A férfi szabadúszó újságíróként utazott ki a szíriai frontra. De amikor látta, hogy az iszlám csoportok a keresztény közösségek felé A férfi sza­bad­úszó új­ság­író­ként uta­zott ki a szí­riai frontra. De ami­kor látta, hogy az isz­lám cso­por­tok a ke­resz­tény kö­zös­sé­gek felé nyo­mul­nak, úgy érezte, nincs más vá­lasz­tása, meg kell vé­de­nie őket. Minden ország maga dönti el, hogy mi legyen azokkal, akik saját kockázatukra és meggyőződésükből indíttatva ISIS-harcosnak álltak. De mi van abban az esetben, ha valaki az Iszlám Állam ellen harcolt? A napokban egy svájci katonai bíróság 3 hónapnyi felfüggesztett börtönre és 500 svájci frankos bírságra ítélte Johan Cosart. Cosar Svájcban született, de nagyszüleinek szíriai gyökerei vannak, és a Cosar család a szíriai keresztény közösség tagja..

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: Így kell uszítani. És miért kever össze minden arabot gyilkosokkal, terroristákkal az Iszlám Állammal? Vizumot bankkártyát itt is kapnak. Ők a narancsos muzulmánok meg a narancsos kötvényesek. Vannak köztük elítélt bűnözők. Ez nem zavarja magát? Adakozik orbán üldözött keresztényeinek is? Gondolja meg, mert azt az alapítványt pont egy muzulmán vezeti.
polar450
@durbincs: Te vadbarom! A bankkártyát csak Görögországban kapják a menekültek, máshol nem tudják felhasználni! Ennyi eszed sincs?
Commenter
@durbincs: "frszalai3" meg ezeknek a sok más spammeknek a beküldője az maga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.