Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint a külföldön dolgozó magyarok többségének nem biztosított a levélben történő szavazás. Karácsony Gergely szerint ugyanis a külföldön dolgozó magyarok többségének nem biztosított a levélben történő szavazás és azt tapasztalják, hogy a Nemzeti Választási Iroda nem érzi fontosnak, hogy a korlátozott jogi lehetőségeikkel a választópolgárok mégis csak élni tudjanak.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szégyellje magát Karácsony Gergely! Soros György miniszterelnök-jelöltjeként most tovább folytatja az aknamunkát amit tegnap a német szakszervezetek elnökével végzett, miután tavaly novemberben egy párizsi tolvajbanda tagjaként álruhában kirabolta a magyar turizmus fő hazai tekintélyét az országimázst önkéntes munkában építő Madame Tiborczot. De ez sem volt elég: Bécsben ő hagyott felháborító hangvételű cetliket a magyarok rendszámú autókon Lázár János világsikert aratott bécsi kisfilmje után.Most pedig Manchesterben alázza az igaz határon túli magyarokat,mert úgy véli, a londoni migráns álmagyarok előbbre valók azoknál akiknek a kormány szerint elég levélben szavazni...
De félretéve a viccet: örülök, hogy Karácsony Gergely ilyen rövid idő alatt alaposan felbolygatta a magyar politika narancsosan poshadt állóvizét, és 8 év után Orbánnak talán igazi kihívója akadt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.