A Nézőpont Intézet elemzője szerint újabb pofont kapott a bevándorláspárti európai baloldal, a magyar megoldások átvételével pedig ma már választást lehet nyerni Nyugat-Európában. Folyamatosan gyengülnek az európai baloldali pártok, három hete Németországban szenvedett történelmi vereséget a SPD, de Hollandiában és Franciaországban is jelentősen visszaestek a szocialisták. Ebbe az európai trendbe illeszkedik bele Ausztria is, ahol az előzetes adatok szerint az Osztrák Szociáldemokrata Párt a 2013-as (26,8 százalék) történelmi mélypontjáról nem tudott érdemben elmozdulni – jelentette ki Deák Dániel a 888.hu-nak. Deák Dániel A Nézőpont Intézet elemzője szerint ez a lázadás az európai baloldal ellen egyértelműen annak a következménye, hogy sem a migrációs, sem a gazdasági válságot nem tudták megfelelően kezelni, az európai polgárok helyett másokat – bevándorlókat, globális pénzügyi tőke elvárásait – igyekeztek képviselni ezek a pártok. A mostani osztrák jobboldali fordulat azt...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@durbincs: neked nem osztottam lapot te barom agyatlan román...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Semmi gond..Orbánt épp úgy le fogják szarni,,mint eddig. Oszt jó napot.
Clavigo
@durbincs: Mi van bumburnyák ? Te magadat " like "-olod ?? Te szomorú marha..
Clavigo
@durbincs: Kiolvastad már a Pál utcai fiúkat,,te agyalágyult ??
volvós
@durbincs: neked nem osztottam lapot te barom agyatlan román...
JAJMÁR
A kerèk forog. Lecseng majd, a maga termèszete szerint ez is.
simmering73
"...az új osztrák politika nem a magyar befolyás erősödése irányába fog hatni a térségben, hanem éppen fordítva. Orbán Viktor is a második helyre szorul, mint kelet-európai megmondó ember Sebastian Kurz mögött, aki nem csak fiatal kora miatt veri, hanem mert ő Európa egyik leggazdagabb országa, Ausztria kancellárja. Szemben Orbánnal, aki még mindig a kontinens szegényebb, alsóházában csillogtathatja csak kétségtelen pávatáncosi erényeit."
nepszava.us/ausztrianak-tanulatlan-de-allitolag-tehetseges-kancellarja-lesz/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.