A magyar társadalomnak most nem azon kellene rugóznia, hogy nyert-e Orbán Brüsszel ellen, és ha nem, hogyan fogja elszabotálni a számára kedvezőtlen ítéletet, hanem azon, mennyi ideig fog tartani és milyen megalázó lesz valamennyiünk számára valahogy kivakarni magunkat a szégyenből, amit az Orbán-kormány hozott ránk. Azokra gondolok persze, akikben az óriásplakátok és a tévéreklámok, a hazug beszéd, az embertelen gyűlöletkampány ellenére maradt még némi emberi érzés és józan belátás ahhoz, hogy felismerje: Európa szégyene és megvetett páriája lett az egykor a szabadság élharcosaként ünnepelt hős magyar népből. Nemzetünk nagyjai forognak a sírjaikban. Aki pedig előre is tekint néhány évvel, de az orránál mindenképpen távolabb, annak be kell látnia, hogy nyertünk vagy vesztettünk, fontos lépést tettünk az Európai Unióból való kilépés felé. Feltartóztathatatlanul sodródunk a kontinens perifériájának irányába. Hogy a lengyelekkel együtt vagy – a csehekhez és a szlovákokhoz hasonlóan...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája az Unió szétverésén szorgoskodnak és a saját meggazdagodásukon mások kárára. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
Csizmás Kond
@peterkelemen: Ha van szégyellnivalód akkor nyugodtan szégyenkezz, viszont akinek nincs az nincs amiért ...
Szégyellje magát az aki a többmilliós emberáradatot hazug akármivel vagy háborúval akár erőszakkal menekülésre vagy bódorgásra késztette...na annak rohadjon le a pofája a szégyentől !...és azoknak akik ezeknek a dogmáit próbálják elültetni járatlan emberek képzeletébe .
karma1
@peterkelemen: Ez aztan az igazi szegyen! Szerintem az lesz az indoklas, hogy azert nem kuld ide az Unio menekulteket, mert nem latja biztositottnak a megfelelo elhelyezesuket... Az nem lenne a semmi,... :O)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.