Macron azt hangoztatta egy sajtótájékoztatón, hogy nem lehet egyszerre a Merkelt és Orbánt is támogatni. Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön felszólította a konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppártot (EPP), hogy - mint fogalmazott - tegye világossá álláspontját, szerinte ugyanis az EPP-nek választania kell, hogy Angela Merkel német kancellárt vagy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt támogatja. Mind az Angela Merkel vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU), mind az Orbán Viktor vezette Fidesz az EPP tagja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egy újabb buta markoncavicc. Egy párt nem egyik vagy másik vezetőt kell pártoljon hanem a saját értékrendjét, a saját irányvonalát.
...ezek a blöffök mind azt bizonyítják, hogy oda nem értő bábokat raktak magas polcra, hogy bizonyos körök érdekeit végrehajtsák.
Jozefina
Teljesen igaza van Macronnak!! Az EPP kétkulacsos politikát játszik!!! Lassúak, túl komprumisszum készek, szemben orbánnal, aki minden oldalról támadja az EU-t és az EPP értékeit is.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: talán, mondom talán, bár kétlem, ha kihúznád a fejedet a dagadt retardált törpe seggéből, még akár érthetnéd is a dolgokat! =))
RonaGyuri
@Shikari: mondom fejet kihúzni, mély levegő, de addig KUSS! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..hát persze mert ugye te nem más seggéből fújod a magadét...sőt nem is a más seggét véded folyton...
kereső
Lehetséges lenne,hogy Merkel asszony üzent Macronnal az EPP-nek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.