A Roundup gyomirtó egyik fő összetevője, amely rákot okoz, szintén megtalálható a kenyérben és a müzliben is! Egy amerikai férfi, aki a Roundup gyomirtót hibáztatja, amiért rákos lett a múlt héten 226 millió £ kártérítést kapott. A hivatalos kutatás szerint a glifozát nyomai csaknem három teljes kiőrlésű kenyérben találhatók meg az Egyesült Királyságban. Glyfozátot találtak …

Forrás: vitalnews.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez a hatóanyag szinte változatlan formában számtalan néven kerül forgalomba hazánkban is. Egy olyan szert váltott a nagy és kisüzemekben, amely számtalan áldozatot követelt direkt módon is, (gramoxon), és eddig nem publikáltak hiteltérdemlő kutatási eredményeket a glifozát molekula rákkeltő hatásáról. Nem ez lesz az első kémiai anyag, amelyről bebizonyosodik, ld legutóbb a vérnyomás csökkentők egy hatóanyaga volt szennyezett.
Úgy tudom az EU-ban további öt évre kapott a hatóanyag forgalmazási engedélyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.