Eörsi Mátyás lesz Dobrev Klára egyik tanácsadója Brüsszelben. A volt SZDSZ-es politikus arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy az Európai Egyesült Államok megvalósítása érdekében dolgozik majd.„Dobrev Klára alelnök asszony mellett kaptam egy tanácsadói szerepet, és amíg az alelnöki posztot betölti, addig én is Brüsszelben fogok dolgozni az Európai Egyesült Államok segítése érdekében” – nyilatkozta Eörsi Mátyás, aki jelenleg DK-s politikus. Közben az Origó arról írt, hogy lebukott korrupt portugál tisztviselőt is alkalmaz Gyurcsányné Brüsszelben. A lapban az olvasható, hogy Gyurcsány Ferenc felesége két akkreditált asszisztense egyikének nem magyar szakembert, hanem egy portugál férfit választott. A férfi a portugál Szocialista Párt európai parlamenti küldöttségének volt tanácsadója az előző EP-ciklusban, és nyomoz ellene a portugál rendőrség. A tanácsadó – akihez Dobrev Klára annyira ragaszkodott – ugyanis 2014-2015 környékén mintegy 20 ezer eurót lopott el a...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Pár év múlva Orbán fog hazaárulóként bekerülni a történelem könyvekbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Mindjárt meglátszik, hogy "minden rendben", 4-5 levélváltás után kizökkentelek a magabiztos butaságodból, aztán hozod a valódi énedet, a bugris formádat!
tulipan
@rongy:@Durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni, Te bepörgott agyú senkiházi! Há', bizony kel ám, az a sok a narancsos-fidessznyik ingyenélő, a Párduc meg má nincs ki vezesse ?
verőce21
@Mirabilis: Ne küldjed, jobban ismerem, mint te!
Sőt, még egy csomó más kórházét is, meg a hullakamrákat, meg a szülőszobákat, meg a műtőket, meg a ...soroljam még?
Ezért kell megszüntetnünk 45-50 kórházat az országban, hogy végre rendbe jöjjön az egészségügy!
simmering73
@Mirabilis: Most hallottam,hogy az az egyik halálgyár.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Mi van?Megint beléd élvezett a kecske,vadhajtás.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: igen, amióta fidesztulajdon lett a propi, látványosan szar lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.