Megbírságolták az ausztrál kormányfőt, mivel motoros gumicsónakját mentőmellény nélkül vezette a sydney-i kikötőben - írja az MTI. Igazi oknyomozó munka, a belemenős újságírás kvintesszenciája vezetett oda, hogy 250 ausztrál dollárra (50 ezer forintra) bírságolják Malcolm Turnbull miniszterelnököt. A The Australian című lapban megjelent egy fotó arról, ahogy tengerparti otthona közelében egyedül ül csónakjában és nincs rajta mentőmellény. Márpedig az országban törvény tiltja az ilyen gondatlanságot, ezért a sydney-i tengerészeti szolgálat vezetője, Angus Mitchell közölte, hogy a biztonságot tekintik a legfontosabbnak, és a szabályszegő miniszterelnököt megbírságolják. AFP Photo/Sean DaveyAFPAz MTI szerint Turnbull a Facebookon válaszolt: bejegyzésében azt írta, hogy tanult a leckéből, és ezentúl mindig visel majd mentőmellényt, ha csónakba száll, tekintet nélkül arra, mennyire közel van a parthoz. "A szabályok gyakran nagyon technikainak tűnnek, de arra valók, hogy biztonságban...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hülye ausztrálok... Őfelsége miniszterelnöke több tiszteletet érdemelne. Csak tessék megnézni a volt Magyar Köztársaságot. Itt elég, ha vki barátja a miniszteerlnöknek és máris törvények fölött álló lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Equus: egyrészt a volt Magyar Köztársaságban ez még nem volt ennyire egyértelműen látható (az itt miatt ez mostanra vonatkozik),
másfelől - mint írtam - "Őfelsége miniszterelnöke" egy ismert kifejezés és egyértelműen a GB miniszterelnökét illeti meg! =))
staro2
Magyar gyakorlat szerint a bírságot kiszabó tengerészeti szolgálat vezető, Angus Mitchell másnap már zsilipkezelő lenne a Nagy-Viktória- sivatagban.
papa.49
@szép új világ: A fürdőgatya alatt a kevlár bugyogó ???
Na ez itt biztos nem fordulhat elő !!!
Eladott Ország
Az egyik ideológusuk valami ilyesmit mondott: "amit (a normális emberek) lopásnak neveznek, az a NER lényege". A lopott pénzből gazdagodnak a hűbérurak, akik hűbéresek tömegeit tartják szolgasorban. Kell ennél tökéletesebb - feudális - rendszer? A vérbeli neobolsevik Orbán és alomtársai, valamint a seggüket nyaldosó újságírók gyakorlatilag meggyőződésből hazudnak, mert úgy vélik, egy rothadó világban az igazság feláldozható a „nép” nevében, ugyanis a hatalmi harcban minden megengedett.
quadrocopter
Ez Genyóföldön elképzelhetetlen! A feltshoothy hibbantra nem vonatkozik semmilyen kordába tartó norma! Ennyi a különbség egy valódi demokrácia és egy gagyi, harács államformájú illiberália között!
Lepényleső
Ausztráliával kéne hadakoznunk,hátha elveszítenénk ezt a murva nagy szabadságunkat,
s élhetnénk nyugodtan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.