Fellázadtak a Londonból induló gép fedélzetén, és netes szenzációvá váltak. Majd megtudták, milyen embert védtek meg, és rájöttek, óriási hibát vétettek. Tavaly októberben sokan tapsoltak, amikor a londoni Heathrow repülőtérről Törökországba tartó gép utasai a felszállás előtt fellázadtak, és megakadályozták egy szomália bevándorló deportálását. Az őt kísérő tisztségviselők inkább visszakoztak a tucatnyi nyaralásra induló ember akciója miatt, és az utasok tapsától kísérve levitték a gépről a 29 éves Yaqub Ahmedet. Egy valaki viszont picit sem osztotta az örömöt. Egy most 27 éves nő, aki „elszörnyedve” nézte a videót, ami őrületesen feldühítette, és felkavarta. Ő ugyanis tudta, ki volt a férfi, és mit tett. Ahmed ugyanis egyike volt annak a négy férfinak, aki 11 évvel korábban csoportosan megerőszakolta őt egy londoni lakásban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A sok barom "jószívű utas"!!! A wéberék is ilyen "okosak".
Nessy
@1magyar: Igazad van! Csak mielőtt ilyen sarkosan mondasz ítélet, nálunk ilyen nem fordul elő? Echte magyar elkövetőkkel?
Remélem elkapták a delikvenst, és megkapta méltó büntetését még Angliában.
1magyar
@Nessy: A sok hülye uniós vezető is ugyanígy jár a migrikkel. Utólag jönnek rá, hogy tönkretették Európát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.