Ausztriában is van plakátkampány, mégsem foglalkozik vele se az Európai Néppárt, sem pedig az igen önérzetes Bizottság. Hogy miért? Nos azért, mert ez a kampány kifejezetten Magyarország kirekesztéséről szól, ami persze teljesen korrekt dolog. Az osztrák kormánypárt, az ÖVP a keleti tagállamokat kirekesztő plakáttal kampányol – szúrta ki a 888.hu. Juncker és Soros eltűnőben vannak a magyarországi plakátokról hála Manfred Webernek, aki annyira begurult attól, hogy a kormány megjelölte, kit tart felelősnek Európa problémáiért, hogy majdnem ki is záratta a Fideszt a Néppártból. A német csúcsjelöltnek nem lehet könnyű dolga pártcsaládja megregulázásának terén, ugyanis most egy másik EPP-tag, az osztrák ÖVP is kitapétázta odahaza az országot. Ausztriában azonban nem Juncker borvirágos isiásztól gyötört arca nevet ránk Soros György kaján vigyorának társaságában, hanem egy alpesi táj, rajta egy felirattal: Európa itt kezdődik, Ausztriában. Így reklámozzák a párt listavezetőjét,...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kirekesztés?? csak megkapjuk ami a mocsok pofánk miatt jár!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: : csoda ha nem láthatod ,csak fölügyelet mellett a kismukit?
tudode
@durbincs: .
Ne velem, a VILÁGHÁLÓVAL, és a VALÓVILÁGGAL vitatkozzon, ha egyáltalán képes kezelni LINKE-ket!
Nessy
Sajnos igazuk van! Egyre inkább balkanizálódunk! És még ráadásul nap nap után egyre nagyobb baromságokat mond O.V. a kormány és a szócséplői! Lovagolnak a "bevándorláson", amikor a fene sem kérdezi, de a korrupcióról, a demokrácia leépítéséről, a médiafölényről szót sem ejtenek. Ha ezekről beszél valaki, az báncccsa a magyarokat, migráncsokat akar betelepíteni ( jelzem a kormány már "letelepített" vagy húszezret jó pénzért), Soros bérenc, stb.
CsipkeRózsa
Lehet, hogy Kurz igazat mond.

Arról nem beszélve, hogy ő nem egy-egy embert plakátolt ki, ráadásul hazug módon.
Kookas
tudtommal fecsúton majd Budapest-Bécs és a többiek.
Lepényleső
Igaza van,ezekkel egyre távolodunk Európától? Így kerülünk közelre Levédiától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.