Kelemen Hunor szerint nagyon rossz ötlet lenne, ha Timmermans mögé állna be az Európai Néppárt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mostantól ez a habonyon keresztül, orbán irányította, közpénzen fenntartott fake newst terjesztő v4na-t patronálja a Propeller?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Na és? Tessen mán mondani,ez ugyan ki a jófenét ÉRDEKELHET???
kakaósbögre
Tessék mondani ez a V4na mióta is számt hiteles hírforrásnak,a hátterének tudatában?Nem mellékesen ki a fasz az a Kelemen Hunor,és mióta számít véleményalkotónak akár európai szinten,akár lokálisan?
kereső
Nem érdekel, hogy az rmdsz mit/kit lát szivesen bárhol. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinálnak, vagy mit nem- egy dolog érdekel velük kapcsolatban, adják vissza az "apanázst", mert itthon nagyobb szükség van rá sok-sok területen, mint nekik. És én nem azért fizetek adót, hogy a 93200km2-en kivüliek jól éljenek.
kereső
Ja,é snem értek egyet Kelem Hunorral.Én -és még sokan mások is szivesen látnűnk Timmermanst az EB élén. Szivesebben mint, Webert.Ez meg a magyarországi magyarok jó részének véleménye.
tulipan
@kereső: Bizony, szívesen látnánk Timmermanst az EU élén, mert Ő aztán, legnagyobb mértékben DEMOKRATA lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.