A magyar kormány elfogadhatatlannak tartja, hogy Frans Timmermans kerüljön az Európai Bizottság élére, ugyanis a szociáldemokrata csúcsjelölt Soros György embere – reagált a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az MTI-nek az Origo azon értéselülésére, amely szerint a brüsszeli elit azzal próbálkozik, hogy Frans Timmermanst tegyék meg az EB elnökének.

Kovács Zoltán: elfogadhatatlan, hogy Soros embere kerüljön az EB élére

Frans Timmermans  – fotó: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Kovács Zoltán azt MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott: "a most kimenőben lévő Juncker-bizottság alatt nyilvánvalóvá vált, hogy Frans Timmermans Soros György embere". Ha őt tennék meg a bizottság elnökének, akkor nyilvánvalóan "Soros György bábja kerülne a bizottság élére", akin keresztül Soros György érvényesíteni tudná mind a bevándorlásban, mind a pénzügy- és gazdaságpolitikában a saját érdekeit – mondta.

Kovács Zoltán kijelentette: teljes mértékben elfogadhatatlannak tartják ezt a javaslatot, és Magyarország kormánya mindent megtesz azért, hogy megakadályozza egy ilyen forgatókönyv bekövetkeztét.

Az Origo vasárnap írt arról, hogy brüsszeli forrásokból úgy értésült: "a brüsszeli elit valóban azzal az elvtelen kompromisszummal próbálkozik, hogy a szocialista Frans Timmermanst az Európai Bizottság, a néppárti Manfred Webert pedig a sokkal súlytalanabb Európai Parlament elnökének teszi meg". A lap információi szerint "a tagállamok háborognak, miközben Soros közvetlen emberét pozícióba tolva próbálja meg minden eddiginél magasabb szintre emelni befolyását Európa ügyeiben".

MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
Hajh,milyen kár hogy a Fidesz annyira alulreprezentált az EB-ben,úgy létszámilag mint támogatásilag,hogy nagyjából mindenki szarik a véleményükre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Remélem ,,szétqrja az ideg a mi Gyagyás Tódinkat...:) :) :)))))
tulipan
Reszketnek a tolvaj haramiák!!! Igazán, nagyon-nagyon remélem, valóban lesz rá kellő okuk és nem fogja őket kímélni!!!
tulipan
@Pegero: Igazán, te, kitermelt narancsos hantaboy csapat-tag!! Nagyon köszi, ez a felvételt, nagyon jó képet mutat, a narancsos hazudós, tolvaj, haramia-hordátokról!!!
www.youtube.com/watch?v=1h4w5Nfqe9M
RonaGyuri
A derék amnéziás birkák persze ehhez is tapsikolnak

avagy mikor Kovács Zotyóka bornírtságára a derék origo.hu még rá is tud tenni egy lapáttal

Az elképesztően bornírt origo.hu számol be a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár jövendő fővadász főszerki vasárnap az MTI-nek adott agymenéséről. A kifejezéseire egy csöppet sem vigyázó csinovnyik mocskolódásira még rá is tettek egy lapáttal.
Kifejtette, hogy szerinte: „Frans Timmermans Soros György embere". Ha őt tennék meg a bizottság elnökének, akkor nyilvánvalóan Soros György bábja kerülne a bizottság élére, akin keresztül Soros György érvényesíteni tudná mind a bevándorlásban, mind a pénzügy- és gazdaságpolitikában a saját érdekeit”.
Amit a derék portál már így adott tovább: „Soros Frans Timmermansszal gyakorolna korlátlan hatalmat az EU fölött
” és „Soros közvetlen emberét pozícióba tolva próbálja meg minden eddiginél magasabb szintre emelni befolyását Európa ügyeiben. ”
kokopelli
Nem lenne rossz,ha végre egy "Soros emberei" listát tennének közre!? Akikről fingjuk
sincsen,az egy "Soros embere"!? Nem kapisgálják,hogy azzal nem tudják egymást "übe-
relni",ha mindenki ugyanazt ugatja??...de legalább még kórusnak is kevesek! (;-))
@RonaGyuri: a mai "Morgen Magazin"-ban helyretették a két "EU"-s kandidátnál,hogy nem
a személyekért megy a bunyó,hanem egyszerűen a párthovatartozás miatt! A jobboldal,pl.
CSU/CDU nem akar Szoc.dem pártállásút és fordítva! (Originálhangok mindkét oldalról)
Azt nem is tudják,hogy egy "futottak még" Orbán is beleugat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.