Lövöldözés volt Belgiumban, Oupeye városában, rendőrségi beavatkozásra is szükség volt. A város muszlim negyede több elfogott terrorista gyülekezőhelye is volt. A lakosság jelentette be, hogy komoly problémák vannak, a rendőrségi erők megszállták a városnak a Roi Albert sugárútra eső részét. Egy felborult járművet is láttak a járókelők.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Na, teged mar megint sikerult egy kamuhirrel megszopatni rendesen...
Az eredeti cikk szerint reggel 7 utan nem sokkal valakik hallani veltek loveseket, kihivtak a rendorseget, akik azonnal kijottek, de csak nehany autok kozt bujkalo egyent talaltak, akik aztan el is szaladtak a helyszinrol. A rendorseg muanyagszalagos kordont vont a helyszin kore, es megallapitottak, hogy nehany auton lovedeknyomok voltak talalhatok.

Ennyi az eredeti hir, egyetlen kurva szo sincs benne semmifele migransrol, bevandorlorol, mert meg azt sem tudjak megmondani, hogy kik voltak - hany evesek, hanyan es mind ferfi volt-e.?

Orom teged szivatniuk, szerintem ezeket a cikkeket neked csinalja a blik,..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nihil
Eddig is voltak ilyesmik, de most felfújnak mindent, és ezt tudatos, előre megfontoltan, rosszhiszeműen, hazudva, csalva, csúsztatva, manipulálva teszik.

És akkor most kedves keresztények, beszéljünk, az IRA , meg az ETA évtizedekig tartó, rengeteg ember, köztük sok honfitársuk halálát okozó terrorakcióiról.
Azt mondd erre, hogy az már elmúlt?
Igen, ami azt bizonyítja, hogy ha dolgoznak az ügyön összefogva, akkor előbb vagy utóbb megoldják a helyzetet - mert mindig volt, mindig van, és mindig lesz helyzet.

A menekültkérdés egy elszabadult úthenger, amit egy, vagy több gumikacsával - orbán félékkel, mindentől és mindenkitől elzárkózással - nem lehet megállítani, csak összefogva együtt egész Európának.
Direkt nem egész világot írtam, mert pl Amerikának, Oroszországnak, Kínának nagyon, de nagyon jó, hogy az EU, meggyengülhet emiatt a válság miatt, amit nem mellesleg Amerika szabadított a világra, a demokrácia exportjával.
Az EU, és az ENSZ helyett - főleg, hogy Amerika neki ment az ENSZ-nek -, Amerika felelősségét firtatnám, és jelentős kártérítés megfizetésére kötelezném!
Pálinkás Pál
@karma1: Nem tudok hozzászólni,nem találtam belga cikket...
Pálinkás Pál
@karma1: Mutass nekem egy olyan libsi sajtóorgánumot ahol le merik írni hogy muszlim negyed..nektek még molenbeek sem no go zóna...
Pálinkás Pál
@nihil: Nos beszéljünk...az általad említett szervezetek /IRA,ETA/ inkább politikai gyilkosságokat követtek el...nem a sétálókat lőtték halomra...és persze az sem mellékes hogy ők mindezt otthon csinálták,és nem egy befogadó országban,ahová állítólag az életüket mentve érkeztek!!!
Undorító ahogy próbáljátok összemosni a dolgokat...Mind az IRA.mind az ETA a saját népük függetlenségéért harcoltak...egy szerintük megszállt területen ,nos akkor mondjad agyhalott Párizs ,Belgium,Hollandia mióta tartozik a kalifátusok alá??? Bár ha tőletek függne akkor hamarosan!! a közös összefogást meg elfelejtheted amíg libsivezérelt seggfejek ülnek az Eu vezetésében...Ezt a problémát egy elkötelezett ember 1 hét alatt megoldaná,és utána a füstösöknek eszükbe sem jutna erre venni az irányt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.