Melbourne - Két éve még lány akart lenni a most 14 éves fiú, de meggondolta magát. Patrick Mitchell (14) elképesztő története két évvel ezelőtt kezdődött. Az ausztrál fiú ekkor már jó ideje lánynak öltözött, és genderzavar-rendellenességet állapítottak meg nála. Édesanyja támogatta és kezdeményezték a hormonkezelést. Ennek hatására Patrick elkezdett lánnyá változni, de nemrég abbahagyta az ösztrogén hormonkészítmény szedését, mert meggondolta magát. - Amikor a hormonok átvették az irányítást, és a haját is megnövesztette, a fiam odajött hozzám, és azt mondta: "anya, már nem vagyok biztos abban, hogy ezt akarom" - idézte fel a Daily Mail riportjában az anyuka, aki természetesen ebben is támogatja a kiskorú gyermekét.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Vajon hány befolyásolható, zavart, lázadó tinédzsert fog még beszippantani ez az elmebetegség.
A jövő elkezdődött.
:-(
sokanvagyunk
Ezt a hülyegyereket ne hormonokkal kezeljék, hanem cseréljék le alkalmanként a játékkollekcióját éppen arra, amivel játszhatnékja van.
Csizmás Kond
@Atha: ...azokat biztos akiket még a szülei is erre a marhaságra biztatnak...
Atha
@Csizmás Kond: Sajnos szülőt nem választhatunk.
Ha ilyen útravalóval lát el bennünket, egy életen át cipeljük a súlyát.
Szegény gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.