Jövő péntekre idézte be Gyurcsány Ferenc Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t és az Altus Portfólió Kft.-t vezető feleségét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága; Dobrev Klárát tanúként akarják meghallgatni, mivel az Altus több alkalommal nyújtott kölcsönt a hárommilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt.-nek – írta a Magyar Idők szombaton. A lap a Czeglédy-ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédjétől úgy értesült, Dobrev Klárának valószínűleg Szegeden kell választ adnia a hatóság munkatársainak kérdéseire. Az Altus Portfólió Kft. tavaly februárban csaknem nyolcvanmillió forint rövid lejáratú kölcsönt adott Czeglédy Csaba cégének, majd augusztusban további 90 millió forintot – írta a Magyar Idők, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc egyik Facebookos bejegyzéséből tudni lehet egy harmadik, idén tavasszal biztosított kölcsönről is. Mindez pedig az Altus részéről felveti a tiltott pénzügyi szolgáltatási...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akit a FIDESZ manapság támad, biztos lehet benne, hogy jó úton jár. Szégyelleném ha dicsérnének, büszkeséggel tölt el, hogy az ellenfelük vagyok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Ezt nem értem... Lemarad a vége. Akkor talán így...Sokan kérdezik: Hogy bírjátok, hogy bírod? Hát így!
Manhattan
Akit a FIDESZ manapság támad, biztos lehet benne, hogy jó úton jár. Szégyelleném ha dicsérnének, büszkeséggel tölt el, hogy az ellenfelük vagyok!
tudode
Félelmetes, v elfogadhatatlan amilyen módon megkísérlik ALÁZNI, korábban a választások előtt jól bevált KARAKTER GYíLKOLÁSZNI azokat a pártokat, AKIKET HADICSELLEL leamortizált, A BŐRÉBŐL KÉPTELEN KIBÚJÓ "falusi gyerek", na NEM PÁRTLÓVÉBÓL, MINDANNYIUNK KÖZPÉNZÉBŐL. Erre utal az is, hogy
.
---- Jól eldugta az Origó a helyreigazítást Czeglédy ügyében
hvg.hu/itthon/20171027_origo_czegledy_helyreigazitas
.
Sőt a "szarkák" azt éneklik, hogy
.
--- hadicselből zárolták a lóvét, iratokat, és emiatt NEM TUDTA JÁRANDÓSÁGÁT valójában 11 diáknak kifizetni, amely MAJD A VÁLASZTÁS UTÁN KI IS FOG DERÜLNI!!!
.
EBÜL SZERZETT JÓSZÁG, ORSZÁG EBÜL VÉSZ EL befolyásolhatósága miatt is!!!
.
Egyáltalán MI KÖZE A MÁS KÖZÉHEZ annak/azoknak, akik TÖRVÉNYESÍTETTEN VISZNEK MINDENT!???
Manhattan
@durbincs: Végül is a cél így is, úgy is az, hogy a bűnügyi rovatokban szerepeljenek.
Bármi áron! Jönnek a választások.
magyarbakancs
Az ügyészség mikkor fogja beidézni Szíjjártó Péter úr édes apját,hogy miből adott neki kölcsönt,hogy meg vásárolja a Dunakeszi házát?
namihami
Megint sikerül egy olyan szintbe belekötniük, akihez képest a teljes Fidesz-csicskahad alsókenő. Ez a nő egyedül a sarokba küldi a teljes NAV-ot. Hiszem, hogy még a férjénél is nagyobb penge. És akkor kell valami ostobaságot kreálni, amit a választás után szép csendben fognak hagyni elhalni. De addig: VAKULJ, PARASZT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.