Orbán Viktor egy tűpontos mondattal reagált Jean-Claude Juncker vádjaira, aki ismét úgy gondolta, hogy a magyar miniszterelnököt kell támadnia az EP-választások felé közeledve. Ezúttal az olasz köztelevíziónak nyilatkozva akart kellemetlen perceket okozni Jean-Claude Juncker Orbán Viktornak. Az Európai Bizottság luxemburgi elnöke azt mondta: nem érdekli az ellene folytatott kampány, sokkal jobban aggasztja, hogy a magyar miniszterelnök „a túlzott nacionalizmus lejtőjén halad, másokkal szemben politizál, elutasít másokat, nem enged be szerencsétleneket, mivel a menekültek mindenekelőtt szerencsétlenek, (…) és én az idegengyűlölet minden formáját ellenzem”. Jean-Claude Juncker szerint ez a fajta nacionalizmus és mások elutasítása háborúhoz vezet. Minderről megkérdezték Orbán Viktort is, aki egy mondattal reagált minderre: aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson senkit, mert az idegengyűlölet nagymesterét Karl Marxnak hívták. Mint ismert, Jean-Claude...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Azért nem kéne elfeljetni még egy miniszterelnöknek sem, hogy Marx adta a kapitalizmus teljesen átfogó elemzését, mint filozófus GONDOLKODÓ!!, és úgy, hogy azok máig érvényesek. Lehet, hogy ezért szálka, mert gondolkodó -elemző ember volt? Az, hogy a "leninizmus" mit faragott a marxizmusból- az nem Marx hibája.
Aki Én
@csak úgy...: Pont erre gondoltam. Mikor a szeretett szektavezérük koszorúz kommunista emlékműveket, akkor az rendben van.
@Shikari: Na, mi van agyas, megint csőbe húztak? Látom te sem tudsz erre mit böfögni buta propagandista. :):):)
Aki Én
Már amennyire tűpontos képet adhat egy MSZMP párttitkár Kisz titkár fia, aki kommunista emlékműveket koszorúz szabadidejében.
kokopelli
@kereső: ..és a kommunizmus is valamennyire más volt az elméletében,mint amit most
írna le! Nem tudom,hogy mennyire volt optimista,de kifelejtette az emberi gyarlóságot!
Olyan volt ,mint az a mondás,hogy "az ember a saját képére alakítja a természetet"!
Sikerült,mert azért lett olyan elbaltázott természet is!
SystemError
Akkor ezen az alapon végre joggal szophatja a náci tömeggyilkos Horty szobrát... De mindegy taknyos kis nem vitázó buzik mit fröcsögnek az orruk alatt az európában nem számit...
SystemError
@durbincs: Te meg egy faszt falsz egész nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.