Két és fél éve tárgyaltak utoljára négyszemközt. Azóta sok minden történt: Merkel elismerte a kerítést, Orbán az illiberalizmusról kereszténydemokráciára váltott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a gyengülő (???) Merkel és a szellemileg teljesen legyengült Orbán találkozója! !))
RonaGyuri
a gyengülő (???) Merkel és a szellemileg teljesen legyengült Orbán találkozója! !))
RonaGyuri
Nekem egy régi anekdota ugrott be

Ha spéci módon is, de Őfenesége szelfizget

Az FB-n képeket közöl (???) magáról, amihez párszavas kommentárokat fűz. Kétnyelvűeket; egyrészt magyarul, majd – valamiféle megfontolásokból – angolnak vélt „fordításban”.
Most, hogy Berlinbe látogatott a majomparádé onnan is kitett (???) képeket. Most kapaszkodj meg Wazze a magyar szöveg mellett NÉMETÜL is! =))
A 70-es években egy francia barátom dolgozott Magyarországon. Magas beosztású Unesco-sként gyakran találkozott vezető beosztású emberekkel. Mindig jót mulattunk azon, hogy a legtöbbjüktől több-nyelvű névjegykártyákat kapott, pedig egyetlen idegen nyelven sem értettek! =))
Jozefina
Merkelnek sikerült tető alá hozni újból a Zéhoffer álzal kirobbantott koalíciós "botrányt". Én nem úgy érzem, hogy Merkel gyenge lenne. Majd személyesen adja tudtára ov-nak, hogy esetleg milyen feltételekkel maradhat az EU-ban, vagy ő is elengedi a kezét az EU Néppártban!!!
Nessy
@Jozefina: Az igazat úgy sem fogjuk megtudni! Itthon lesz majd nagy győzelmi jelentés, Orbán lesz Európa, mit Európa, a világ megmentője, a Galaxis hőse. Mi meg szépen megszokjuk a "népi demokrata" helyett a "keresztény demokrata" diktatúrát, és személyi kultuszt!
papa.49
@Nessy: Nálam akkor is csak egy ,,takony,, marad, aki tönkretette az országot, és a nép nagyobb részét !!!
tudode
Vegye elő Angela Merkel a HATÁROZOTT ANGYALT, ezzel a PATÁS ÖRDÖGGEL szemben, mert a KONFRONTÁCIÓN kívül MÁSHOZ NEM ÉRT!
.
30 éve, a világháló tanusága szerint is, amikor KINYITHATJA az etetőjét mindig kiokád belőle olyant, amelytől HANGOS a világ!
.
Tan RÉMTÖRETÉNETNEK "is" beillik ŐFENESÉGE menekültekről való vélekedése, v mije!
.
Volt amikor még ÖT MILLIÓ BEVÁNDORLÓT várt a gazdaság fellendítése céljából!
.
Aztán a 2015 januári párizsi Charlie Hebdó blkemenetben miután az UTOLSÓ SORBÓL felküzdötte magát a NAGYOK KÖZÉ kifundálhatta, hogy TERŰLJ ASZTALKA a módosabb menekültek bevándoroltatása RAJTA KERESZTÜL Európába, és megcsinálta!
.
Azt hiszi, hogy Angela Merkel is OLYAN KÖNNYŰ FALAT számára, mint a Soros, a Simicska, az EU-s lóvén túl, minden, de remélhetőleg ebbe BELETÖRIK a HATLÖVETŰ FÚRÓJA!
.
Ha már a HANGYA, és az ELEFÁNT összehasonlításról van szó, akkor KETTEJÜK KÖZÖTT az a KÜLÖNBSÉG, hogy Angela Merkel kancellár MEGMARADT EMBERNEK, ő pedig a sarjadzó DEMOKRÁCIA levelein élősködő HERNYÓ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.