A magyar miniszterelnök személyesen „védi meg Magyarországot és a magyar embereket” az Európai Parlament strasbourgi ülésén, de előtte még meghallgatja Sargentini felszólalását. A holland zöld politikus már beszélt, amikor Orbán Viktor megérkezett az ülésterembe, amikor a magyar kormányfő megérkezett, Sargentini megállt a beszéde közben és odaszólt,

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Naná, hogy elkésett, magasról tesz amolyan fideszes szerénységgel az egész grémiumra. Ettől még a pénz ami onnan érkezik, jól jön a tülekedő strómanoknak. Az meg, hogy személyesen védi meg Magyarországot nagyon erős csúsztatás, az ő személyes felelőssége, hogy a módszerei tudatosan szöges ellentétben állnak az EU alapértékeivel. Ő csak háborúban, kekeckedve érzi jól magát, amolyan pálinkaforradalmi módszerek közepette. Ha meg kifogásolja a közösség, el bújik a magyar emberek mögé, akikre ugyanúgy magasról tesz, mint a brüsszeli grémiumra. Az általa uralt kommunikációs csatornákon persze csak a hatalmas hőstetteiről értesülhetnek a félrevezetett hívek, és a politikai, gazdasági haszonlesők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.