Június 5-én a dán kormányfő, Lars Løkke Rasmussen bejelentette, hogy országa arról tárgyal Ausztriával – az EU júliustól soros elnökével – és „más országokkal”, hogy „új európai menekültrendszert” alakítsanak ki. Ennek egyik központi eleme lenne „közös fogadó- és kitoloncoló központok kialakítása” Európában, de az EU területén kívül, írja a Le Monde. A francia napilap olvasatában lényegében zárt táborokról van szó, ahol azokat az embereket tartanák fogva, akik nem kaphatnak menedékjogot, de ki sem lehet őket gyorsan toloncolni. Rasmussen csak annyit mondott ezeknek a táboroknak lehetséges helyéről, hogy nem a „migránsok és a csempészek kedvenc úti céljai közül” választanák ki őket. A Le Monde saját forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy Albánia és Koszovó merült fel opcióként. A dán miniszterelnök utalt rá, hogy más európai vezetőkkel is felvette a kapcsolatot, és esélyt lát arra, hogy év vége előtt kipróbálásra kerüljön, kísérleti jelleggel, a projekt. Az EU-n kívüli...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Janos88
[[=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.