A Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy Soros György által támogatott NGO-k befolyásolják az illegális bevándorlást és az áthelyezési mechanizmusra is döntő befolyásuk legyen. Gulyás Gergely, a kormánypárt frakcióvezetője szerint a következő 3-4 hónap a legfontosabb arra nézve, hogy az európai intézmények milyen végleges pozíciót alakítanak ki a migráció ügyében. Az EP egyelőre a lehető legtévesebb úton jár – így értékelte a Fidesz frakcióvezetője az európai parlament LIBE bizottsága által elfogadott jelentéstervezetet. Ez olyan felső korlát nélküli betelepítési rendszert hoz létre, amely megszünteti a tagállamok felelősségét a határvédelemben – tette hozzá. Mint mondta, noha voltak hibái is a dublini rendszernek, nem volt vitás, hogy az első állam felelősséget vállal a határvédelemért, hiszen ha valakit – védelmi kötelességét nem teljesítve – beengedett, akkor utána ebbe az államba lehetett visszaküldeni az illetőt. Ehhez képest a helyzet megváltozna – fejtette ki a...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
te retardált ócska antiszemita barom, olyan hülye vagy, hogy tényleg el is hiszed, hogy Sorost ebből a sok baromságból bármi is érdekli???
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, te szerencsétlen [email protected]?
Mi van húgyagyú idióta barom? Nem fejlődsz - te [email protected]?
Primitív gagyi majom!
Írásjelek még nem menni, magyar se menni?
Shikari
Aki nem akar betolakodókat, az már antiszemita! Nagy állítás ez, jellemző a kiagyalóira!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, te szerencsétlen [email protected]?
Mi van húgyagyú idióta barom? Nem fejlődsz - te [email protected]?
Primitív gagyi majom!
Írásjelek még nem menni, magyar se menni?
nemkati
Ezt a szennylapot (888) még olvassa valaki??? Nem ajánlatos, mert olyanná válik, mint a paptetűnek nevezett fenéklakó sügér.
Shikari
A 444 című szennylapot nehéz alulmúlni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.