Az eskütételre meghívták Rumen Radev bolgár, Gjorge Ivanov macedón, Hashim Thaci koszovói, valamint Aleksandar Vucic szerb elnököt, Bakir Izetbegovicot, a háromtagú boszniai államelnökség bosnyák tagját, illetve Nicolás Maduro venezuelai elnököt is. A kormányfők közül Orbán Viktor magyar, Dmitrij Medvegyev orosz, valamint Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök volt jelen, a nyugati világ azonban nem képviseltette magát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: anima
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy van ez rendben. A jelenlegi legnagyobb hatalmu diktatornak bemutatjak a diktator-palantakat is, igy volt ez akkor is, amikor lukasenko elhozta a 15 eves fiat egy magyar miniszeterlnoki szintu talalkozora.
Nahat. A Cosa Nostra tagjai is ismerik egymast, - de azert nem mernek egymasnak hatat forditani...
Madácsi Pali
Viktor Viktorovics Gecikovot még nem koronázták királlyá, de a fiát már koronahercegként kezeli. Van rá egy fogadásom, hogy közpénzen, azaz a mi pénzünkön.
kokopelli
@Madácsi Pali: ...megvizsgálja,hogy hogyan lehet a parlamentárisról a "president-
lis rendszer"-re áttérni! Az Erdogán ezért harcolt éveken keresztül! Elérte,ergo hata-
lom mindhalálig! Az ő élete végéig sérthetetlen marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.