Az Európai Néppárt parlamenti képviselőcsoportnak is megvannak a maga szabályai, ott pedig senki nem kezdeményezett eljárást a fideszesek ellen.

A Fidesz néppárti felfüggesztése nem érvényes a néppárt frakciójában

Megerősítette az Európai Néppárt (EPP) alelnöke, Esteban González Pons, hogy hiába a Fidesz felfüggesztése az EPP-ben, ettől még a képviselőik ugyanúgy a néppárti frakcióban ülnek majd az Európai Parlamentben.

Ugyanezt mondta az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul is a Fidesz tagságának múlt heti felfüggesztése után. Ő úgy fogalmazott, hogy a Fidesz képviselői továbbra is a néppárti képviselőcsoportban ülnek majd, a felfüggesztés ugyanis a Néppárton belüli tevékenységükre vonatkozik csak.

Eszerint pedig Szájer József is marad egyelőre a néppárti EP-frakció alelnöke, hiába függesztették fel múlt héten az Európai Néppártban a Fidesz tagságát.

González Pons azonban hozzátette azt is, hogy előbb megvárják a Néppárt végső döntését a Fidesz tagságáról, és ha az meglesz, akkor annak következményeinek kell lennie az európai parlamenti képviselőcsoportra nézve is.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Él a régi szokás, jönnek az (egyre hülyébb) ügyvédek és elmaszatolják, oszt jónapot! Ahogy elnézem, most Orbán ügyvédkedik és maszatol, pedig kurvára sajoghat neki az a hatalmas saller, amit őfőméltósága oly kemény acsarkodással, rágalmazással és hazudozással megszerzett, az ország kárára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A bevándorláspárti lipsik csak jól összesz@rozták magukat ismét.
RonaGyuri
Milyen igaza volt Wayne Gale-nek

„a sok zombi a tv előtt, ha emlékszik még valamire?”

Mottó:
„A TV az agy rágógumija,
tudod, a lélek Mcdonalds-a.”

A lélekrombolás igen magas foka a magyar TV-ben. Két momentum a közTV műsorából:

Kulcs-kérdés

Már Orbán blödlije sem volt piskóta, de az M1 derék szagértője még rajta is túltett.

Mint ismert Őfenesége elviccelődött – na jó nála ilyen a vicc =)) – az EPP felügyelő-bizottságán: „Wolfgang Schüssel benne van a Magyarországot vizsgáló bölcsek tanácsában ….. ezek szerint 20 év múlva ő fogja vizsgálni a svéd viszonyokat”!
A derék szagértő még tovább mert, egyenesen arról zagyvált, hogy az osztrák kancellárnak ki kellene állnia Orbán mellett.
Nos csak emlékeztetőül 2000-ben mikor „Jörg Haider, az Osztrák Szabadságpárt elnöke ” okán, s a vele való együttműködés miatt, összeurópai nemtetszéssel nézett szemben az osztrák kancellár.
A helyzet az, hogy most az ő esetében nagyon más, nagyon más szintű gondokról van szó!

Orbán sok(k)milliója

persze az sem zárható ki, hogy Őfenesége az UFO-kkal is konzulzált

Ártunk és qurmányunk most éppen a legújabb családtámogatási konzultáció kapcsán nyomatka a sódert. Valóban sok milliót - eltapsolva és persze Toncsi és barátai zsebébe folyatva – költve erre a kampányra is. A közérdekűnek minősített kampány filmecskéje tudja közölni, hogy „sok millióan” fejtették ki véleményüket a konzultációk kacsán!!!
No ez igazán izgalmas. Bár tudjuk, hogy egy sor buta ember számára odáig terjed a világ, hogy „egy, kettő, sok”, Azonban ezekben az esetekben még a kettő sem szokott összejönni, ha jól emlékszem úgy másfél körül olt a csúcs! =))
S egy ráadás;
Valahogy elkerülte a figyelmemet, most olvastam egy hivatkozásban, mely szerint Orbán azon a bizonyos sajátságos sajtótájékoztatóján odáig ment félrebeszélésben, hogy kijelentette: félreértették a kormányt, hisz ők nem is támadták Junckert! =))
nezelodo
Él a régi szokás, jönnek az (egyre hülyébb) ügyvédek és elmaszatolják, oszt jónapot! Ahogy elnézem, most Orbán ügyvédkedik és maszatol, pedig kurvára sajoghat neki az a hatalmas saller, amit őfőméltósága oly kemény acsarkodással, rágalmazással és hazudozással megszerzett, az ország kárára.
tudode
Ennek az egész vircsaftnak az a LÉNYEGE alapból, hogy ÜLHETNEK a Néppárt frakcióban, de ŐZAVAROSSÁGA pajtiKÁINAK kusti, egyenlőre!
.
Wéber JOGOSAN megsértődhetne, hogy az után, hogy MEGCSODÁLHATTA a bevett KOLOSTOR panorámáját, egy senki.
.
Dóhéjban!
.
Valójában 2014 óta egy GYÜLEKEZET titkára keveri az ország melléktermékét, mivel KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN az egész bagázs státusza!
.
------- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=220s
.
Miért is?
.
2010-ben ESKÜJÉTŐL eltérően, mintha 5 kg burgonya vásárlásáról lett volna szó, ÁTVERETTE a jogÁSZ ÉSZLÉNY az ellenzéket, és nem 4/5-el szavaztatták meg a PÁRT ALAPTÖRVÉNYT, amely következtében minden SARKALLATOS TÖRVÉNY, kinevezés.. é r v é n y t e l e n, semmis!!!
.
A POFÁTLANSÁG csimborasszója az, hogy még.. S Z É G Y E N É R Z E T Ü K . sincs amiatt, hogy ORSZÁG, VILÁG előtt .. s z é g y e n p a d r a .. kerültek ezek a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOK!
.
A külföldiek is tudatában vannak azzal, hogy NAGYBAN játszanak, KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL visszaélnek a hatalmukkal a NÉPHÜLYÍTÉS segítségével!
.
(...) """Míg az európai konzervatívok arra készülnek, hogy szankcionálják a magyar miniszterelnök pártját, az egykori tagok elítélik Orbán gátlástalan ügyfélkörét.
.
Orbán úr sorsát megosztva az európai jog egyre inkább kényelmetlen a hatalmi meghatalmazások körét körülvevő sikkasztásokkal kapcsolatos vádakkal, anélkül, hogy igazságosság aggasztja az európai hatalmas embereket. közel a többséghez."" (...)
--------------------
.
Ezt a KATYVASZT végig kell csinálniuk, és amint SIKERÜLT MEGSZABADULNI EZEKTŐL a kalózoktól, a csecsemőktől az aggastyánokig qvára FÁJNI FOG, mivel valójában egy ALI BASA párttitkár keveri az ország életét, áthasonulva BAGDADI, azaz FELCSÚTI TOLVAJJÁ!
nemfideszes
@verőce21: Ebbe az országba csak és kizárólag a gazdád telepített be több tízezer "migránst" ! Köztük bűnözőket, jó pénzért, amin ők kerestek, az adófizetők pedig majd fizetnek a kötvények után. Úgyhogy ki a bevándorláspárti f@szkalap?
Ha a választásokat követően a Néppártnak meg lesz a többsége fidesz nélkül is, akkor úgy b@sszák ki őket mint macskát sz@rni! Aztán a mehet a "pincsi" raportra Putyin gazdához.
nemfideszes
@verőce21: "A Fidesznek nincsenek ezután tagpárti jogai. A Fidesznek nincs ezután joga szavazni a párt ülésein, és nincs ezután joga jelölteket javasolni a posztokra. A Fidesz ezután nem lesz jelen az EPP bármely találkozóján. A tagságot fel fogják függeszteni. A döntés azonnal hatályba lép. Az eljárás a korábbi tapasztalatainkon alapul."

Vagyis a törpe csak a kulcslyukon át pisloghat be az EPP üléseire... már ha feléri... Bruhahaha
nemfideszes
@verőce21: De ez a legjobb...
14:33 Orbán Viktor: "Nem engedhetjük meg a felfüggesztést!"
16:10 Gulyás Gergely: " Felfüggesztés esetén biztos, hogy kilépünk a Néppártból!"
18:20 190-3 arányban a Fideszt felfüggeszti a képviselőtestület.
19:15 Orbán Viktor: "Felfüggesztettük magunkat"... mármint a 12 fideszes 190:3 arányban...

...megint csak bruhahaha...
Csizmás Kond
...ez a politika...teszen is nem is, mond is nem is...de ez már a régi magyar népmesékben is fellelhető.
verőce21
@nemfideszes: Hagyjad már az okoskodásaidat! Te elhiszed, hogy olyan egységes a Néppárt, hogy csak három KDNP-s szavazott a "felfüggesztés" ellen? Mert akkor elég elvakult vagy.
Én úgy látom, a Néppártosok csak jól sz@rbaharaptak.
nemfideszes
@verőce21: Az már látszik, hogy se a demokráciáról se a diplomáciáról lövésed sincs. De hát mit lehet várni egy fidiótától?!
A Néppárt adott egy lehetőséget a fidesznek, a teljes megszégyenülés elkerülésére, azzal hogy a fityesz is támogatja a saját felfüggesztését. Kvázi adtak egy pisztolyt, a halálra ítéltnek, mégis csak méltóságteljesebb ha "önkezüleg" végez magával... de ettől még a felfüggesztés az felfüggesztés.
Arról nem is beszélve, hogy a csuti a fidesz szabályzata szerint erről nem is dönthetett volna egyedül. Ezt a fideszes közgyűléssel kellett volna először elfogadtatni. Ez is mutatja, hogy fideszéknél mennyire is működik a demokrácia, mennyire (nem) veszik figyelembe a saját szabályaikat.
Mivel a Néppárnak fontos, hogy ők legyenek a legerősebb párt az Európai parlamentbe és így ők adhassák Weber személyében az Európai Bizottság soron következő Elnökét, ezért még kivárnak a választásokig. Ha fideszesek nélkül is meg lesz a sima többségük a csuti veheti a kalapját... ez színtisztán politikai érdekekről szól.
Amúgy miről is pofáztak? "Őket nem lehet felfüggeszteni..." ..." Felfüggesztés esetén biztos, hogy kilépünk a Néppártból!"
Felfüggesztették a fideszt? IGEN! Kiléptek a Néppártból? NEM... akkor miről is hadováltok?!!! ...csak egyre mélyebbre süllyedtek a híg fosban...
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Mi a gondodod, Te náci különítményes, melegvárhy, narancsops segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérsazros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazottként? menj, rohanj már szaporán azért a tiszta vízért és mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackáid megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2632
Aki Én
@nemfideszes: Te eltudod dönteni, hogy ez a buta @verőce21: ezeket komolyan gondolja-e, vagy csak eljátssza a mélysötétet? Én nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire buta legyen ilyen nyilvánosan.
nemfideszes
@Aki Én: Ha csak eljátssza, akkor nagyon jól csinálja...:):)... de szerintem "gyárilag" ilyenek...
nemfideszes
... de különben is, nehogy már a szar mondja meg, hogy dobják ki az istállóból!
verőce21
@nemfideszes: (14:45) Én továbbra is úgy látom, a Néppártosok csak jól sz@rbaharaptak.
Írod:
"de ettől még a felfüggesztés az felfüggesztés" - Neked ez legyen a legnagyobb örömed. A Néppárt egyre balosabb politikát folytat, a Fidesz és a pártcsalád szakítása gyakorlatilag elkerülhetetlen volt hosszú távon. Erre a két hónapra nem szavaznak a Néppárt frakcióján belül? Nosésaztán? Hány ülés lesz ott még ezalatt?

Az EP ülésein viszont szavazhatnak a Fideszesek, és lehet, hogy éppen ez lesz a Néppárt veszte.
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondodod, Te melegvárhy, narancsops segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérsazros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2694
nemfideszes
@verőce21: Nem, nem ez a legnagyobb örömöm. Majd az lesz ha a lopott pénzen a fél országot felvásárló potrohos ge…i-nek és pereputtyának csattan a bilincs a csuklóján. Nem a Néppárt sodródott balra, hanem a fityesz sodródott a szélsőséges nacionalizmus irányába. Elég csak megnézni kik is „ünneplik” a csutit ma Európában, Salvini, Wilderst, Le Pen…. A Néppárt továbbra is az európai szellemiség és a liberális demokrácia elkötelezett híve. A csuti csak azért nem ült még át Salvini haverjához mert ott még inkább súlytalan lenne. Kivár a választásokig, hátha ők lesznek a mérleg nyelve, hogy a Néppárt megszerezhesse az abszolút többséget. Ezzel zsarolhatja majd Weberéket. Putyin gazdi örömére pedig tovább gyengítheti az Uniót a bomlasztó, gyűlöleten alapuló politikájával. Persz putyin sem fog minden a pincsijére bízni, valószínű meg próbál majd beavatkozni a választásokba. Ahogy eddig is tette……
De nagyon úgy fest, hogy ez nem fog összejönni, és akkor bizony repülni fog a kis ge…i!…..
index.hu/kulfold/ep/2018/09/11/europa_2019_csak_egy_kicsit_lesz_rosszabb/
Az unió ellenes pártok ( ECR,EFDD,ENF), csuti barátai, az EP-ben max. 30%-ot tudnak megszerezni, legrosszabb esetben is… és mivel nyugaton még demokrácia van 1/3-al nem lehet 2/3-os parlamenti többséget szerezni, de még 50%-al sem!

„Az EP ülésein viszont szavazhatnak a Fideszesek, és lehet, hogy éppen ez lesz a Néppárt veszte.”

Ezen hagy nevessek egy kicsit…. Sargentini jelentés megszavazásánál láthattuk, hogy mennyit is ér 12 fideszes marha szavazata. Úgyhogy bruhahahaha…..
Eladott Ország
Ez csak egy komédia volt a Néppárt részéről. Szarnak ők a 10 millió magyarra meg a szépen hangzó EU-s elvekre, csak az a lényeg, hogy a Geci megszavazza nekik Webert. Aki a Néppártra szavaz az a náci rezsimet toló O1G-re is szavaz, meg az összes antidemokratikus intézkedésére. Ilyen szar emberek ülnek a Néppártban, ezek a "demokraták". Kicsit bohóckodtak a külvilág felé, de igazi szankciót NEM hoztak.
verőce21
@nemfideszes: "...a legnagyobb örömöm. Majd az lesz..." - Hosszú életet kívánok hozzá, hogy megéld.
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondod, Te melegvárhy, narancsos töpszi, narancsos segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérszaros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival, meg verőce 21-el? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2694
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Neked már megint mi a gondod, Te melegvárhy, narancsos töpszi, narancsos segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérszaros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival, meg verőce 21-el? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát abrakolva? Most aztán igszán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ám? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt, s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy agybeteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2695

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.