Levelet írt a magyar miniszterelnök a Néppárt elnökének. Szerinte megalázó lenne ez az alku a pártcsaládnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nem a Néppárt végét, hanem a fidesz tagság végét jelentené... talán így pontosabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Eddig ordított Weber ellen. Most, hogy sikerült megfúrni, másért ordít O.V. Tudjuk, hogy ő lenne az ideális vezető szerinte!
Commenter
Miért a Néppárt végét jelentené? Kérdezett valaki téged, benneteket akik a saját pártcsaládotokat is megtámadtátok, EU-s és magyar pénzből lejárattátok, sorozatosan félrevezettétek Manfred Webert aki túl későn ugyan de elpártolt tőletek, és veletek, felfüggesztettekkel ellentétben szava van mind a Néppártban mind Frans Timmermansnál ellenetek. De azért minden ármánykodásod ellenére, még volt képed támogatni frakcióvezetőnek. Nem a Néppártnak hanem neked és a bandádnak van vége. Térdre, imához. De itt már remélem a 10 parancsolat se segít rajtatok.
Macskaszem
Timmermans erős kritikusa a fidesznek, és most be van sz@rva a geci, hogy nem lesz olyan elnéző, mint Weber. Kivágja a fideszgenyákat, mint macskát ...
papa.49
Nem a néppárt végét csak a tieteket, kibasznak onnan benneteket, mint a macskát szarni, repültök, hogy a lábatok se éri a földet !!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@Macskaszem: most már visszasírja Webert. Aki eleve kijelentette, hogy a támogatásukkal el sem fogadná a pozíciót majd tákolmányozó józsit nem engedte hogy alelnöknek jelöljék. Ki fogja őket vágni mint orosz a hideg télben az utcára a taknyot.
tudode
Észrevehetné magát, hogy az EU kénytelen megtűrni, mert az ország MOSLÉKZABÁLÓI jóvoltából egy gátlástalan, kleptomániára futotta, azok után amit megenged magának 2011 óta SOROS ELNÖKKÉNT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.