Németh Szilárd rezsitábornak a honvédelmi minisztériumban folytatja pályafutását. Katona hősök nyögnek fel sírjukban, a NATO vezérkara röhögő görcsben fetreng, tisztességes munkát végző honvédők a fejüket fogva néznek értelmetlen tekintettel az elöljáróra. De a parancs az parancs, végre kell hajtani. Orbán Viktor a haderő fejlesztés keretében küldte oda a migránselhárító rezsicsökkentőt, aki önálló fegyvernemként fog szerepelni. …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Elég ostoba, jó lesz államtitkárnak! Mikor nevezik ki vezérőrnagynak, vagy tábornoknak? Na, ha rábizzák a hon - haza védelmét, akkor nekünk annyi. Bár ki tudja! Kiáll a kerítés elé, és minden migráns menekülőre fogja visszafele.
Apropó! A varjú invázió megfékezését rá kellene bízni kezdetnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Német Szilárd, mint migránselhárító önjáró katyusa.
csak úgy....
@Qqberci: Na,inkább ne hívj meg ebédre...
simmering73
Ez egy polihisztor, egy nemzethy nagyágyú, ez a f@sz egy géniusz. Nemrég még a nőket győzködte, hogy szüljék tele a világot, sikeresesen megvívta a Nagy Rezsiháborút. Hogy ti a kákán is csak a csomót (szilárdot) keresitek.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/06/07/872sz_ljmat_bbet.jpg
karma1
Errol a vilagon semmi mas nem jut eszembe, mint a nagysikeru kabarejelenetek, amikben hol Bajor Imre es Galvolgyi Janos, hol mas szineszek alakitottak a "Gyorsreagalasu NATO hadtest" cimu bohozatokat, amiben altalaban Galvolgyi muvesz ur volt a bamba "gyorsreagalasu" katona, mig Bajor Imre vagy Kern Andras a vezenylo NATO tabornok...

Ezeken a jeleneteken be lehet pisilni a nevetestol - kb ugyanezt erzem ennek a hirnek a kapcsan.

www.youtube.com/watch?v=gguzxQsVTYk

www.youtube.com/watch?v=AqZ2e8jbZkU

www.youtube.com/watch?v=sThQ2tKU0rs

Jo szorakozast!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.