Óriási szégyen, nemcsak a baloldalnak, hanem az egész országnak, hogy ilyen elme a törvényhozásban részt vehet. Valljuk be: az Európai Uniónak is szégyene, hogy egy tagországában patkánykirálynő lehet törvényalkotó.jraéledt a gyűlöletpolitika: kenyéradó gazdáit nevezte patkányinváziónak egy szélsőséges posztkommunista gyűlölködő. Bevallotta, hogy patkányoktól húzza jövedelmét, és ő azt zavartalanul bezsebeli. És A PÁRT vállhoz veti a vállt. Munka hadának a lépte dobog, repül a lángoló tűzszínű zászló, mely vezet az éjek éjén át a harcra, hogy sok sápadt arcra a hajnal bíborát vetítse a NAGY ESZME, amelynek több mint 140 millió áldozata volt eddig. Kísértet járja be Európát. Sajnos a régi. A kommunizmus kísértete. Ezúttal egy patkánykirálynő idézte, és láthatjuk: ez a kísértet ugyanolyan borzalmas ábrázatú, mint 1848-ban, amikor Marx elvtárs és Engels elvtárs a Kommunista kiáltványban föllebegtette. Uljanov, Dzsugasvili, Mao… A NAGY ESZME rémei, akik nemcsak az...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Virágot vittél már Algernon-nak? Te szellemileg leépült IQ bajnok.
Nessy
@simmering73: Gondolod tudja, hogy miről írtál???
CsipkeRózsa
Ki az a Kovács G. Tibor, aki ilyen szar cikket tud produkálni?
tudode
Mi különbség van aközött, hogy egy POLITIKUS HÖLGY száját hagyja el a "patkány" elnevezés, hogy a TÖKÖSÖKÉN:
.
---- Bayer: az összes patkány azon sivalkodik, hogy a ME úr megfenyegette őket
.
coub.com/view/154tp3
.
www.google.com/search?q=%C3%81ngy%C3%A1n+J%C3%B3zsef%3A+A+patk%C3%A1nnyal+a+f%C3%A9nyen+kell+megk%C3%BCzdeni&oq=%C3%81ngy%C3%A1n+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i61j69i59j0l2.6135j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
.
Ma már nagyobb Isten verése az, hogy egy SZARKABŐRBE BÚJT csúszóMÁSZÓKA patriárKAKA subácskája alatt lévő HOKIZSEBÉBE dugdos bele mindent, mint egy ÓSZERES!
.
----- Az egész rendszer célja az Orbán család gazdagodása, akkor hogy lehetne Tiborcz bűnöző?
.
444.hu/2018/11/07/az-egesz-rendszer-celja-az-orban-csalad-gazdagodasa-akkor-hogy-lehetne-tiborcz-bunozo
.
Ha egyenes lenne a GERINCE annak, aki kialakította a kleptokráciácsKÁT, akkor ki kell mondani, hogy ÖVÉK AZ ORSZÁG, MAGUKNAK ÉPÍTIK, az országban mindenkinek KUSTI, a Néppártban pedig neki KIVÜL TÁGASABB!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.