A kiküldött munkavállalók ügyében sikerült szétrobbantani a visegrádi négyeket, a franciák örülhetnek. Kisebbségben maradt Magyarország a kiküldött munkavállalókról szóló szabályozás módosításával kapcsolatban – írja a BruxInfo. A kérdésről a hétfő éjszaka, 12 órányi tárgyalás után döntött a foglalkoztatási miniszterek tanácsa. Pedig a kezdethez képest jelentősen puhult is Magyarország, illetve a visegrádi négyek álláspontja, a magyar kormány mégsem adta a szavazatát a megszületett kompromisszumos javaslatra. A magyar kormány képviselőjén kívül még Lengyelország, Litvánia és Lettország is nemmel szavazatott, míg a britek, az írek és a horvátok tartózkodtak. Az elvárt minősített többség azonban így is megvolt. A franciák vezette lobbinak ugyanis sikerült támogatásra bírnia a cseheket és a szlovákokat – értesült a brüsszeli szakportál. Vagyis a végén nem is volt már meg a közös visegrádi álláspont, amelyet Magyarország dolgozott ki, és amelyről a magyar kormány egyeztetett a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, akkor ennyit a sokat hivatkozott egységes visegrádi álláspontokról! Egy mese ismét megbukott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Na, akkor ennyit a sokat hivatkozott egységes visegrádi álláspontokról! Egy mese ismét megbukott!
peterkelemen
V4? Nevetséges. Már csak V1 azaz Magyarország létezik az aljas és velejéig romlott vezérével Orbán Viktorral és agyhalott fanatikusaival, akik a totális nyomorba és a halálba kergetik a többséget.
lusta
Babiš már közzétette a legfontosabbakat. EU és NATO kötelezett és a cseh kormány az uniós politika teljes támogatója.
Clavigo
Szegény Orbán elvtárs...Már megint a fejére szartak..
karma1
@Clavigo: Ha olyan hulye, hogy mar a sajat elkepzeleseibe is kepes beleszarni, akkor ne is csodalkozzon...
nezelodo
Húha! Nem szeretnék azok helyébe lenni, akikre rákeni a környezetében a felelősséget! A Lendvai utcában pedig lehet, hogy megint nagy üzlet van kilátásban az irodabútor gyártóknak!
lusta
Közben erről nem is olyan rég szajkózták a hazai propagandisták, hogy a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárnak köszönhetően a V4 egységesen fellép bla, bla, bla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.