Elképzelhető, hogy a világhírű Stanford mellett más amerikai felsőoktatási intézményekkel is megállapodást köt a CEU – tudta meg a Népszava. Manfred Weber a Népszavának adott nyilatkozatában közölte, hogy a CEU budapesti működésének "megmentésére" kidolgozott tervében magas színvonalú együttműködés jöhet létre a Közép-európai Egyetem, a Müncheni Műszaki Egyetem és az amerikai Stanford Egyetem között.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A birodalom, mégha nem is az, de visszavág

Orbán csak az itthoni „ellenzéket” nem serkenti, a művelt világot összefogásra ösztökéli

Az EPP csúcsjelöltje, akit manapság már azzal fikáznak ellenfelei, hogy sokáig tűrte Orbán aljas, arrogáns pofátlanságait nem csak egy egyszeri hazai (bajor) támogatással, de egyenesen egy multinacionális hálózattal segítette meg Orbán legfőbb ellenségét a CEU-t.
Manfred Weber a Népszavának adott nyilatkozatában közölte, hogy a CEU budapesti működésének megmentésére kidolgozott tervében magas színvonalú együttműködés jöhet létre a Közép-európai Egyetem, a Müncheni Műszaki Egyetem és az amerikai Stanford Egyetem között és további intézmények csatlakozására számítanak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.