesz. A szlovák kormány és a cseh kormány mindig a (józan pragmatizmust követve) német elvárásoknak megfelelően fog viselkedni. ”! =))
lampa laz
Az már jóideje látszik, h a v4, v2-re apadt. A dagadt görénnyel már csak a dagadt lány akar a zuhatagon leevezni. A baj csak az, h országokat rántanak magukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.