Formálódik a Soros György és hálózata elleni akcióterv, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket. A Magyar Idők értesülése szerint megvonhatják a nonprofit státusukat, és illetéket vethetnek ki a bevételeikre. A kormány szerdán tárgyalhat arról az előterjesztésről, amely egyebek mellett a spekuláns kitiltását is lehetővé tenné. Közben politikai határozatot fogadott el …Formálódik a Soros György és hálózata elleni akcióterv, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket. A Magyar Idők értesülése szerint megvonhatják a nonprofit státusukat, és illetéket vethetnek ki a bevételeikre. A kormány szerdán tárgyalhat arról az előterjesztésről, amely egyebek mellett a spekuláns kitiltását is lehetővé tenné. Közben politikai határozatot fogadott el a Soros-terv elutasításáról a Fidesz országos választmánya. Többpontos akciótervet készített a kormány a Soros-hálózat...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kokopelli: Állítólag már készülődnek, mert báncccsák Viktort, az élő istenüket!
kokopelli
@Nessy: ..nem hiszem el,mert őt megverte a "Devlája" a mocskos karakterével,
az oszágot meg a magyarok "Istene" vele,és "családjával"!
kokopelli
@Nessy: Utánananéztem a németnyelvű sajtóban (a Képmédia pl. a TV stb. nem
foglalkozik vele) és neten,hogy milyen társ.-i ráhatásról hazudik az Orbánbanda!
Bill Gates után ő a második legnagyobb mecénása a polgári dem. szervezeteknek
az USA-ban!Tudatják a német lakossággal,hogy a "madzsár Regierung" milyen ba-
rom jelzőkkel illeti az őket egykoron támogató Georg Soros-t! Tulképpen a magyar
uszítás nem hallik az égig,mivel csak csaholnak! A jobbratolódást meg leß@rják.mi-
vel ha megtorlás jönne ,akkor az annyi lenne az "orbáni-kina/oroszbarát" bandának!
Nessy
Lehet, hogy kellene megint egy "Szabad Európa" rádió, tv.
Miután csak eladni nem lehet németűl, nekem is az ifjúság küld át néha lefordított cikkeket.Érdekes, hogy néha ugyanaz az esemény másképp kerül ott a hírekbe, mint itthon. Hasonló a helyzet az Uniós honlapon megjelenő cikkekkel. Mire ideér, fordítás helyett ferdíti a királyi média.
kokopelli
@Nessy: eddig nem is foglalkoztak vele,mert nem volt akkora viszhangja!
Minél hangosabb az Orbán-banda,annál kiváncsiabb a nyugati sajtó ill. TV!
A német nyelvterület messze kinyúlik az NSzK határain kívülre,és a "net"
úgysem ismer határokat! (Ausztria,Szudéták,Szilézia,Hollandia,Luxemburg
Belgium,Délkelet Fracia.o., Schweiz,Dél-Tirol és a Donau-schwábok..,elég
nagy német hallgatóságot jelent!! ;--)
Eladott Ország
Hogy Soros Györgyöt sajnos nem lehet kitiltani Magyarország területéről; konkrétan a saját maguk által összetákolt alaptörvény szab gátat a hazafiasságuknak. Nem baj. Akkor módosítanak a módosítanivalón. Ha esetleg kétharmad kell hozzá, és nincs kétharmaduk, majd megoldják valahogy. Látszólag ez a kisebbik baj. Látszólag. A lassan 90 éves Soros György földrajzi helyzetének a világon semmi köze nincs ahhoz a rögeszmés, elmehábor határát súroló, falon túltolt összeesküvés-elmélethez, amit valóságnak, ténynek kiáltottak ki, és amit lelkiismeretfurdalás nélkül (miket beszélek?!) zabáltatnak a néppel. Két éve naponta gyalázzák, rágalmazzák, démonizálják és veszik a szájukra úgy, hogy Soros nem tartózkodik Magyarországon. Ha kitiltják Sorost az országból, kigyógyulnak az ép ésszel felfoghatatlan, korrupt, harácsoló hatalommániájukból? Na, ugye. Zárójelben jegyzem meg, nem mintha engem személyesen felzaklatna vagy összetörne, de a világosság kedvéért: ha és amennyiben a kettős állampolgárságú Soros Györgyöt ki lehet majd tiltani Magyarország területéről, úgy velem is, és bárki mással is meg lehet ezt cselekedni, aki több állampolgársággal rendelkezik, és esetleg egyszer útjában lesz az elvtársaknak és az örök időkre tervezett fideszes hatalomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.